עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים איתךנראה לי רעיון רע מאוד לבדוק מקסימום פרס פעמיים בשבוע , זה ייגמר בבכי.
Challenge accepted ? @mishמישעידכון מה 1/1/2023: עדיין לא הגעת ל100 פרס
כנראה כל הכבודעידכון מהיום: כנראה הגעתי ל100 פרס:s47:
100x5x5?עידכון מהיום: כנראה הגעתי ל100 פרס:s47:
לא כנראה, תודהכנראה כל הכבוד
עושה בנצ'100x5x5?
מוריד תכובע אח
איך אתה מסוגל?
בנץ בכלל לא עושה?
ישלא כנראה, תודה
עושה בנצ'
איך קפצנו ל5*5?
תחזיר את הכובע לא נראה לי יש מישהו בארץ ששוקל 70 ועושה 100*5*5
מי?
צריך רק להפוך את זה ללא כנראה (היה חסר לי טיפה בנעילה(אבל החלק הקשה אצלי זה התחתית ואני לא אוהב לעשות גריינדים אז וותרתי))שתף שתף אותנו בסרטון
זהו אתה מקפל תלוג ?
אני חושב שגריינד זה מתכון לפציעות (אני מאמין שרוב הפציעות זה או להרים פעם אחת מאוד כבד ולפשל איכשהו או הרבה פעמים בטכניקה לקויה)למה חבל,גריינדים זה חלק מהעניין אחי לא הייתי מוותר על זה בקלות, במיוחד שזה הרמה בודדת.. הגיוני שתתאמץ יותר. וזה לא גורע מההישג:)
או לכוון ל120 פרס?יאללה אפשר לקפל הכל חברים העניין נסגר 🤡 @elchonon אפשר לשפר את הבנצ' המביך עכשיו
לא נראה לי שווה את זה זה, לא זה לא עוד פלטה וזה הרבה השקעה שאפשר לתת לתרגילים אחריםאו לכוון ל120 פרס?
חבר טוב שלי לחץ 125 במשקל 72 (בלי עצירה למטה) אני מניח שזה בערך אומר שהוא יכול לתת 100 ל5 על 5, לא נשמע גם מוגזם מידי תאכלס, מרשים מאוד אבל נראלי לא חסר בארץ שיכולים
ואוו.חבר טוב שלי לחץ 125 במשקל 72 (בלי עצירה למטה) אני מניח שזה בערך אומר שהוא יכול לתת 100 ל5 על 5, לא נשמע גם מוגזם מידי תאכלס, מרשים מאוד אבל נראלי לא חסר בארץ שיכולים