הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המסע(ה) של zorner

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך
כן יש לי הגבהה אני עושה את זה בתוך ראק ומדדתי וזה בגובה הנכון משקל גוף היה 54.4 לפני שבוע. ביום ראשון אני מודד עדכני
תמשיך, תעלה משקל בדדליפט, לא הגיוני שהוא נמוך מהסקוואט בכל כך הרבה.

• פותח/ת השרשור
תמשיך, תעלה משקל בדדליפט, לא הגיוני שהוא נמוך מהסקוואט בכל כך הרבה.
הורדתי משקל כי הטכניקה הייתה לא טובה. המשקל שיא בדדליפט גבוה מהסקוואט ב5 קילו גמר חתימה טובה וצום קל לצמים!

• פותח/ת השרשור
שכחתי למדוד היום בבוקר משקל אז אני אמדוד מחר ואעדכן
אימון היום
סקוואט 70 - 5-4-0 אחרי הסטים הראשונים הייתי בטוח שאני הולך לסגור את השלישי ואז בשלישי לא הצלחתי לעלות, לא יודע מה קרה. אבל בכל זאת PR
פרס 27.5 - 4-4-4 הגעתי למסקנה שזה שיש לי מראה מול הפנים בפרס זה מפריע ממש, מעכשיו אני עושה פרס עם גב למראה המ**** הזאת
מתח 61.4 עם 3 קילו עליי - היה קליל - הרבה יותר קל מאימון קודם!! הייתי צריך לשים משקולת של 4 PR

טיפה ביאס אותה הסט האחרון בסקוואט וזה שלא סגרתי פרס אבל סך הכל אימון סבבה

• פותח/ת השרשור
הדדליפט שלך לא טוב
תחליף נעליים ותראה מרתון ריפטו
הנעליים שלי כבר חזרו אלי (גם הייתי איתן אימון קודם) ראיתי עוד פעם את הסרטון של הדדליפט ואני מתכנן היום לעבוד עם 60 קילו. לא משקל מקסימלי אבל קצת מאתגר ובכל זאת אם יש לי טכניקה לא טובה אני לא רוצה לעשות איתה ניסיון לשיא היה היום אימון באחת בלי מספיק אוכל לפני
סקוואט 70 קילו - 5-5-4 סט אחרון האחיזה לא הייתה טובה והמוט התגלגל
בנצ 40 - 4-4-3 באסה
דדליפט 60 טכניקה לדעתי הטכניקה עדיין לא משהו.

אימון הבא לצערי יהיה רק ביום שני בגלל טיול. אני מקווה שזה לא יפגע בהתקדמות

• פותח/ת השרשור
מן הסתם אתה אמור להרים אותו מהרצפה כמה שיותר מהר
אני אעבוד על זה. הסתכלתי עכשיו עוד פעם בסרטון וראיתי שאני עדיין מתחיל להרים עם הרגליים להמשיך עם הגב ולסיים עם הרגליים הבעיה היא שאני לא מצליח לשלוט בזה בסט

אתה חייב להתחיל לאכול בגלל זה אתה כבר דורך במקום הרבה זמן אני רואה(ו54 קילו על 1.83 זה כבר אנורקסיה)

• פותח/ת השרשור
אתה חייב להתחיל לאכול בגלל זה אתה כבר דורך במקום הרבה זמן אני רואה(ו54 קילו על 1.83 זה כבר אנורקסיה)
אני יודע אבל זה ממש קשה לי. כנראה שזה שילוב של גנטיקה ותזונה גרועה במשך הרבה שנים שגרם לזה שממש קשה לי לאכול. אני מגיע די הרבה למצבים שאני כמעט מקיא או אפילו מקיא כשאני מנסה לדחוף אוכל. בנוסף לזה גם יש הרבה ימים שאני גם לבית ספר בבוקר וחוזר הביתה רק בשש פלוס, ואפילו יש ימים שאני חוזר בעשר בלילה. כן אני יודע שזה נשמע כמו אוסף של תירוצים אבל אין מה לעשות, קשה לי לאכול ואני מנסה כמה שאני יכול

אני יודע אבל זה ממש קשה לי. כנראה שזה שילוב של גנטיקה ותזונה גרועה במשך הרבה שנים שגרם לזה שממש קשה לי לאכול. אני מגיע די הרבה למצבים שאני כמעט מקיא או אפילו מקיא כשאני מנסה לדחוף אוכל. בנוסף לזה גם יש הרבה ימים שאני גם לבית ספר בבוקר וחוזר הביתה רק בשש פלוס, ואפילו יש ימים שאני חוזר בעשר בלילה. כן אני יודע שזה נשמע כמו אוסף של תירוצים אבל אין מה לעשות, קשה לי לאכול ואני מנסה כמה שאני יכול
תתחיל מפלוס קלורי של 100(אפילו פחות אם קשה לך) וכול פעם תוסיף הקיבה שלך תתרגל בסופו של דבר לכמויות של אוכל
במצב שלך אפילו אפשר לעשות סייקל אוראו עם חלב(או שוקו אם אתה הארדקור)

תשמע , אני יכול להבין אותך אני גם הייתי במצב שלך (תת משקל) .
והטיפ הכי טוב שאני יכול להביא לך זה להיות מאורגן עם אוכל , לדאוג להכניס אוכל כל 3-2 שעות ואם צריך לקחת איתך אוכל גם אם זה דורש להשקיע שעה במטבח בסופו של יום זה משתלם כי אתה מצליח להכניס את הקלוריות הדרושות.
גם אני הייתי בטוח שיש לי גנטיקה בעייתית ושיהיה לי קשה לעלות במשקל אבל זה לא המצב . אתה פשוט צריך לאכול כמו בן אדם ...

• פותח/ת השרשור
תתחיל מפלוס קלורי של 100(אפילו פחות אם קשה לך) וכול פעם תוסיף הקיבה שלך תתרגל בסופו של דבר לכמויות של אוכל
במצב שלך אפילו אפשר לעשות סייקל אוראו עם חלב(או שוקו אם אתה הארדקור)

תשמע , אני יכול להבין אותך אני גם הייתי במצב שלך (תת משקל) .
והטיפ הכי טוב שאני יכול להביא לך זה להיות מאורגן עם אוכל , לדאוג להכניס אוכל כל 3-2 שעות ואם צריך לקחת איתך אוכל גם אם זה דורש להשקיע שעה במטבח בסופו של יום זה משתלם כי אתה מצליח להכניס את הקלוריות הדרושות.
גם אני הייתי בטוח שיש לי גנטיקה בעייתית ושיהיה לי קשה לעלות במשקל אבל זה לא המצב . אתה פשוט צריך לאכול כמו בן אדם ...

תודה לשניכם. אני אנסה אחרי הטיול לבנות לי תפריט מסודר של פלוס 100-300 ולהעלות כל שבוע 100-200 קלוריות. אריאל יש מצב שאתה שולח לי לינק של הלוג או התפריט שלך ממתי שהתחלת(אם יש לך) , אני חושב שזה יוכל לעזור לי מאוד. תודה

תודה לשניכם. אני אנסה אחרי הטיול לבנות לי תפריט מסודר של פלוס 100-300 ולהעלות כל שבוע 100-200 קלוריות. אריאל יש מצב שאתה שולח לי לינק של הלוג או התפריט שלך ממתי שהתחלת(אם יש לך) , אני חושב שזה יוכל לעזור לי מאוד. תודה
במידה ואתה מגיע לכמות חלבון שאתה צריך, תאכל חמאת בוטנים זה קליל ומלא קלוריות.
אני עושה את זה בצבא זה עוזר בימים קשים.

אין לי בדיוק רשום אבל אני זוכר בעקרון שהתחלתי לאכול מסודר והגעתי ל100 (במקרה שלך 110~) גרם חלבון מלא כל יום וכל השאר בעיקר מפחמימות . וברגע שנתקעתי במשקל ישר הוספתי 200 קלוריות כל פעם .

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית