הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

לא מבין מה כולם מתלהבים מאימון "סאלי" הזה, להיות בבור כל כך הרבה זמן זה ממש לא בריא, אז מה אם ריץ' פרונינג אמר..

לא מבין מה כולם מתלהבים מאימון "סאלי" הזה, להיות בבור כל כך הרבה זמן זה ממש לא בריא, אז מה אם ריץ' פרונינג אמר..

אם אתה מכווץ אין בעיה להיות בבור, אם אתה רפוי זאת בעיה אחרת...
בכל מקרה אני עושה את זה כחימום תמיד

אתה מגיע לירושלים לתחרות? אם כן, אתה מתכנן לשנות משהו באימונים לפני?

אתה מגיע לירושלים לתחרות? אם כן, אתה מתכנן לשנות משהו באימונים לפני?

כן אני מתכוון להגיע ולא אני לא מתכוון לשנות כי בינואר מה שחשוב לי זה התחרות וויטליפטינג, לירושליים אני אגיע לכיף ולנסיון ולrfa כבר אשתדל להכין את עצמי כמו שצריך (אשתדל להתאמן פעמיים ביום לקראת התחרות ובשעות הבוקר, להתחזק כמובן ולהשתפר במטקונים החשובים) כמובן שבקרוספיט כמו שידוע לך אתה לא יודע מה יזרקו עליך ככה שלהתאמן לקראת זה זה לא פשוט ולא מדע מדוייק

אימון יום רביעי - וויטליפטינג
סנאץ 45 2*3
50 2*3
55 2*3
סנאץ הייפולס
60 2*5
65 2*5
קלין 65,75,85 2*3
קלין הייפולס 90,95 2*4
100 1*4

מטקון: 8-קלין(60KG)
10 פושאפס(עזיבת ידיים)
12 סיט אפס
5 דקות amarp - יצא לי 4 סיבובים.

מתיחות, הביתה.

נערך לאחרונה:
אימון יום חמישי, קרוספיט.
מטקון: 10 סיבובים של 25דאבלאנדרס, 5 מתח,10פושאפס,15 אייר סקוואט - יצא לי ב12 דקות.
אחרי זה טורקיש GETUP עם קטלבל של 12 קילו - 10 חזרות כל יד.
ואז L_SIT עשיתי 30 שניות X 2
בסוף קצת עמידות ידיים, פתיחת טווח תנועה בכתפיים שכמות וכו' והצלחתי גם לעמוד על הקיר על יד אחת עם שמאל
(הסרטון זה היה כבר איזה פעם שלישית או רביעית אז הייתי כבר עייף החזקתי יותר זמן לפני...)

אני לא מבין מה זה עוזר לשות עמידה על יד אחת ? לא עדיף להתרכז בדברים העיקריים ?

לדעתי (המאוד מאוד צנועה), כל קרוספיטר צריך להתרכז קודם בלתת סנאץ' וקלין ג'רק 120/100 ולשפר את המטקונים (דבר שנובע מהOLY) לפני עבודת ג'ימנסטיקס שכמעט ולא מופיעה בשום תחרות. (מן הסתם אני מניח שאתה מתכנן להתחרות)

לדעתי (המאוד מאוד צנועה), כל קרוספיטר צריך להתרכז קודם בלתת סנאץ' וקלין ג'רק 120/100 ולשפר את המטקונים (דבר שנובע מהOLY) לפני עבודת ג'ימנסטיקס שכמעט ולא מופיעה בשום תחרות. (מן הסתם אני מניח שאתה מתכנן להתחרות)

אם תסתכל יום לפני עשיתי וויטליפטינג, יש לי קלין של 100 קילו כבר (ושוב על 77 קילו) אני גם הולך להתחרות בוויטליפטינג בינואר ככה שאני מתכנן עד ינואר קלין אנד ג'רק 100+ הנפה 85+ (על 77 קילו) את הג'ימנסטיקס אני עושה -אחרי- וזה לא מפריע לכלום, רק מוסיף.

רוצה להסביר לי מה זה "הדברים העיקריים" בקרוספיט?
סקוואטים , פרס , דדליפט וכל שאר ההרמות .
לפי מה שאני יודע , אף אחד לא בודק אם אתה מסוגל לעשות עמידת ידיים על יד אחת (אומנם יש לחיצת כתפיים הפוכה כזאת שאין לי מושג איך קוראים לזה) אבל זה לא קשור לזה ...

סקוואטים , פרס , דדליפט וכל שאר ההרמות .
לפי מה שאני יודע , אף אחד לא בודק אם אתה מסוגל לעשות עמידת ידיים על יד אחת (אומנם יש לחיצת כתפיים הפוכה כזאת שאין לי מושג איך קוראים לזה) אבל זה לא קשור לזה ...
זה משפר יציבות והליכה על הידיים (דבר שיש כמעט בכל תחרות) ושרירי CORE (וחום) כל מה שכתבת אני עושה על בסיס די קבוע (ואפילו די חזק יחסית למשקל גוף שלי)

אם תסתכל יום לפני עשיתי וויטליפטינג, יש לי קלין של 100 קילו כבר (ושוב על 77 קילו) אני גם הולך להתחרות בוויטליפטינג בינואר ככה שאני מתכנן עד ינואר קלין אנד ג'רק 100+ הנפה 85+ (על 77 קילו) את הג'ימנסטיקס אני עושה -אחרי- וזה לא מפריע לכלום, רק מוסיף.

על איזו תחרות מדובר? יש לך תאריך במיקרה?

יום שבת - אימון מטורף!
סקוואט -100X5 120X5 130X3 145X5

מטקון: קינק קונג סטרונג מאן- 1 הפיכת צמיג (300 קילו) 2 מאסלאפ 3אטלססטון (55 קילו) 4 דפיסיט האנדסטנדפושאפס 3סיבובים על זמן - 6:30 דקות.

טאבאטה בטן, ריצת שחרור קילומטר ומתיחות

פשוט אימון מטורף

סרטון של הסקבט:

יום ראשון. רק מטקון:
8 טרסטרס -45 קילו
10 ברפיז
12 אצבעות למתח
6סיבובים על זמן , לקח 17 דקות

מאד עייף, מחר אני אנוח יום שני : 30 דקות רמבל רולר + 15 דקות מתיחות אימון יום שלישי, משקולנות: ממש חיכית לאימון הזה והיה כל כך גרוע,
הנפה 40 קילו 3X3
50 קילו 3X3
60 קילו 3X2
65 2X1
לא הייתי מרוכז והטכניקה הייתה לא משהו, אז עברנו למשיכות הנפה מפלטות - 9 שניות משיכה והתפוצצות 5 ס"מ מעל הברך - 1X5 (חמישה סטים של סינגלים)

פוש ג'רק + ספליט ג'רק 40 קילו 5X5
רק ספליט ג'רק 60 קילו 2X3
80 קילו 2X1

לא יודע מה קרה, עייף ממש לא הצלחתי להוציא כוח מתפרץ מעצמי ובכלל כוח. כנראה בגלל העבודה ולא ישנתי מספיק (כי אכלתי טוב) אבל יש גם ימים כאלו ויהיה בסדר ננוח קצת ונמשיך. יום רביעי : אני ביום "חופש" לכן אעשה 2 אימונים היום.
האימון הראשון כבר נעשה, ב10:00 בבוקר (רק על שייק חלבון וכוס חלב) אימון שואת עולם היה (בחום הזה ובלי הרבה אוכל)
1384038_10153343794865652_38337640_n.jpg

זה ה"painstorm" מהrx'd קלאב של הרצליה מהשבוע שעבר, משבוע הבא אני מתחיל להגיע כל חמישי, אראה אותך שם?

זה ה"painstorm" מהrx'd קלאב של הרצליה מהשבוע שעבר, משבוע הבא אני מתחיל להגיע כל חמישי, אראה אותך שם?

כן זה זה, אני שמח שהצלחתי לסיים בפחות מ50 דקות בהתחשב בתנאים, אני רוצה להגיע לRX קלאב כבר מלא זמן ותמיד לא מסתדר לי (עובד עד מאוחר\מאמן\ החברה צועקת עליי שלא היינו יחד כל השבוע)

אני בטוח אגיע לשם בחודשים שלפני התחרות.

יום ראשון. רק מטקון:
8 טרסטרס -45 קילו
10 ברפיז
12 אצבעות למתח
6סיבובים על זמן , לקח 17 דקות

מאד עייף, מחר אני אנוח יום שני : 30 דקות רמבל רולר + 15 דקות מתיחות אימון יום שלישי, משקולנות: ממש חיכית לאימון הזה והיה כל כך גרוע,
הנפה 40 קילו 3X3
50 קילו 3X3
60 קילו 3X2
65 2X1
לא הייתי מרוכז והטכניקה הייתה לא משהו, אז עברנו למשיכות הנפה מפלטות - 9 שניות משיכה והתפוצצות 5 ס"מ מעל הברך - 1X5 (חמישה סטים של סינגלים)

פוש ג'רק + ספליט ג'רק 40 קילו 5X5
רק ספליט ג'רק 60 קילו 2X3
80 קילו 2X1

לא יודע מה קרה, עייף ממש לא הצלחתי להוציא כוח מתפרץ מעצמי ובכלל כוח. כנראה בגלל העבודה ולא ישנתי מספיק (כי אכלתי טוב) אבל יש גם ימים כאלו ויהיה בסדר ננוח קצת ונמשיך. יום רביעי : אני ביום "חופש" לכן אעשה 2 אימונים היום.
האימון הראשון כבר נעשה, ב10:00 בבוקר (רק על שייק חלבון וכוס חלב) אימון שואת עולם היה (בחום הזה ובלי הרבה אוכל)
1384038_10153343794865652_38337640_n.jpg
אימון מפחיד. מוניטין

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית