הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

• פותח/ת השרשור
@Crossfiter לוג מעניין יישר כוח . גם אני התחלתי בזמן האחרון wl זה כיף מזוכיסטי כזה לעשות מלא טכניקה נכון? אהבתי תפרונט סקוואט

תשמע, יש לי מטרה מסויימת אבל אני נהנה מאד מהדרך, ככה שאם יקרה משהו בדרך (למשל אני אמור להתחיל סטאז בספטמבר/מרץ כך שאני לא יודע כמה זמן יהיה לי להתאמן) אני לא אתבאס כי אני לא ארגיש שביזבזתי זמן או משהו אלא שלמדתי הרבה על עצמי ועל המנטליות שבקרוספיט וכמה שאפשר למתוח את הגבול של הגוף.

ותודה

• פותח/ת השרשור
אימון יום ראשון.
פשוט הגעתי גמור לאימון (שינה של 5 וחצי שעות, יום עבודה של 9 שעות בלי הרבה אוכל)
רציתי ללכת על 140 סקוואט 3X3 , הלכתי בסוף על 130 (כמובן ATG ללא) אבל הגשתי שביום טוב יש לי גם 3X5
לאחר מכן עשיתי ,'אנני' (50-40-30-20-10 של דאבלאנדרס וסיט אפס) יצא לי 6 דקות והשיא שלי הוא 5 אז זה סבבה וסיוט לקפוץ בחבל אחרי סקוואט כבד.
סרטים של הסקוואט:

• פותח/ת השרשור
אימון היום דדליפט 160 לשלשה , יש לי פצע אכזרי היד תיכננתי למשוך עם רצועות אבל לא היה לי נוח. התרכזתי בזה ונדפקה לי הטכניקה לגמריי , אבל היה קל מאד
אחרי זה מטקון כמה שיותר סיבובים של 5 האנדסטאנד פושאפס 5 חזרות 15 חזרות סווינגס עם קטלבל15 קילו ו25 דאבלאנדרס

הדדליפט המוזר;
יום רביעי, ריצת שחרור- 36 דקות (קצב קל מאד משהו כמו 8-9 קמ"ש)

הברכיים שלך קורסות פנימה בדדליפט, אצלי זה קורה כשאני עומד צר מדי, תנסה להרחיב את העמידה שלך

אימון היום דדליפט 160 לשלשה , יש לי פצע אכזרי היד תיכננתי למשוך עם רצועות אבל לא היה לי נוח. התרכזתי בזה ונדפקה לי הטכניקה לגמריי , אבל היה קל מאד
אחרי זה מטקון כמה שיותר סיבובים של 5 האנדסטאנד פושאפס 5 חזרות 15 חזרות סווינגס עם קטלבל15 קילו ו25 דאבלאנדרס

הדדליפט המוזר;

יפה אחלה של סט... שים לב רק שלפחות בחזרה השנייה הברכיים ננעלות לפני הירך... תתן גם צילום מהצד אפשר להבין יותר על התנועה...
וההוא שם מאחורך לא שובל מקביל eyesss

• פותח/ת השרשור
הטכניקה שלי לא הייתה טובה, רשמתי את זה ואני יודע בדיוק מה הבעיות.

פעם הבאה נצלם מהצד ונתן טכניקה טובה אימון יום חמישי: סתם עבודה על טריפל אנדרס ומאסל אפס. ומטקון בין הקשים שהיו לי היום.
20 טרסטרס,20הייפולסדדליפט20פושפרס40פרונטסקוואט עם 40 קילו כל דקה על השעון 4 ברפיז, לקח לי 8:44.

הטריפל אנדרס בשבילך @rud

הדדליפט המוזר;

למה מאחוריך עושים חצאי סקוואטים?
זה לא אמור להיות מכון קרוספיט ?

הטכניקה שלי לא הייתה טובה, רשמתי את זה ואני יודע בדיוק מה הבעיות.

פעם הבאה נצלם מהצד ונתן טכניקה טובה אימון יום חמישי: סתם עבודה על טריפל אנדרס ומאסל אפס. ומטקון בין הקשים שהיו לי היום.
20 טרסטרס,20הייפולסדדליפט20פושפרס40פרונטסקוואט עם 40 קילו כל דקה על השעון 4 ברפיז, לקח לי 8:44.

הטריפל אנדרס בשבילך @rud

ענק! תודה רבה! 😃

• פותח/ת השרשור
למה מאחוריך עושים חצאי סקוואטים?
זה לא אמור להיות מכון קרוספיט ?

זה שמאחורי בערך חודש\חודשיים אחרי פריצת דיסק(ושיתוק של שרירי החזה ועוד משהו שאני לא זוכר) , זה שהוא מסקביט חצי טווח (הוא גם עושה דדליפט\מתח הכל כבר) זה יפה... לאט לאט הוא יחזור לגמישות ולסקוואט מלא.

בסדר חמוד?

זה שמאחורי בערך חודש\חודשיים אחרי פריצת דיסק(ושיתוק של שרירי החזה ועוד משהו שאני לא זוכר) , זה שהוא מסקביט חצי טווח (הוא גם עושה דדליפט\מתח הכל כבר) זה יפה... לאט לאט הוא יחזור לגמישות ולסקוואט מלא.

בסדר חמוד?
מקובל, פעם הבאה תקבל באן (ציניות אם לא הבנת)

• פותח/ת השרשור
תשמע, מה זה משנה מה עושה מי עושה, יש פה לוג של בן אדם תגיב עליו עזוב את המסביב עכשיו כן קרוספיט לא קרוספיט ההוא שובר וההוא לא שובר לא צילמתי את הבחור צילמתי את עצמי. אגב רק שתדע שיש המון לייצני קרוספיט בארץ (בערך 70 אחוז) אז סביר להניח שרוב אלו שתתקל בהם יהיו כאלו

• פותח/ת השרשור
אימון יום שבת , עשיתי פרס 60 לשלשה 65 לזוגייה ועוד 65 לשלשה בין לבין כל סט - מתח עם 24 קילו ל5
אחרי זה התאמנתי על קפיצות מישיבה לגובה, קפצתי על זה (סרטון) והוספתי עוד 2 פלטות קטנות וזה היה סביבות ה120-125 ס"מ

ואז מטקון : ריצה 6X6
50 בולסלאם עם 9 קילו
6X6
25 TTB
6X6
50 פושאפס כל זה ב4:15 נראה לי אם אני לא טועה

זהו , עכשיו יוצאים לחופשה במיקונוס (מקווה שייצא לי להתאמן שם לפחות 2 אימונים מאולתרים) ואחרי זה נחזור עם כוחות מחודשים.

• פותח/ת השרשור
יום שני: אימון ממיקונוס - טוב אז אני משתדל לשחות פה כל בוקר משהו כמו 600-800 מטר בים ואני לא מייקל פלפס או משהו אז אני עוד 200 מטר נח דקה ואז שוב ככה כפול 3,
אחרי הצהריים הלכתי לחדר כושר פה יש להם רק מוטות של 12.5 ולא הרבה פלטות אז לחצתי חזה עם 82.5 קילו לדעתי ל4*10 ואז עשיתי מטקון של 5סטריקטספול אפס 10 12.5דאמבל טרסטרס (אין משקל יותר גבוה מזה פה) ו10 קילו אוברהאד לאנצים 15 כל זה כפול 3
בסוף קצת עבודה על בטן עם 5 קילו 15*3 וזהו.
דש ממיקונוס

I would suggest to deadlift barefoot, I guess you pull with crossfit shoes with hill, it doesn't have any advantage to DL, only !damage. Have fun at Mykonos

• פותח/ת השרשור
I would suggest to deadlift barefoot, I guess you pull with crossfit shoes with hill, it doesn't have any advantage to DL, only !damage. Have fun at Mykonos

הנעל קרוספיט שאני מדדלפט איתן הם שטוחת לגמריי(0 הגבהה בעקב) בלי כריות אויר.. חזרה לשגרה ב40 מעלות חום, חימום 2 סיבובים של סינדי (5מתח-10פושאפס-15איירסקוואט)

ואז משהו הכי נוראי בעולם לעשות בחום הזה ואחרי חופשה בחו"ל - לקח לי 40 דקות -
1236841_10153152944820652_51527974_n.jpg

סתם תמונה של המכון היפה שלנו:
1229854_10153152944605652_1606664680_n.jpg

• פותח/ת השרשור
אימון יום שבת: 100 קילו בנץ 5*5.
ואז:
IMG_20130831_221812.jpg

האימון קינג קןנג האמיתי הוא 203 דדליפט ו113 קלין אבל כמובן אני עוד לא שם...

בכל מקרה סיימתי ב6 דקות אבל עבדנו 2 אנשים על אותו מוט הייתי יכול להוריד דקה, דקה וחצי...

זהו שבוע טוב

• פותח/ת השרשור
אימון יום ראשון: אימון בייתי כי חזרתי מהעבודה מאוחר ובקושי ישנתי בלילה.
Chasing Annie
50-40-30-20-10 של דאבל אנדרס וסיטאפס בין לבין כל סט ריצה 500 מטר - 23 דקות.

זהו מחר אנוח(הליכה עם החברה)
יום שלישי אימון קרוספיט
יום רביעי כנראה אימון משקולנות בהדר יוסף מקווה שייצא לפועל.

• פותח/ת השרשור
יום שלישי: אימון קרוספיט - עבודה על מאסלאפ טבעות ובאר מאסלאפ . פעם ראשונה הצלחתי מאסלאפ טבעות בלי קיפינג עם הרגליים על המוט עוד לא הצלחתי בלי תזוזה בכלל של הרגליים אבל גם זה יבוא.

מטקון: 5 שולדר טו אןברהאד , 5 פרונטסקוואט (50 קילו) ו5 אצבעות למתח - הצלחתי9 סיבובים ב12 דקות

הרמת כוסית.

מחר מקווה להתאמן בהדר יוסף במכבי תא.
זהו אימון משקולנות (אצלי במכון, לא בהדר יוסף) לסינגלים
שברתי שיא בסנאץ-75 קילו אבל מחקתי את הסרטון אז יש רק סרטון של ה70 קילו, תאלצו להאמין לי

בקלין הלכתי על 100 ונמעכתי כמה פעמים, צריך לשפר טכניקה בקלין אני באמת לא שם עדיין איך שהמשקל נהיה טיפה כבד נדפקת לי הטכניקה אז כוס אמק וגם פעם אחת קיבלתי את המוט לא טוב וכל פרק כף היד נמתח לי ועכשיו כואב לי ממש.

חג שמח לכולם!

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית