הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
טוב, עכשיו שהפורום עובד לי גם בעבודה, יש סיבה טובה לפתוח לוג.

בקצרה- בן 26 , כרגע שוקל 78-79 , גובה 178 סביבות ה11 א.ש.
המטרות: תחרות קרוספיט בישראל באפריל 14 ולפני זה תחרות וויטליפטינג בינואר ובסופו של דבר להגיע ל100+ דחיקה ו80+הנפה

כרגע משקלי כוח:
דדליפט:170 RM1
בנץ 100 3X5
פרס 70 קילו RM1 (נמוך אני יודע)
סקוואט HB ATG - 150 קילו
קלין אנד ג'רק-85
סנאץ- 65 קילו. http://www.youtube.com/watch?v=quSoxrSOha8 (יש שם 2 פלטות ירוקות, לא שמים לב)
(בנתיים לא עובד עם חגורה)
המתכונת עובדת ככה: כל שבוע יש תוכנית וויטליפטינג שכותב לי מאמן אישי (יורי דוידוב ממכבי ת"א) ו+ אימוני קרוספיט ומטקונים. אני מתכנן את האימונים של השבוע לפי הלו"ז - עבודה\חברה\לימודים וכו'... אז אני מתאמן לא בימים קבועים אבל משתדל להקפיד על 5 אימונים בשבוע ו2 ימי מנוחה.

השבוע הלך ככה:
יום ראשון- אימון בייתי כי הייתי גמור בעבודה
עבודה על HSTP (האנדסטאנד פושאפס) 10X3 ואז פושאפ רגיל עם מחיאת כף 2X20.
אחד מהסטים של הפוש אפס (לא רואים את כל הגוף מצטער)
http://www.youtube.com/watch?v=Ec6RIZP7bIE
לאחר מכן מטקון- chasing annie - 50-40-30-20-10 של דאבלאנדרס וסיטאפ ובין סט לסט ריצה 500 מטר, 21 דקות.

יום שני- וויטליפטינג-
הנפות- 30 קילו 3X3 ,
40 קילו 3X3
50 קילו 3X3 (היה בכלל לא פשוט עוד מתרגל לדם בשוקיים ואצבע כואבת מההוק גריפ)
סנאץ פול- 70 קילו 2X3
80 קילו 2X3
90 קילו 4X2
פרונט סקוואט עם ספליט ג'רק 60 קילו 2-1 (2 סקוואטים אחד ספליט) X2
80 קילו 2-1 X2

יום שלישי מנוחה

יום רביעי: וויטליפטינג- קלינים + פרונט סקוואט 2 קלין 2 פרונט סקוואט X4 60 קילו
70 קילו X4
קלין פול- 90 קילו 3X5 (שלוש חזרות חמישה סטים)
פוש פרס 5X5 50 קילו.

זהו זה מה שהיה השבוע, היום (יום חמישי) אימון קרוספיט, אעדכן בהמשך ואם אמצע זמן אדחוף ביום שישי עוד אימון וויטליפטינג.

נערך לאחרונה:
בהצלחה חביבי!

יהיה מעניין לעקוב, במיוחד לאור העובדה שאני מתעניין בwightlifting בעצמי (תוהה אם אני מסוגל פיסית, ובאופן כללי מתעניין כדרך אימון).

• פותח/ת השרשור
אוקי היום היה מטקון עם קלין וג'רק שהיה בתחרות של שנה שעברה. המאמן שלי רצה לראות איפה אני עומד ואחרי הפוש פרס והקלינים של אתמול היה לא פשוט.

מטקון: קלין אנד ג'רק 60 קילו 6 חזרות, 8ttb שזה אצבעות למתח ו25 דאבל אנדרס amrap שזה בעצם as many reps as possible ב8 דקות. אז עשיתי 4 סיבובים+ 5 ג'רק שיחסית לתחרות שנה שעברה הבנתי שזאת תוצאה טובה. ואז עשינו עוד מטקון קאשאאוט- 'אנני' שזה מה שעשיתי בראשון רק בלי הריצה בין לבין יצא לי ב 5:47 אם אני לא טועה.

זהו אני אנסה לדחוף אימון שישי או שבת אם ייתאפשר או סתם עוד איזה מטקון, שקלתי ללכת לעשות קצת מתח עם משקל ובנץ פרס, אם יהיה זמן אעשה זאת אם לא אז פשוט אנוח עד יום ראשון. אעדכן בהמשך...

נערך לאחרונה:
בהצלחה צ1ר
כהמ שתפרט בצורה יותר מובנת ככה ייטב לאחרים, מלא מתעניינים בקרוספיט ופשוט חסרי מושג

בהצלחה!!
את המטקונים אתה מבצע בצורה רנדומאלית\עוקב אחר מועדון ספציפי\תוכנית מסויימת?

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן במועדון קרוספיט בגני יהודה המאמן שם עוזר לי לבנות את עצמי לתחרות מהכיוון של המטקונים, אני משתדל לעשות מטקון אחד מה"מוכרים" פעם בשבוע לרשום תוצאה ואחרי זמן מה לראות אם השתפרתי עד עכשיו השתפרתי בהכל, הפראן 3:49 האליזבת:6:05 האנני 5:00 ויש עוד כל מיני שאני צריך לעשות ולמדוד, הקטע שבגלל שזאת עבודה פונקציונאלית כל מטקון ישפר אותך במטקון הבא מבחינת פינוי חומצות חלב וסבולת לב ריאה. המטקונים רובם לא עובדים על משקלים גבוהים (יחסית) אז פשוט צריך להשתפר כל הזמן בכוח ובסבולת וככה משתפרים במטקונים מה שכן זקוק לבניה ותכנון זה תוכניות כוח ווויטליפטינג/ עבודה על תרגילים מסובכים וקשים כמו מאסלאפים,עמידות ידיים והליכה על הידיים, האנדסטאנד פושאפס , פיסטול סקוואט וכו'....

אני מתאמן במועדון קרוספיט בגני יהודה המאמן שם עוזר לי לבנות את עצמי לתחרות מהכיוון של המטקונים, אני משתדל לעשות מטקון אחד מה"מוכרים" פעם בשבוע לרשום תוצאה ואחרי זמן מה לראות אם השתפרתי עד עכשיו השתפרתי בהכל, הפראן 3:49 האליזבת:6:05 האנני 5:00 ויש עוד כל מיני שאני צריך לעשות ולמדוד, הקטע שבגלל שזאת עבודה פונקציונאלית כל מטקון ישפר אותך במטקון הבא מבחינת פינוי חומצות חלב וסבולת לב ריאה. המטקונים רובם לא עובדים על משקלים גבוהים (יחסית) אז פשוט צריך להשתפר כל הזמן בכוח ובסבולת וככה משתפרים במטקונים מה שכן זקוק לבניה ותכנון זה תוכניות כוח ווויטליפטינג/ עבודה על תרגילים מסובכים וקשים כמו מאסלאפים,עמידות ידיים והליכה על הידיים, האנדסטאנד פושאפס , פיסטול סקוואט וכו'....

איפה יש בגני יהודה מועדון קרוספיט ?
הבנתי שהיה אחד שנסגר

• פותח/ת השרשור
הוא נפתח מחדש ועידכנו אותו במועדוני קרוספיט בפורום של הקרוספיט בכל מקרה זה האתר: http://www.crossfitextremeftg.co.il/

אתה יותר ממוזמן

- - - עידכון הודעה - - -

הוא נפתח מחדש ועידכנו אותו במועדוני קרוספיט בפורום של הקרוספיט בכל מקרה זה האתר: http://www.crossfitextremeftg.co.il/

אתה יותר ממוזמן

שיט שלחתי הודעה והיא לא נשלחה

ראשון שלישי וחמישי ב20:00 ו21:00 אימון קבוצתי OPEN GYM ב21:00 בימי שבת ושני בד"כ ובימי רביעי לפעמים יש סדנאות של וויטליפטינג או ג'ימנסטיקה וכו'... בערך בשעה 20:00 לפעמים לפני לפעמים אחרי.

יש לך שבוע ניסיון חינם והמחירים הם באתר אני לא מודע אליהם כל כך.

בכל מקרה אם יש עוד שאלות תשאל, או שפשוט תבוא לראות את המקום הכי טוב

אני לא יכול לענות לך בפרטי כי אין לי 150 הודעות, אז עניתי פה

בכל מקרה הוספתי קצת סרטונים ויש שם את הערוץ שלי עם כל מיני שטויות, בהמשך אוסיף סרטונים שיהיו דברים יותר מעניינים

כל הכבוד לך על המשקלים הגבוהים!
איך אתה מצליח לעשות HS? אני לא יודע איך להתחיל לנסות..
בהצלחה בהמשך!

• פותח/ת השרשור
אם התכוונת לסתם עמידת ידיים אז הלכתי לכל אנשים שיודעים לעשות: מתעמלים/קפואריסטים וכו' כדי שיסבירו לי את הדגשים לאיך להתאמן לזה.בעיקרון צריך לדעת לדחוף את הרצפה עם הידיים שאתה הפוך להכניס את הבטן והתחת ולדחוף רגליים למעלה כמה שאפשר. אם התכוונת לפושאפ בעמידת ידיים אז פשוט להשען על קיר ולנסות לרדת אם אץה לא מצליח לרדת אז פשוט להשען על קחר הפוך שהרגליים מחזיקות אותך. לאט לאט לרדת קצת ובסוף מגיעים לטווח מלא ומצליחים. אבל פשוט צריך לעבוד על זה ולהתאמן תמיד ביוטיוב יש סרטונים שאפשר ללמוד מהם במיוחד בדברים כאלו שהם תלויי משקל גוף...

- - - עידכון הודעה - - -

אימון התאוששות קטן: סטריקט סינדי(5מתח10פושאפס15איירסקוואט) 10 דקות - עשיתי 12 סיבובים. הטרייספס קצת תפוס מכל השבוע. אחרי זה אימון מתיחות 10 דקות . שיהיה סופש נעים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, השבוע הוא שבוע בסימן תחרויות נוסח הקרוספיט גיימס העולמי יש גם אצלנו במועדון תחרות פנימית אז האימון היום היה נראה ככה
ריצה 800 , 50 טרסטרס (מוט ריק) 50 וולבול (20 פאונד) ו30 מתח

איוונט שני- מקס ברפיז ב2 דקות.

לקחתי מקום ראשון באיוונט הראשון(12:00) ומקום חמישי באיוונט השני (31 ברפיז) , כרגע אני מקום שני באוברול אבל נשארו יום שלישי וחמישי ואני מצפה שיהיה לפחות איוונט או 2 שבנויים על כוח ואולימפיות ששם אני הכי חזק אצלנו במועדון נראה לי , ואני שמח שלקחתי ראשון במיני צ'פר כי זה היה הצד הכי חלש שלי.
נקווה לקחת מקום ראשון כי הובטחו פרסים מעניינים \

בכל מקרה השבוע שלי מבחינת אימונים יראה ככה
ראשון שלישי וחמישי תחרות שישי או שבת אני אתן אימון אולימפיות וכוח. (חשוב לי לקחת מקום ראשון בתחרות אז לא בא לי להתעייף מאימון כוח\אולימפיות באמצעש אז השבוע יהיה רק 4 ימי אימון)

images

האיוונט הראשון יותר מרשים.
on a personal note, FUCK BURPEES:s49:

• פותח/ת השרשור
כן דוגרי מי שלקח בברפיז אלו הקלים ששוקלים כמו הרוח, אבל לא נרוא זה קרוספיט צריך להיות טוב בה-כ-ל יהיה בסדר אני לוקח את זה פרונינג סטייל 😃

אין לי בעיה עם ברפיז, אבל מה עשו מזה איוונט, עוד מעט גם יעשו turkish gets ups לחזרות...

• פותח/ת השרשור
תשמע כל הקטע שאתה אוכל אותה בוולבול וטרסטרס (שזה עובד לך רגליים כתפיים יד אחורית בדומיננטיות) ואז לברפיז זה קשה...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית