המסע(ה) של zorner

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך
הנעליים שלי כבר חזרו אלי (גם הייתי איתן אימון קודם) ראיתי עוד פעם את הסרטון של הדדליפט ואני מתכנן היום לעבוד עם 60 קילו. לא משקל מקסימלי אבל קצת מאתגר ובכל זאת אם יש לי טכניקה לא טובה אני לא רוצה לעשות איתה ניסיון לשיא היה היום אימון באחת בלי מספיק אוכל לפני
סקוואט 70 קילו - 5-5-4 סט אחרון האחיזה לא הייתה טובה והמוט התגלגל
בנצ 40 - 4-4-3 באסה
דדליפט 60 טכניקה לדעתי הטכניקה עדיין לא משהו.

אימון הבא לצערי יהיה רק ביום שני בגלל טיול. אני מקווה שזה לא יפגע בהתקדמות

תקרא קצת יותר בפורטל ותראה סירטון של מארק על הדדליפט זה יותר יעזור לך ממשפט וחצי של משתמש ותפוס ביצים גבר אל תפחד לעלות במישקלים מאקסימום כשל לא כזה ביג דדיל

• פותח/ת השרשור
אתמול חזרתי מהטיול והיום היה האימון
סקוואט 72.5 - 5-4-2 חרא טכניקה. לא שברתי מקביל והברכיים קרסו פנימה. אני לא יודע מה לעשות, כשאני במשקלים נמוכים אני מצליח עם טכניקה טובה וברגע שאני מעלה משקל הטכניקה נהיית גרועה
פרס 27.5 - 3-4-5 😳(3 סט ראשון, 5 בשלישי) לא יודע למה זה היה ככה, לדעתי החימום עייף אותי, פעם הבאה אני עושה 3*20 ואז סט עבודה
מתח משקולת של 4, סה"כ 63.05 - פעם ראשונה שהמתח היה לי קשה אבל סגרתי. PR

• פותח/ת השרשור
עדכון משני האימונים האחרונים:

אימון לפני יומיים
סקוואט 72.5 - 3-0-0 נוראי. אחרי הסט הראשון התחיל לי כאב בכתף שהשפיע אחרי זה על כל האימון
בנצ' 40 - 5-4-4 בעיקרון צריך עכשיו ריסט אבל אני בטוח ב100% שאני מצליח את זה אימון הבא
דדליפט 65 - טכניקה עדיין לא טובה. אימון הבא אני מוריד ל55 קילו ועושה 2-3 סטים כדי לעבוד יותר על הטכניקה

אימון היום
סקוואט 60 - 5-5 רציתי לראות אם הכאב עבר והוא לא עבר. אני חושב שאני אעשה הפסקה מסקואטים לבערך שבוע עד שזה יעבור ואז אני אנסה לעשות עוד פעם סקוואט, אם עדיין יהיה את הכאב זה כנראה משהו יותר רציני
פרס 27.5 - 5-5-4 PR
מתח 63.75(5 קילו עליי) - 5*3 היה משום מה הרבה יותר קל מאימון קודם PR
בניתי תפריט של בערך 2800 קלוריות(נייטרלי 2000), בימים הקרובים אני אעלה אותו לפורום. צריך עוד לעשות לו טיפה התאמות לימים שיש בית ספר, למישהו יש רעיונות לארוחת צהריים שאפשר לקחת לבית ספר(3 ימים בשבוע לומד עד 4 והולך לאימון ישר אחרי הלימודים)?

עדכון משני האימונים האחרונים:

אימון לפני יומיים
סקוואט 72.5 - 3-0-0 נוראי. אחרי הסט הראשון התחיל לי כאב בכתף שהשפיע אחרי זה על כל האימון
בנצ' 40 - 5-4-4 בעיקרון צריך עכשיו ריסט אבל אני בטוח ב100% שאני מצליח את זה אימון הבא
דדליפט 65 - טכניקה עדיין לא טובה. אימון הבא אני מוריד ל55 קילו ועושה 2-3 סטים כדי לעבוד יותר על הטכניקה

אימון היום
סקוואט 60 - 5-5 רציתי לראות אם הכאב עבר והוא לא עבר. אני חושב שאני אעשה הפסקה מסקואטים לבערך שבוע עד שזה יעבור ואז אני אנסה לעשות עוד פעם סקוואט, אם עדיין יהיה את הכאב זה כנראה משהו יותר רציני
פרס 27.5 - 5-5-4 PR
מתח 63.75(5 קילו עליי) - 5*3 היה משום מה הרבה יותר קל מאימון קודם PR
בניתי תפריט של בערך 2800 קלוריות(נייטרלי 2000), בימים הקרובים אני אעלה אותו לפורום. צריך עוד לעשות לו טיפה התאמות לימים שיש בית ספר, למישהו יש רעיונות לארוחת צהריים שאפשר לקחת לבית ספר(3 ימים בשבוע לומד עד 4 והולך לאימון ישר אחרי הלימודים)?

אם הייתי העמוד שדרה שלך/ברך/כתף/גוף הייתי גורם לך לכאב בגלל המשקל גוף שלך והחוסר במאסת שריר מסביב למפרקים.
אני לא בא לבאס אלא לתת לך מוטיבציה להתחיל לאכול כאילו אין מחר, אתה בפורום פה כמה חודשים ועלית 5 קילו אולי.
סתם להשוואה אני שוקל יותר מפי 2 ממך ולא גבוה ביותר מ3 ס"מ, אין סיבה בעולם שאתה לא תעלה 20-25 קילו ב4 חודשים, כן זה אומר 5-6 קילו לחודש או יותר.

אם אתה באמת רוצה לעשות את התכנית ולעלות במאסת שריר, תתחיל ב3500, ותתחיל להעיף שיאים באוויר.
אם יש בעיות טכניקה תחפש מאמן טוב באזורך, תשלם לו 4 אימונים אישיים ותשקיע את הכסף הכי טוב שהשקעת בחיים שלך.

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
בגלל הכתף לא עשיתי היום סקוואט אני עושה מנוחה לשבוע.
בנצ - 40 קילו 5*3 סגרתי הכל בלי שהספוטר נגע במוט. הרבה זמן אני כבר תקוע ב40 וסוף סוף הצלחתי את זה. אני ממש מרוצה. PR
דדליפט - 60 קילו עבודה על טכניקה. טכניקה עדיין לא מצוינת אבל השתפרה.
סך הכל אני ממש מרוצה מהשיא בבנצ דדליפט

למה אתה לא הולך למאמן פרטי? בחצי שנה לא התקדמת ואולי אפילו הלכת אחורה, מה נסגר?

• פותח/ת השרשור
פרס 30 - 3-3-2 הפרס הזה תרגיל קשה!
מתח 64.6 קילו (משקולת של 7) - היה קצת קשה בסוף הסט האחרון אבל לא במיוחד

יש הרבה ימים בשבוע שאני לומד עד מאוחר(ארבע) ועוד אחרי בית ספר אני הולך לאימון ככה שיוצא שאני רק בסביבות שש חוזר הביתה יש לכם הצעות לאוכל שאני יכול לקחת לבית ספר שלא יתקלקל ושיהיה בתור ארוחת צהריים

יש הרבה ימים בשבוע שאני לומד עד מאוחר(ארבע) ועוד אחרי בית ספר אני הולך לאימון ככה שיוצא שאני רק בסביבות שש חוזר הביתה יש לכם הצעות לאוכל שאני יכול לקחת לבית ספר שלא יתקלקל ושיהיה בתור ארוחת צהריים
די תחשוש מלהתקלקל אינעל העולם תביא תרנוגלת ותשחט אותה בבית ספר

1. חזה עוף בקופסא (פשוט ולא מתקלקל אלא אם כן זה בשמש כל היום )
2.חלבה זה לא "נקי" אבל זה עוזר להשלים קל' ואפשר לקחת לבית ספר, בתכלס כשעשיתי את זה כולם תמיד אמרו "איח איזה מסריח זה" אבל שנייה אחר כך התחילו לבקש קצת ככה שלהבא תמיד ידעתי להביא קצת יותר.
3.סנדוויצ'ים , 3-4 סנדוויצים עם נגיד גבנ"צ (60 ג' פרוסה בסנדוויץ) ויש לך 180-240 גרם גבנ"צ אפשר גם טוסטים ועם פסטרמה וכו'.
4.ביצים קשות עם תפוחי אדמה וסלט קטן ארוחה נחמדה .
5. מנת חלבון או שתיים (אם עושים בעיות פשוט אל תתלהב איתה כמו שכבר ראיתי מלא עושים כדאי לצאת "גברים" שלוקחים אפקות...כנס לשירותים ותשתה בכמה שלוקים וזהו).
6.אגוזי מלך בנוסף למוצרים שיכילו חלבון ופחמימה.
אם אתה רוצה אפשר גם לקחת משהו מתוק קטן בנוסף לארוחה המזינה כמו איזה אנרג'י ובסגנון, יעשה יותר תועלת מנזק.

זה רק חלק קטן ממה שאפשר.

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
בנצ' 42.5 - 5-4-3 חזרות לפי דעתי אבל אני לא בטוח בגלל הספוטרים המטומטמים..
זהירות חפירה: הסט השני היה זוועה. הספוטר כבר מתחיל את השלוש שתיים אחת לפני שהוא מוציא את המוט ואז זה הגיע למצב שהיו מסביבי חמישה אנשים. הספוטר שנתקע לי מול העיניים, מדריך שבא להסתכל עליי עובד, איזה שני מטומטמים ששאלו אותי עוד כמה יש לי ומישהו ששם משקל על הספה ליד. שלא נדבר על זה שהספוטר גם דיבר בטלפון!
בקיצור כל אלה הוציאו אותי מריכוז לגמרי.

דדליפט 60 - עדיין טכניקה. עוד מעט סרטון אני אשמח אם תגיבו.

אימון הבא אם הכל ילך כרגיל אני אחזור לעשות סקוואט. נתחיל עם 60 קילו ואני אתחיל להעלות משקל אם הכתף תהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
האימון היום היה מצוין.
התחלתי ממתיחות - good morning וrdl עם מוט של 4 קילו ומתיחות לכתף
סקוואט עשיתי סט עם 60 וכאבה לי קצת הכתף. לא רציתי לקחת סיכון אז הורדתי ל50
פרס 30 - 4-5-4 אני ממש מרוצה, לא האמנתי שאני אסגור PR
מתח 65.6 - הסט האחרון היה קשה וחזרה אחרונה גבולי אם היא עלתה אבל סך הכל סבבה PR

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית