הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

לא חח רביעית לא עלתה וגם עמדת על הרצפה. אני מעדיף במתח במקום לתת חצי ברביעית, בשלישית לעלות עד הסוף ולרדת לאט לאט, רק בסט האחרון אבל, אתה מסיים עם המתח יותר עייף ועם יותר פאמפ

לא נורא, אם אני לא עושה את הבנץ בין לבין היא עולה נקי.
בכל מקרה מה הבעיה בלעצור שניה על הרצפה, בדדליפט המוט לא נח על הרצפה? בBOR המוט לא נח על הרצפה?

לא נורא, אם אני לא עושה את הבנץ בין לבין היא עולה נקי.
בכל מקרה מה הבעיה בלעצור שניה על הרצפה, בדדליפט המוט לא נח על הרצפה? בBOR המוט לא נח על הרצפה?

זה לא טיעון לגיטימי, אני יכול לתת לך דוגמא הפוכה בבנץ׳ או בסקוואט המוט נח עליך ואתה צריך להפעיל כוח בין החזרות.

זה לא טיעון לגיטימי, אני יכול לתת לך דוגמא הפוכה בבנץ׳ או בסקוואט המוט נח עליך ואתה צריך להפעיל כוח בין החזרות.

כן אבל דיברתי איתך על "משיכות" (מתח\דדליפט\BOR) אתה מדבר איתי על לחיצה ועל שפיפה

טוב ההאמסטרינג קצת מציק עדיין אבל לא נורא.
יום שני אימון קרוספיט:
100 דאבל אנדרס
30אוברהאד סקוואט(30קילו)
30 מתח
800 ריצה
כפול2 על זמן: 21 דקות
(קצב 70 % בגלל ההאמסטרינג)
ואז טאבאטה בטן.

זהו , מחר אולי אעשה סקוואט לחזרות גבוהות או משהו להאמסטרינג קל ממש רק כדי להזרים לשם דם שוב. (ואז אולי אולי פרס כבד)

אתמול נחתי (יום שלישי)

לא ישנתי הרבה בלילה אבל פתחתי את היום עם הליכה של 30 דקות עם תיק של 18 קילו(עשיתי תיק עם חול שקלתי אותו יצא 17.8) אני אעלה תמונה מאוחר יותר.

תיכננתי לעשות היום 'גרייס' שזה 30 קליןאנדגרק 60 קילו על זמן , נראה איך ארגיש אחרי העבודה.

יום טוב
562893_10153272481200652_1398772894_n.jpg

זה התיק, סוחב טוב אבל אי אפשר לרוץ איתו רק לעשות הליכה מהירה.

מה נותן לך ללכת עם תיק ששוקל 18 קילו ?

את האמת , אין לי מושג.

בקרוספיט בחלק מהתחרויות\אימונים רצים והולכים עם משקל עליך אם היה לי וסט הייתי הולך איתו אבל אין, אז אילתרתי

תגיד יש לך איזה טיפים/מדריך/סירטון טוב לקיפינג פול אפס, אני שוקל כשאתחיל להיתקע בCHINS לעשות פעם זה ופעם קיפינג רגיל בשביל המבחנים בבית ספר, בצבא וכו'...

תגיד יש לך איזה טיפים/מדריך/סירטון טוב לקיפינג פול אפס, אני שוקל כשאתחיל להיתקע בCHINS לעשות פעם זה ופעם קיפינג רגיל בשביל המבחנים בבית ספר, בצבא וכו'...
אני לא חושב שיתנו לך לעשות קיפינג במבחנים..

יוטיוב אחי. אין דרך ללמד את זה ככה על דפי הפורום. אתה מוזמן לבוא לאימון
אצלי אני גם אתקן לך את הסקוואט

הרגשתי לא טוב כמה ימים בימים האחרונים אז לא עשיתי אימוני כוח.
רק אתמול : ריצה 5 ק"מ 30 דקות (10 קמ"ש)
והיום קניתי צעצוע חדש , מחכה כבר להתאמן איתו. (30 קג וסט)

1379775_10153279894475652_1693609538_n.jpg

הרגשתי לא טוב כמה ימים בימים האחרונים אז לא עשיתי אימוני כוח.
רק אתמול : ריצה 5 ק"מ 30 דקות (10 קמ"ש)
והיום קניתי צעצוע חדש , מחכה כבר להתאמן איתו. (30 קג וסט)

1379775_10153279894475652_1693609538_n.jpg

:jawdrop:
זה שוקל 30 קילו קבוע או שאפשר לשנות את המשקל?

יוטיוב אחי. אין דרך ללמד את זה ככה על דפי הפורום. אתה מוזמן לבוא לאימון
אצלי אני גם אתקן לך את הסקוואט
תודה על ההצעה רק בעיה קטנה שאני מהקריות (וגם הטכניקה שלי קצת יותר הסתדרה בעיקר בגלל שחתכתי בחצי מהעומק) .
מוניטין בכל זאת 😃
ד"א תתחדש על הווסט, 500 זה יחסית זול והוא נראה איכותי.

הבעיה היחידה שלו שהוא לא כל כך נושם...אבל חפיף

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית