הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המסע(ה) של zorner

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך
עדכון משני האימונים האחרונים:
בשבוע האחרון הייתי חולה אז יצא שפספסתי אימון ולא אכלתי טוב:wtf:
יום שני היה חרא אימון:
סקוואט 60 - 5/1/2
פרס 25 - 4/5/5
פאוור קלין 40 - אחרי שני סטים ראיתי שאין מצב שאני מצליח לשמור על טכניקה סבירה והפסקתי

היום:
סקוואט 60 - סגרתי הכל. היה קצת קשה אבל לא ממש. שמתי לב שבעלייה הברכיים שלי נכנסות פנימה למצב שהן בערך מקבילות - זה בסדר או שאני צריך לדחוף אותן יותר החוצה?
בנצ' 40 - 5/4/3-4 בסט האחרון אני לא יודע כמה חזרות עשיתי לבד כי הספוטר נגע לי במוט(זה גם קרה בסט השני). זה ממש מעצבן שמראש אני אומר להם לא לגעת במוט ואז הם באים ועוזרים לי..
דדליפט 70 - חזרתי על המשקל בגלל המחלה אבל אני לא בטוח אם הטכניקה טובה. אני לא מצליח להרגיש אם הגב מתעגל.
היה אימון די טוב אחרי רצף של אימונים גרועים אז אני מרוצה.
תפרסם סרטון טכניקה של הפוואר קלין... לדעתי עדיף לך כרגע לעשות מתח עם משקל, בהמשך שתשלוט פיקס בטכניקה של הדדליפט תכניס את הפוואר קלין

• פותח/ת השרשור
טוב אז בחופש לא התקדמתי כמעט. היה לי כל שבוע בערך טיול או משהו אחר שתקע אותי והדבר העיקרי זה שירדה לי ממש המוטיבציה. עכשיו ממשיכה השיגרה(בערך, עדיין יש את החגים) ואני חוזר להתאמן ומקווה להתקדם יותר מבחופש אז החלטתי לעשות ריסט קטן.
האימון של אתמול:
סקוואט 50
בנצ 35
דדליפט 55
כל האימון היה קליל. סרטוני טכניקה אני מעלה מחר.
משקל גוף 54–55
חוץ מזה אחרי קריאה בפורום ומאיך שהטכניקה הייתה באימונים הקודמים החלטתי לעבוד כרגע עם מתח ובהמשך נראה אם לעבור לפאוור קלין

טוב אז בחופש לא התקדמתי כמעט. היה לי כל שבוע בערך טיול או משהו אחר שתקע אותי והדבר העיקרי זה שירדה לי ממש המוטיבציה. עכשיו ממשיכה השיגרה(בערך, עדיין יש את החגים) ואני חוזר להתאמן ומקווה להתקדם יותר מבחופש אז החלטתי לעשות ריסט קטן.
האימון של אתמול:
סקוואט 50
בנצ 35
דדליפט 55
כל האימון היה קליל. סרטוני טכניקה אני מעלה מחר.
משקל גוף 54–55
חוץ מזה אחרי קריאה בפורום ומאיך שהטכניקה הייתה באימונים הקודמים החלטתי לעבוד כרגע עם מתח ובהמשך נראה אם לעבור לפאוור קלין

הפעם אל תפסיק באמצע כמה אפשר? התחלת ss חודש לפני ואני כבר סיימתי (מאילןץ) לפניך, תעשה כמו בנאדם כמה חודשים טובים ss וזהו !
בהצלחה, אני עוקב !

• פותח/ת השרשור
הפעם אל תפסיק באמצע כמה אפשר? התחלת ss חודש לפני ואני כבר סיימתי (מאילןץ) לפניך, תעשה כמו בנאדם כמה חודשים טובים ss וזהו !
בהצלחה, אני עוקב !

פעם קודמת שהפסקתי באמצע זה היה גם מאילוץ הפעם זה בעיקר בגלל עומס וחוסר מוטיבציה אבל אני מתכנן עכשיו להמשיך ולהתחיל להתקדם באמת אימון מהיום:
סקוואט 55–עליה של 5 קילו לא קשה
פרס 22.5-קל
מתח 58.9-עם שני קילו עלי. לא קשה סרטוני טכניקה:

• פותח/ת השרשור
אימון היום:
סקוואט 60 קילו - היה סבבה. עוד מעט מעלה סרטון טכניקה אני אשמח אם מישהו יגיב.
בנץ 37.5 - 5-5-4 לא יודע אם אימון הבא להעלות ל40 או לסגור 37.5
שבוע שעבר כשעשיתי דדליפט נוצר לי שפשוף מתחת לברך והיום בסט הראשון של החימום זה נפתח והתחיל לצאת מזה דם אז חשבתי שזה יפריע לי בסט ועשיתי מתח במקום. מה אתם מציעים לעשות בפעם הבאה שיש לי דדליפט כדי שזה לא יחזור על עצמו?
מתח(משקולת של 3) 60.3 - היה סבבה חוץ מחזרה אחרונה הסט השלישי שהייתה די איטית

אימון הבא (יום שלישי) אני עושה דדליפט במקום מתח ומאימון אחריו אני מחזיר את זה לסדר הרגיל

• פותח/ת השרשור
אימון היום:
סקוואט 65 - 5-4-4 בסט השני המוט החליק לי אז בסט השלישי ניסיתי אחיזה צרה יותר וזה עזר. אני אחזור על המשקל אימון הבא.
פרס 25 - היה קל
דדליפט 65 - היה סבבה. טיפה קשה. אני מתלבט אם לחתוך את העלייה לחמש שבע וחצי או להמשיך 10. סרטון טכניקה - בקרוב

אימון היום:
סקוואט 65 - 5-4-4 בסט השני המוט החליק לי אז בסט השלישי ניסיתי אחיזה צרה יותר וזה עזר. אני אחזור על המשקל אימון הבא.
פרס 25 - היה קל
דדליפט 65 - היה סבבה. טיפה קשה. אני מתלבט אם לחתוך את העלייה לחמש שבע וחצי או להמשיך 10. סרטון טכניקה - בקרוב
תרים בסקוואט את המרפקים המוט לא יחליק לך ....

• פותח/ת השרשור
תרים בסקוואט את המרפקים המוט לא יחליק לך ....

אני מרים פשוט הוא מחליק לאט לאט ובסוף הסט הוא כבר יושב נמוך וזה מפריע לטכניקה. בסט השלישי עשיתי אחיזה צר וזה עזר אז אני פשוט אמשיך ככה.

תמשיך 10. מקסימום תחתוך שבוע הבא.
אני מפחד שאני אעלה בעשר ואז אני אכשל וזה יותר יעקב אותי מאשר להעלות פחות מלכתחילה

אני מרים פשוט הוא מחליק לאט לאט ובסוף הסט הוא כבר יושב נמוך וזה מפריע לטכניקה. בסט השלישי עשיתי אחיזה צר וזה עזר אז אני פשוט אמשיך ככה.

אני מפחד שאני אעלה בעשר ואז אני אכשל וזה יותר יעקב אותי מאשר להעלות פחות מלכתחילה
אני אומר שתלך על העלייה ב10. תאמין בעצמך. בהצלחה אחי גם אם תחליט שלא.

דדליפט זה תרגיל של הרגליים, כל מה שאתה עושה כאן זה מושך עם הגב והידיים.

אתה מתחיל עם הרגליים, אבל אז עוצר וממשיך עם הגב כשהרגליים שלך מכופפות, ומפמפם את המשקל למעלה
אתה צריך להתחיל עם הרגליים ולגמור עם הגב, וליהפך בחזור

• פותח/ת השרשור
היה היום אימון בוקר. אני מעדיף להתאמן יותר מאוחר ולהספיק לאכול יותר לפני אבל אין ברירה בגלל יום כיפור..
סקוואט 65 - 554 חזרטת אני מחשיב את זה בתור הצלחה. אימון הבא 70. ניסיתי אחיזה צרה יותר וזה עבד מצוין!
בנצ 40-הייתי אמור לעשות 37.5 והתבלבלתי. הצלחתי 534 חזרות ואני די מרוצה. כנראה אימון הבא אני מצליח
דדליפט 45-עבודה על טכניקה. עוד מעט מעלה סרטון
הייתי היום עם נעלי ריצה ולא נעליים שטוחות אז אני מאמין שזה קצת פגע (הם לא אצלי - סיפור ארוך)

נערך לאחרונה:
45 קילו בדדליפט? יש לך הגבהה? ניראלי שתשב כמה אימונים על 60 קילו, עדיף.
תעלה סרטון בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
45 קילו בדדליפט? יש לך הגבהה? ניראלי שתשב כמה אימונים על 60 קילו, עדיף.
תעלה סרטון בסקוואט.
כן יש לי הגבהה אני עושה את זה בתוך ראק ומדדתי וזה בגובה הנכון משקל גוף היה 54.4 לפני שבוע. ביום ראשון אני מודד עדכני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית