הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

• פותח/ת השרשור
אימון יום שבת: סקוואט עד(לפני היה 110-120-130 לשלשות) 140X3 ובק אוף סט 100X20 זה היה חלק מתחרות מול המאמן וויטליפטנג שלי- אני עושה בקסקוואט100 לחזרות והוא פרונט סקוואט כמה שיותר (צילמו חצי מזה הפסיקו באמצע והמשיכו ופספסו כמה חזרות אם יהיה ביקוש אני אעלה את הסרטים בנתיים רק סרטון של הסקוואט הכבד) :

אחרי זה מתח 28 קילו 3X5 ואז טאבטה בטן.

המאמן שלי בליפטינג יורי משתכנע לשטויות שלי ונותן פרונטסקוואט 100X15

• פותח/ת השרשור
אימון יום שלישי: קרוספיט-

פרק כף היד שלי פצוע ממש קשה מאד להתאמן היה מטקון של: 5 פווארקלין (60 קילו) 10 דדליפט (60 קילו) ו5 בוקס ג'אמפ ברפיז amrap 8 min
לא ספרתי סיבובים, כאב לי ממש פרק כף היד.

לא כואב לי במשיכות אז נראה לי שבזמן הקרוב אני רק אעשה סקוואט\דדליפט\מתח\ריצות... זה הכל מקווה שיהיה בסדר ויעבור מהר

אימון יום שלישי: קרוספיט-

פרק כף היד שלי פצוע ממש קשה מאד להתאמן היה מטקון של: 5 פווארקלין (60 קילו) 10 דדליפט (60 קילו) ו5 בוקס ג'אמפ ברפיז amrap 8 min
לא ספרתי סיבובים, כאב לי ממש פרק כף היד.

לא כואב לי במשיכות אז נראה לי שבזמן הקרוב אני רק אעשה סקוואט\דדליפט\מתח\ריצות... זה הכל מקווה שיהיה בסדר ויעבור מהר
דלקת בשורש כף היד זה חרא... תזהר עם זה...
ולא כואב לך בסקוואט המפרק?

• פותח/ת השרשור
דלקת בשורש כף היד זה חרא... תזהר עם זה...
ולא כואב לך בסקוואט המפרק?

לא, כי אני מסקביט שהמוט בערך בין HB לLB אז אני לא מקפל את היד הסקוואט (תסתכל בסרט) וגם שמתי את המגנים.
בכל מקרה זה לא נראה לי דלקת זה יותר כמו מתיחה ברצועה שם או משהו כי זה לא משהו שהצטבר וכאב זה קרה לי שתפסתי קלין 100 קילו לא טוב והוא קיפל לי את הידיים, מאז כואב לי.

• פותח/ת השרשור
עדיין כואב לי בפרק כף היד, לא ישנתי יותר מידי +צום .
אימון יום ראשון: ריצה 30 דקות קצב 10 קמ"ש בערך וישר אחרי 120 situps

מחר מקווה דדליפט 150 לחמישיה... (מקווה שאצא בזמן מהעבודה...)

• פותח/ת השרשור
יום שני: סוף סוף אימון כמו שצריך - דדליפט 150X5 גב עגול! חייב לפתור את זה , הצעות? @SmokingSnake שמתי לב שאני לא מנתק עם הרגליים והתחת פשוט עולה מהר מידי. המשקל היה לי יחסית קל אבל טכניקה פח, אימון הבא של דדליפט אני אתן 130 5X5 ואנסה לפתור את זה, אני לא כל כך רוצה לעבור לסומו אבל אם לא תהיה ברירה אני אעבור...

אחרי זה מטקון מפגר של
400 מטר ריצה
30 בוקס ג'אמפ
30 וול בול (20LBS)
X 5 סיבובים על זמן.

לקח 27 דקות, פשוט מטקון אונס!

תחשוב על תנועה מהרגליים והאגן

לגבי הגב - המשקל קל לך , אז אולי אם תתרכז בלהחזיק את הגב זה יספיק

• פותח/ת השרשור
תחשוב על תנועה מהרגליים והאגן

לגבי הגב - המשקל קל לך , אז אולי אם תתרכז בלהחזיק את הגב זה יספיק

כתבתי פוסט גם בפורום של הליפטינג. תודה אח שלו יום שלישי, קרוספיט: קצת פוש אפס על טבעות ולחיצת חזה עם גומיות שמחוברות לקטלבל למוט במקום משקולות. ואז תכלס: DT -
12 דדליפט
9 האנג קלין
6 פוש פרס
50 קילו
5 סיבובים על זמן-10 דקות

פרק כף היד כואב לי עדיין אבל ירד קצת הלחץ שם אני מקווה שלאט לאט יעזור לי ואני אחזןר למשקולנות.

מחר 7:00 אימון טניס ולקראת אחרצ מקווה לעשות אימון כוח קטן,
חמישי מנוחה
בשישי הירו צאלנג'

• פותח/ת השרשור
הקרוספיט כן. חוצמזה ריצות/כל ספורט אחר אני עושה לבד(או עם חברים שלא קשורים לקרוספיט)
ההירו צאלנג' אנחנו הולכים כקבוצה מאורגנת מהקרוספיט שלנו

יום רביעי התחיל מוקדם: 7 בבוקר - טניס עד 8 וחצי , היה די מעייף ועצים
מקווה ללכת אחרצ לתת אימון קטן במכון קרוספיט

יום טוב

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
יום שישי אימון: הירו צאלנג- היה 5 קמ ריצה עם מכשולים נחמדים, רצנו לכיף היה ממש טוב!

מחר עושה בדיקת אחוזי שומן וחילוף חומרים במקום החדש של יאיר להב אז אסור היום יותר פעילות גופנית וצום מ22:00 סתם תמונות מההירו צ'אלנג' 0היה אירוע מגניב)
1238797_10201174933108998_808552567_n.jpg

1240376_10201175028431381_739574761_n.jpg

1234477_563852170328488_1761762038_n.jpg

• פותח/ת השרשור
טוב עפ בדיקת רנטגן של אחוזי שומן וכל מיני שטויות אני 13.8 אחוז שומן הרבה יותר ממה שחשבתי , ממחר חוזר מאזן קלורי שלילי+שורפי שומן (נבדוק אם זה עובד או כמו שכולם אומרים סתם שטות) והרבה אירובי - רוצה לרדת לאיזור ה10-11 חמי שיש טיפים אני אשמח. סיום אדיר לשבוע מלא באימונים סקוואט 140X5 לא מרוכז,עייף,מלחמה אבל לא ויתרתי ועלה!
אחרי זה בקאוף סט 100X11
מטקון פראן ב5:30 דקות (עדיין קשה לי עם פרק כף היד ואחרי הסקוואט היה סיוט אבל לא נורא)

הסקוואט :

• פותח/ת השרשור
כבוד נדב!!! יפה מאוד! הייתי מוותר על השורפים , חרטא שיווקית , חבל על הכיס באמת.

כבר קניתי (מחו"ל) ולא עלה כזה יקר וזה יותר בשביל הקטע של הלהתמיד בחיטוב (אני צריך משהו שיגרום לי להיות בקו אחד וכל עוד אני לוקח כדורים אני יודע שבתזונה אני חייב להקפיד ולא לפזול) מה גם שאם זה נותן פוש קטן קטן אפילו לגוף אז למה לא...

ותודה 😃

כבר קניתי (מחו"ל) ולא עלה כזה יקר וזה יותר בשביל הקטע של הלהתמיד בחיטוב (אני צריך משהו שיגרום לי להיות בקו אחד וכל עוד אני לוקח כדורים אני יודע שבתזונה אני חייב להקפיד ולא לפזול) מה גם שאם זה נותן פוש קטן קטן אפילו לגוף אז למה לא...

ותודה 😃
איך שבא לך , אם זה מה שגורם לך מבחינת פסיכולוגית להתמיד ולא לזוז מילימטר בחיטוב זו גם דרך. שיהיה בהצלחה בכל מקרה מחכה לך חיטוב קצרצר לדעתי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית