הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

חחח incin לא נורא אנחנו נכנסים לחורף 😃

בכל מקרה אימון שישי בערב:
אימון בפארק כי היה בא לי אימון בחוץ
L sit על טבעות - 30 שניות *2
דיפס על טבעות עם הוסט (14 קילו השארתי עליו)
3*12
מטקון: 30 מתח30 אמריקןסווינגס (16קילו) 15בוקסגאמפ כפול3 (לא לקחנו זמן)

ובסוף 20דאבל אנדרס אני וחבר סט הוא סט אני כפול 10( 200 דאבלאנדרס)

זהו , שבת שלום!
(הוסט חיה!) אימון יום שבת, תחת העמסה - איזה כיף!
דדליפט תרגול סומו עד 130 קילו ואז ממש הרגשתי את ההאמסטרינג אז פחדתי למתוח הפסקתי שם (עשיתי 4,5 סינגלים עם 130)
ואז משקולנות, סוף סוף חזרתי!!
עד 80 קילו 2 סינגלים פווארקלין וספליטג'רק ואז 2 סינגלים קלין וספליטג'רק!
פחדתי קצת על פרק כף היד אבל היה בסדר יחסית!
(מחר סרטים של הפווארים, אין לי מחשב היום אני מהפלאפון)
לסיום טאבטה בטן.
(מחר ריצת התאוששות או מנוחה)
שבוע טוב לכולם!!!

יש עוד מה לעבוד, אבל לפחות המשיכה הראשונה יצאה סבבה...(80 ק"ג שזה 5 קילו פחות מהPR שלי, יש לי עוד הרבה להתקדם) ריצת שחרור 4 קמ לא על זמן + 50 ttb

אני לא יודע אם זה בגלל הPR, אבל כמה נקודות לתשומת לבך:

א. כאשר את בא לדחוק, בדיפ עצמו תשתדל לרדת בקו ישר. אם תשים לב אתה טיפה נשען קדימה. יכול גרום למוט לעוף קדימה וע''י כך להפיל אותו, במשקלים יותר כבדים.

ב. כאשר כבר דחקת, תחזיר קודם את הרגל הקידמית אחורה ולאחר מכן את האחורית. ימנע סיטואציות של ריצה על הבמה לאחר דחיקה טובה.

אני לא יודע אם זה בגלל הPR, אבל כמה נקודות לתשומת לבך:

א. כאשר את בא לדחוק, בדיפ עצמו תשתדל לרדת בקו ישר. אם תשים לב אתה טיפה נשען קדימה. יכול גרום למוט לעוף קדימה וע''י כך להפיל אותו, במשקלים יותר כבדים.

ב. כאשר כבר דחקת, תחזיר קודם את הרגל הקידמית אחורה ולאחר מכן את האחורית. ימנע סיטואציות של ריצה על הבמה לאחר דחיקה טובה.

זה לא PR וגם זה אחרי חודש שלא עבדתי משקולנות (בגלל 2 פציעות) ואני יודע שהספליט שלי אחד החלשים בהיסטוריה עדיין לא יצא לי ממש ממש לעבוד עליו. אבל אני מעריך את ההתייחסות והתגובה. תודה!

מעניין שלא אמרת כלום על הקלין, בעיקרון אני יודע שרק המשיכה הראשונה טובה, על כל השאר יש לי הרבה עבודה אבל עכשיו אני חוזר למשקולנות ואני אעבוד על כל החולשות.

(PR שלי בדחיקה 85 ובהנפה 75 על 77 קילו, בלי הרבה טכניקה ואימון מקווה להגיע ל 100,85)

לגבי פאוור קלין: קלין מאד טוב, רק תשתדל למשוך קרוב לגוף. בסירטון הראשון היית פחות מרוכז ושיחררת את המוט קדימה טיפה, בגלל זה משכת אותו אחורה מה שבסופו של דבר גרם לך לצעוד אחורה.

סה''כ טכניקה טוב, יותר ריכוז לפני כל כניסה.

לגבי פאוור קלין: קלין מאד טוב, רק תשתדל למשוך קרוב לגוף. בסירטון הראשון היית פחות מרוכז ושיחררת את המוט קדימה טיפה, בגלל זה משכת אותו אחורה מה שבסופו של דבר גרם לך לצעוד אחורה.

סה''כ טכניקה טוב, יותר ריכוז לפני כל כניסה.

תודה רבה רבה! אימון יום שני: כוח- סקוואט סינגלים עד 160 (לא היה קשה, פתחתי פוסט על זה בפורום של הפווארליפטינג) עדיין בחיטוב...

סנאץ- שלשות 40-50-60 קילו

בטן קצת וזהו

המוט התקשר, הוא אומר שהוא עוד רגע מגיע לאילת (בהנחה שאתה עם הפנים לכיוון צפון), ברצינות, העברת מרכז הכובד כל כך אחורה פוגעת לך בכוח. אני בכלל לא מבין איך אתה לא נופל אחורה.

המוט התקשר, הוא אומר שהוא עוד רגע מגיע לאילת (בהנחה שאתה עם הפנים לכיוון צפון), ברצינות, העברת מרכז הכובד כל כך אחורה פוגעת לך בכוח. אני בכלל לא מבין איך אתה לא נופל אחורה.

תשמע לא יודע איך להגיב על זה, ככה התרגלתי כנראה

יום רביעי:
אימון בוקר- ריצה 3.6 קמ 20 דקות קצב ממוצע 9.6קמש

אימון ערב- משקולנות בהדר יוסף. סוף סוף חוזר לאט לאט עוד מעט נגמר החיטוב, ועדיין אימון מטורף!
סנאץ - 40- 3*3 50 3*3 60 2*3 65 1*3
קלין- 60 - 3*3 70 2*3 80-2*3 90! 1*3
קליןפולס 60 קילו מליון*מליון

עוד מעט סרטון של ה90 (טכניקה לא קרובה למושלמת אבל לאט לאט) ואולי אעלה תמונות קצת מהחיטוב. טוב זה הקלין וניתן על הדרך לראות את החיטוב...

לא עדכנתי, יום שישי היה לנו צילומים לאיזה סרטון תדמית במכון, עשיתי אימון מלא + עוד מלא שטויות. לא משהו מעניין מידי לכתוב עליו.
יום שבת מנוחה
החלטתי לסיים את החיטוב ולהתחיל לאכול כמו בן אדם, יש תחרות וויטליפטינג בינואר ועוד תחרות קרוספיט מתוכננת לינואר והתחרות הגדולה באפריל ככה שצריך להתחזק.

יאללה בלאגן.

בנץ' של 120?! מאיפה צצת עם זה?! :sporty074:

בילדר ;) סתם תמונה של משהו שלקח לי הרבה זמן להצליח (כוס אמק) ואני מתלהב מזה רצח

1383123_10153303145350652_1519960858_n.jpg

איזה תחרות בקרוספיט מתוכננת לינואר ?
-----

הבעיה הרצינית שלך בקלין היא שאתה זורק את המוט עליך ולא בא מסביבו .

באימון עם יורי רואים שיפור , אבל יחסית אותה טעות - זה גם הכוונה שלו "להפוך מרפק " - להכינס יותר זריז מתחת למוט - וזה יגיע ברגע שתפסיק לזורק את המשקולת עליך אלא אתה תבוא מתחתיה ...

תלמד הרבה ממנו , יש לו טכניקה מדהימה .
הנפה הכי טובה שראיתי מבין כל הספורטאים שפגשתי - גם מחו"ל .

נערך לאחרונה:
איזה תחרות בקרוספיט מתוכננת לינואר ?
-----

הבעיה הרצינית שלך בקלין היא שאתה זורק את המוט עליך ולא בא מסביבו .

באימון עם יורי רואים שיפור , אבל יחסית אותה טעות - זה גם הכוונה שלו "להפוך מרפק " - להכינס יותר זריז מתחת למוט - וזה יגיע ברגע שתפסיק לזורק את המשקולת עליך אלא אתה תבוא מתחתיה ...

תלמד הרבה ממנו , יש לו טכניקה מדהימה .
הנפה הכי טובה שראיתי מבין כל הספורטאים שפגשתי - גם מחו"ל .

יש תחרות בירושלים ממה שהבנתי בינואר.
בקשר לקלין תודה על ההיערות אני אשתדל ליישם לאט לאט הכל ולחבר. יורי באמת מאמן טוב ויש לו טכניקה מדהימה הרבה זמן לא עבדנו יחד כי הייתח בחיטוב ועכשיו אני חוזר לזה לאט לאט בסוף אני גם מאמין שאני אתפוז את העניין ולעניין, אימון יום ראשון Kelly. עם וסט (8קילו)
Run 400
30 box jump
30 wall ball
X 5
לקח 33-34 דקות והיה מאדדד קשה מנטלית
לסיום טאבטה סיט אפס

ס1ס בהצלחה. שמעתי שאתה הולך לקנות מסכת חמצן

ברוך הבא בלבה!
בקשר למסיכה, שאני אמצא משהו שווה אני אקנה. יום שני , חצי אימון: בנץ צדקת הגעתי עד 110 לסינגל (בלי חגורה) וב120 נכשלתי. כבר צריך לחזור להתאמן על זה.

'אנני' (50-40-30-20-10 דאבל אנדרס-סיטאפס) ב7 דקות

(אימנתי לפני זה אז עשיתי עם הקבוצה ריצה 800 מטר ו"סאלי" עם 60 קילו אבל זה סתם היה סוג של חימום) יום שלישי. יצאתי לריצת שחרור בסוף יצא 8ק"מ ב53 דקות, קצב 9 קמש בממוצע

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית