הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

• פותח/ת השרשור
איך שבא לך , אם זה מה שגורם לך מבחינת פסיכולוגית להתמיד ולא לזוז מילימטר בחיטוב זו גם דרך. שיהיה בהצלחה בכל מקרה מחכה לך חיטוב קצרצר לדעתי.

אני יורד ל10-11 וזהו.

דווקא נראה סט לא כבד מאוד, יש לך את המשקל הזה ל3X5 גם...

• פותח/ת השרשור
אימון יום שני: קרוספיט עשיתי מטקון קשה על 70אחוז מאמץ
800ריצה
30סווינגס (24קטלבל)
30מתח
כפול 5 , יצא 52 דקות (רציתי לעשות באיזור ה50) יצא סבבה.
אני גם בגרעון קלורי אז יחסית יצא סבבה זהו מחר בבוקר ריצה קלה לפני האוכל ובערב קרוספיט שוב.

לילה טוב

אימון יום שני: קרוספיט עשיתי מטקון קשה על 70אחוז מאמץ
800ריצה
30סווינגס (24קטלבל)
30מתח
כפול 5 , יצא 52 דקות (רציתי לעשות באיזור ה50) יצא סבבה.
אני גם בגרעון קלורי אז יחסית יצא סבבה זהו מחר בבוקר ריצה קלה לפני האוכל ובערב קרוספיט שוב.

לילה טוב
שמע האימונים שלך נראים שואה. באמת. כל הכבוד על ההתמדה

לא יכול לתת מוניטין:(

• פותח/ת השרשור
אתה מכיר את הטיעונים שיש נגד אירובי על בטן ריקה?

בערך, אבל זה לא כזה משנה. גם ככה אם אני אצא לרוץ בבוקר כמו היום אף פעם לא יהיה לי זמן לאכול,לחכות ואז לרוץ...
אני גם לוקח את השורפי שומן האחו על הבוקר על בטן ריקה אז יש שם קופאין ושטויות שמעירים וממריצים אותי קצת תשמע לא אמרתי שאני מבין בחיטוב או איזה תזונאי גדול, אני זורם על כל מיני תיאוריות הכל עניין של ניסוי וטעיה. מה שיעבוד עליי נלך איתו אימון יום שלישי ערב: חימום ריצה 1.2 קמ
5 בוקס גאמפ, 20 פושאפס * 2
ואז תכלס:
6 הפיכות צמיג
2000
מטר פארמר ווק עם 20 קילו כל יד

זהו שכחתי שזה גם היה חלק מהחימום \ תחילת אימון (עשיתי עם מוט ריק)

בערך, אבל זה לא כזה משנה. גם ככה אם אני אצא לרוץ בבוקר כמו היום אף פעם לא יהיה לי זמן לאכול,לחכות ואז לרוץ...
אני גם לוקח את השורפי שומן האחו על הבוקר על בטן ריקה אז יש שם קופאין ושטויות שמעירים וממריצים אותי קצת תשמע לא אמרתי שאני מבין בחיטוב או איזה תזונאי גדול, אני זורם על כל מיני תיאוריות הכל עניין של ניסוי וטעיה. מה שיעבוד עליי נלך איתו אימון יום שלישי ערב: חימום ריצה 1.2 קמ
5 בוקס גאמפ, 20 פושאפס * 2
ואז תכלס:
6 הפיכות צמיג
2000
מטר פארמר ווק עם 20 קילו כל יד

זהו שכחתי שזה גם היה חלק מהחימום \ תחילת אימון (עשיתי עם מוט ריק)

לשהות בבור זה אחד הדברים הפחות בריאים שיש... נראה לי שכתבו על זה גם איפשהו בפורום של פציעות ספורט

• פותח/ת השרשור
לשהות בבור זה אחד הדברים הפחות בריאים שיש... נראה לי שכתבו על זה גם איפשהו בפורום של פציעות ספורט

אחי, כמעט כל דבר שאני עושה פה לא בריא כל כך לגוף... גם כדורסל וריצה לא בריאים לגוף אז מה?
חוצמזה רק שתדע - הגוף מתרגל ומסתגל להכל גם אם משהו "לא בריא" לו הוא מוצא את הדרך להתחשל ולהתרגל אליו (כמובן אם אתה מספק לו דלק כלומר אוכל ויטמינים מינרלים וכו'...) יום רביעי: טניס שעה וחצי.

מחר עושה בדיקת אחוזי שומן וחילוף חומרים במקום החדש של יאיר להב אז אסור היום יותר פעילות גופנית וצום מ22:00
כמה עולה הבדיקה?

ומה שיש לו שם זה bod pod? גם אני נכנסתי לביצה הזו לפני קצת יותר משלוש שנים (אצל מישהו אחר).

• פותח/ת השרשור
ומה שיש לו שם זה bod pod? גם אני נכנסתי לביצה הזו לפני קצת יותר משלוש שנים (אצל מישהו אחר).

יש לו גם את זה (לא עשיתי בזה) אני עשיתי במכשיר רנטגן כזה שסורק לך את כל הגוף ונותן לך נתונים על רקמות ועצמות וכמה השרירים שלך שוקלים לפי חלקים בגוף.

כמה עולה הבדיקה?

לא עלתה לנו , יש לנו בחור בקרוספיט שעובד שם ועשה לנו אתה זה בחינם (נראה לי שיאיר להב היה בחו"ל והוא עשה את זה בלי שהוא יידע בכלל)

• פותח/ת השרשור
אימון יום חמישי: עשיתי עם חברה שלי הליכה בים 50 דקות. ועכשיו בערב אימון קרוספיט: עבדתי על הליכה על הידיים הצלחתי ללכת יפה איזה 15 מטר אני מבסוט על עצמי!
אחרי זה- מאסלאפים על המתח (טכניקה וזה לא יותר מידי חזרות)
תכלס 21-15-9 דדליפט 100 קילו, האנדסטאנדפושאפ

נתפס לי קצת ההאמסטרינג אני מניח שזה בגלל המאזן קלורי השלילי ועומס, מנוחה עד יום ראשון.

סופש נעים

• פותח/ת השרשור
עדכון קטן, ההאמסטרינג קצת מציק לי יותר היום מאשר אתמול, כנראה מתיחה (זה לא קרע כי קרעתי כבר את ההאמסטרינג השני וזה לא הרגיש אותו דבר.) פיזיוטרפיה בהמשך היום

• פותח/ת השרשור
אימון יום שבת:
מתח 40 קילו 1*5 1*4(4 עלתה חצי כוח אתם תחליטו) 30 1*5
בין כל סט בנץ 100 לחמישיה

אחרי זה עבדתי על קיפינג מאסלאפ על טבעות והליכה על הידיים.

בסוף טאבטה בטן . עוד מעט סרטונים של המתח

נערך לאחרונה:
לא חח רביעית לא עלתה וגם עמדת על הרצפה. אני מעדיף במתח במקום לתת חצי ברביעית, בשלישית לעלות עד הסוף ולרדת לאט לאט, רק בסט האחרון אבל, אתה מסיים עם המתח יותר עייף ועם יותר פאמפ

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית