הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

• פותח/ת השרשור
יום שלישי, יום שני בתחרות: איוונט ראשון: דאבל אנדרס כמה שיותר ב2 דקות - מקום ראשון 155 קפיצות (עצרתי כי לא הייתי צריך יותר)
איוומט שני : פארמרס ווק עם 120 קילו ובן זוג 200 מטר (הוגרלתי עם הבן זוג הכי חלש) ואז ריצה קילומטר עם שק של 20 קילו - אין לי מושג איזה מקום הגעתי אבל לא משהו טוב בגלל הבן זוג (נראה לי חמישי משהו כזה)
איוונט שלישי טאבטה סיטאפס: גם פה קצת דפקו אותנו כי היה פאק וב20 שניות האחרונות לא היה את הביפ אז הוא פשוט הוסיף לנו כמה שעשינו מהסט הקודם, בכל מקרה עשיתי 120 חזרות שזה גם בערך מקןם רביעי או חמישי

באוברול יום לא משהו, האיוונט בגמר (ביום חמישי) כנראה יהיה קשור לכוח שם כבר אני אקח את כולם, כרגע אני מקום שני או ראשון אין לי מושג כי עוד לא שיכללו את הניקוד.

• פותח/ת השרשור
יום שלישי של התחרויות - חצי גמר וגמר: האיוונט הראשון היה 100 קילו דדליפט 2 דקות כמה שיותר חזרות לקחתי ראשון עם 35 חזרות (מקום שני עשה 33 חזרות ורציתי רק לעבור אותו , ב1:45 הייתי כבר ב35 והפסקתי)
גמר-איוונט שני היה: 5 מאסלאפ טבעות(מי שלא יכול 5 טיפוס על חבל בלי רגליים) , 5 האנדסטנד פושאפ X3 מסיים עם זה ואז סנאץ 40 קילו ל15 חזרות גם פה סיימתי ראשון ולקחתי את התחרות במקום הראשון, הפרס היה אבקת חלבון של דיימטייז פרס שווה לכל הדעות.

קצת סרטים מהמקצה של הגמר :

http://www.youtube.com/watch?v=M__EYSG6OgI

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יום שבת: אימון אחרי יום מנוחה ואחרי התחרות. כוח פלג גוף עליון - אחרי שלא לחצתי הרבה זמן (בערך חודש)
בנץ פרס: 60-70-80-90-100 הכל לחמישיות ואז 110 לשלשה.
פוש אפס על טבעות - 2X10
פוש אפס על טבעות עם ברכיים לחזה 10 קילו פלטה על הגב- 2X10
מתח עם משקל 20.5 קילו (קטלבל 18 ועוד פלטה 2.5) 3X5
טאבאטה סיט אפס (לא ספרתי חזרות אבל השתדלתי לפחות 15 כל סט)

זהו.
השבוע המתוכנן
ראשון: אימון אקרובטיקה ואז קרוספיט
שני: מנוחה
שלישי: קרוספיט
רביעי: וויטליפטינג
חמישי קרוספיט
שישי מנוחה
שבת: וויטליפטינג

נקווה שנעמוד בזה- שבוע טוב לכולם. יום ראשון: אימון אקרובטיקה : הליכה על הידיים, סלטות וכו'.
האימון התחיל בהמון מתיחות ופתיחת טווחי תנועה של הכתפיים \אגן \ברך וכו'... אחרי זה כל מיני תרגילים לכתפיים בסוף עמדתי והלכתי על הידיים קצת ואז עוד כמה תרגילים של סלטות פליקלקים וכו'.
אימון קצת מסוג אחר האמת שהתעייפתי קצת ואני מרגיש את זה בגוף, לכן לא המשכתי לאימון קרוספיט. מחר מנוחה וביום שלישי נחזור כמו חדש!

• פותח/ת השרשור
יום שלישי: אימון קצר וקולע-
קודם כל פעם ראשונה עם הראמבל רולר- איזה כיף אפילו שהIT היה כואב זה פשוט היה כיף.

אימון קרוספיט-
חימום- 50 חזרות של קטלבל סווינג 18 קילו (עשיתי רצוף)
עבודה עם אטלס סטון טכניקה קצת ואז הגעתי עד 65 קילו ל3 חזרות (שורט, קשה , סוג של מאמץ שלא הרגשתי עדיין)
971910_10153066197695652_874607451_n.jpg

1098335_10153066197620652_520965226_n.jpg

935893_10153066197545652_923820224_n.jpg

אז מטקון : 5 TOES TO BAR
10 PUSHUPS
10 סיבובים על זמן- לקח לי 4:00 דקות.

מחר אימון wightlifting/

• פותח/ת השרשור
אתמול היה אמור להיות לי אימון משקולנות אבל בגלל שעבדתי עד מאוחר פיספסתי אז היום:
יום חמישי- פוואר סנאץ 40 שלשה 50 שלשה 60 שלשה 70 RM1 PR

אחרי זה פוואר קלין- 60-70-80 שלשות ו90 לשלוש סינגלים:

אחרי המשקולנות נחתי סביבות ה5-8 דקות ואז "HELEN"
ריצה 400 מטר- 21 קטלבל סווינג עם 24 קילו- 12 מתח X3 ייצא לי ב11 דקות.

זהו, שבת שלום

נראה כיף לא נורמאלי!
יש לך טיפים למאסל אפ?
בחור לא קטן, 190 - 92 קילו.

• פותח/ת השרשור
מאסלאפ על המוט או מאסלאפ על טבעות? (שיטות שונות...)
נראה כיף לא נורמאלי!
יש לך טיפים למאסל אפ?
בחור לא קטן, 190 - 92 קילו.

מאסל אפ על טבעות או על מוט רגיל של מתח? (2 שיטות שונות...)

• פותח/ת השרשור
יום שבת אימון כוח בלי יותר מידי אוכל (פתית עם 2 ביצים וגבינה לבנה)
פרונט סקוואט: 50-60-60-70-80-90-100 חמישיות(ה50-60 זה חימום בעיקרון) ואז 110 לשלשה יש סרטים אני אעלה בערב יותר מאוחר ואז
בק סקוואט 120 hbatg חמישי 130 שלשה
מטקון דדליפט 100 קילו - בוקס גאמפ: 21-15-9 ב9 דקות עכשיו הפיצוי ים+ גחנון ובורקסים בערב מסעדה!

שבת שלום! http://www.lbs.co.il/threads/44173/

• פותח/ת השרשור
אוקי, אז המלצה שלי לנסות לעשות מתח (באחדים לא לחזרות) עם ההתפוצצות הכי גבוהה שאתה יכול להגיע אליה, ברגע שתצליח להגיע למצב שהמוט מגיע לך בערך לגובה מפתח הלב יש לך מאסלאפ והשיטה לסגור אותו הוא שאתה מתפוצץ למעלה תנסה לקפל את הרגליים ולהגיע עם הברך כמה שיותר קרוב למוט, ברגע שהגעת לשיא הגובה פשוט לישר את הרגליים בכוח ולנסות להשען קדימה (או לדחוף את המוט לכיוון הבטן) ופשוט לנוח על המוט עם הבטן (משם לעשות פשוט דיפ למעלה) לאט לאט תלמד להתרחק מהמוט ולעשות את התנועה באופן שוטף/
זה ממזמן ולא רואים הכי להיט, אבל זה בערך מה שאמרתי לך לעשות
אימון היום יום ראשון. יום עבודה ארוך ומעייף אימון קרוספיט של מטקון ארוך : 50 ברפיז 50 מתח 50 שולדרפרס(מוטריק) 50 סיאטפס 50 סקוואט(מוט ריק) כל זה כפול 2 ב 35 דקות, די זייפתי ולא נתתי הכל כי באמת שהייתי גמור אבל עדיין עבדתי על 80 אחוז מהיכולת והייתה לי בחילה בסוף.

מחר מנוחה
שלישי עוד אימון קרוספיט
רביעי אימון משקולנות
חמישי קרוספיט
שישי משקולנות

זאת התוכנית להמשך. השבוע נקווה לעמוד בה

אוקי, אז המלצה שלי לנסות לעשות מתח (באחדים לא לחזרות) עם ההתפוצצות הכי גבוהה שאתה יכול להגיע אליה, ברגע שתצליח להגיע למצב שהמוט מגיע לך בערך לגובה מפתח הלב יש לך מאסלאפ והשיטה לסגור אותו הוא שאתה מתפוצץ למעלה תנסה לקפל את הרגליים ולהגיע עם הברך כמה שיותר קרוב למוט, ברגע שהגעת לשיא הגובה פשוט לישר את הרגליים בכוח ולנסות להשען קדימה (או לדחוף את המוט לכיוון הבטן) ופשוט לנוח על המוט עם הבטן (משם לעשות פשוט דיפ למעלה) לאט לאט תלמד להתרחק מהמוט ולעשות את התנועה באופן שוטף/
זה ממזמן ולא רואים הכי להיט, אבל זה בערך מה שאמרתי לך לעשות
אימון היום יום ראשון. יום עבודה ארוך ומעייף אימון קרוספיט של מטקון ארוך : 50 ברפיז 50 מתח 50 שולדרפרס(מוטריק) 50 סיאטפס 50 סקוואט(מוט ריק) כל זה כפול 2 ב 35 דקות, די זייפתי ולא נתתי הכל כי באמת שהייתי גמור אבל עדיין עבדתי על 80 אחוז מהיכולת והייתה לי בחילה בסוף.

מחר מנוחה
שלישי עוד אימון קרוספיט
רביעי אימון משקולנות
חמישי קרוספיט
שישי משקולנות

זאת התוכנית להמשך. השבוע נקווה לעמוד בה

יש לי שאלה קטנה, בנוגע לתזונה אתה מנסה לעלות/לרדת/לשמר את המשקל?
איך זה בדיוק מתנהל בסוג האימונים שאתה מנהל (קרוספיט-וויטליפטינג-פאוורליפטינג)

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה קטנה, בנוגע לתזונה אתה מנסה לעלות/לרדת/לשמר את המשקל?
איך זה בדיוק מתנהל בסוג האימונים שאתה מנהל (קרוספיט-וויטליפטינג-פאוורליפטינג)

אני כרגע בcbl בעיקרון בשביל הקרוספיט לא אכפת לי מה המשקל כל עוד אני מצליח להתחזק ולעמוד במטקונים, אבל בשביל המשקולנות אני רוצה בינואר להתחרות תחת 77 קילו ( אני כרגע 78-79) אז אני מתכנן חיטובון בקרוב לרדת ל77-76 (אז אני כבר ממש אהיה איזור 9-10 א.ש) ולנסות להתאמן תחת המשקל גוף הזה כי יש תחרות בינואר ואני רוצה להיות בקטגוריה הזאת אם אני אראה שקשה לי מידי אני כבר אתחיל לחשוב על איך אני מתחזק ועולה לאיזה ה85 כדי להתחרות שם, בכל מקרה התחרות של הקרוספיט באפריל והמשקולנות בינואר ככה שאם בינואר אני אשקול 77 בטוח עד אפריל אני אעלה לאיזור ה80-82 במתכונת של התחזקות משמעותית ועליה כמה שיותר נקייה.

• פותח/ת השרשור
טוב יום שלישי קרוספיט: חימום - איזה 20 ברפיז ואז 70 לאנצ'ים 30 בוקס גאמפ 30 סקוואט
סקיל- עבודה על פיסטול סקוואט, אני טוב בזה אז נתתי עם קטלבל של 8 קילו היה קל ואז של 12 קילו (לא זוכר כמה חזרות כבר)\
מטקון: טאבטה של - וול בול, מכות פטיש,דדליפט,סיטאפ עם וולבול.
זהו, אימון קליל יחסית.
מחר אימון משקולנות, קיבלתי את הריבנד (מידה S) קצת לוחץ עליי מחר נתאמן עם זה ונראה איך זה וגם רצועות לפרק כף היד אז יהיה מעניין איך זה ישפר אותי אם בכלל.

לילה טוב יום רביעי אימון משקולנות עם המאמן שלי.
עבדתי עד מאוחר והגעתי ישר לאימון אחרי שינה של 5 שעות בלילה היה לי מאד מאד קשה ובכל זאת סנאץ: 40,50,60 קילו הכל 3×3 הטכניקה מתחילה להיראות טוב! אחרי זה קלין טכניקה 55קילו + פוש פרס (אותו משקל) למליוניי חזרות. גם הקלין מתחיל להסתדר , בקרוב נתחיל לעבוד אימונים יותר כבדים לקלינים (השיא כרגע 85 דחיקה מקווה לעבור אותו בקרוב) זהו.

רק ביקורת קטנה על הריבנד- פשוט מצויין היה לי כיף להתאמן איתו לא לחץ ולא כלום!

טוב יום שלישי קרוספיט: חימום - איזה 20 ברפיז ואז 70 לאנצ'ים 30 בוקס גאמפ 30 סקוואט
סקיל- עבודה על פיסטול סקוואט, אני טוב בזה אז נתתי עם קטלבל של 8 קילו היה קל ואז של 12 קילו (לא זוכר כמה חזרות כבר)\
מטקון: טאבטה של - וול בול, מכות פטיש,דדליפט,סיטאפ עם וולבול.
זהו, אימון קליל יחסית.
מחר אימון משקולנות, קיבלתי את הריבנד (מידה S) קצת לוחץ עליי מחר נתאמן עם זה ונראה איך זה וגם רצועות לפרק כף היד אז יהיה מעניין איך זה ישפר אותי אם בכלל.

לילה טוב יום רביעי אימון משקולנות עם המאמן שלי.
עבדתי עד מאוחר והגעתי ישר לאימון אחרי שינה של 5 שעות בלילה היה לי מאד מאד קשה ובכל זאת סנאץ: 40,50,60 קילו הכל 3×3 הטכניקה מתחילה להיראות טוב! אחרי זה קלין טכניקה 55קילו + פוש פרס (אותו משקל) למליוניי חזרות. גם הקלין מתחיל להסתדר , בקרוב נתחיל לעבוד אימונים יותר כבדים לקלינים (השיא כרגע 85 דחיקה מקווה לעבור אותו בקרוב) זהו.

רק ביקורת קטנה על הריבנד- פשוט מצויין היה לי כיף להתאמן איתו לא לחץ ולא כלום!
לוג מעניין שכיף לקרוא. תגיד אתה נמצא בקבוצה של וויטליפטינג או שאפשר להתחרות גם בלי קבוצה?

• פותח/ת השרשור
אני אתחרה תחת מכבי תל אביב אבל אני מתאמן עם מאמן משם באופן פרטי במכון כושר שלי. יש לי אפשרות להגיע להדר יוסף להתאמן איתם אבל לא יוצא לי יום חמישי אימון קרוספיט, אחרי שבוע קשה מאד של עבודה ואימונים שהתישו אותי משום מה החלטתי היום לרוץ 2000 (7 דקות בערך) ואז לתת פראן עם משקל Rx שזה 43 קילו של טרסטרס ומתח 21-15-9 חזרות. המטרה הייתה לרדת מ5 דקות ולעשות כמה שפחות no rep יצא שעשיתי ב4:33 הטרסטר יצא מצויין המתח קצת פחות היו כמה חזרות שלא עברתי עם הסנטר את המוט, אעלה סרטון בקרוב. בעיקרון המטרה להגיע אחרי מנוחה ולתת פחות מ3:30 דקות (נלך על זה עוד חודש בערך שוב)

זהו סופש נעים. הפראן...

• פותח/ת השרשור
יום שבת:ריצת שחרור 40 דקות קצב 9-10 קמ"ש
התכנון השבועי
ראשון ; קרוספיט
שני:כוח
שלישי; מנוחה
רביעי:משקולנות
חמישי;קרוספיט
שישי; מנוחה
שבת; משקולנות+כוח

זהו, נקווה שנעמוד בזה. ביום ראשון הבא טס לחמישה ימי חופשה , במלון יהיה חדר כושר אז אולי אתאמן שם קצת או ארוץ , נראה...

@Crossfiter לוג מעניין יישר כוח . גם אני התחלתי בזמן האחרון wl זה כיף מזוכיסטי כזה לעשות מלא טכניקה נכון? אהבתי תפרונט סקוואט

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית