הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

אני משבוע הבא שואף להגיע כל שבוע (לדוגמא אין לי רינג hspu אז מחר אני לא יכול לבוא), אם אתה מגיע נתראה

אני משבוע הבא שואף להגיע כל שבוע (לדוגמא אין לי רינג hspu אז מחר אני לא יכול לבוא), אם אתה מגיע נתראה

יאללה מגניב , אני אודיע לך אם יוצא לי להגיע.

בכל מקרה יום רביעי אימון ערב:

דדליפט סומו עם רצועות 150*5 160*5 170*3 180 2*1 (2 סינגלים).

מתח סטרייקט 20+15 ואז המשכתי 25-20-25 (סה"כ 105 מתח בכולל)

זהו. יצא יום מצויין
סרטונים של הסינגלים (אני צריך לעמוד קצת יותר רחב, הגב עדיין טיפה מתעגל. בסט הראשון תלשתי ובשני ניסיתי להקפיד על זה)

למה הרצועות?

כי גם אתמול היה אימון וויטליפטינג וכבר אין לי ידיים מההוק וגם כי רציתי להתעסק בטכניקה של המשיכה פחות בגריפ, שאני אסגר על הטכניקה 100 אחוז אני אוריד את הרצועות (עד 160 עבדתי בלי הרצועות) ריצת שחרור 5.5 קמ 35 דקות.

מחר אימוןwl מקווה לכפר על יום רביעי! אימון יום שישי בבוקר: WL פיצוי גדול על יום רביעי!
חימום : פווארקלין &ג'רק עד 60 קילו (2+2 X 5)
ואז קלין&ג'רק : 60 קילו 2+1 1+2 (2 קלין 1 ג'רק ואז 1קלין 2 ג'רק)
70 קילו אותו דבר
80 קילו אותו דבר
90 קילו C&J PR!! סינגל (הספליט שלי חרא אבל עלה יפה!)
95 קילו קלין
100 קילו קלין PR סוף סוף נשבר המחסום הפסיכולוגי מהפציעה!! (למרות שעדיין כואב לי בפרק כף היד)
ואז משיכות קלין - 100 קילו 2X3
סנאץ 40 קילו 7X3

משקל גוף 77 קילו- להלן הסרטון של הקלין:

כל הכבוד! יש סירטון של הדחיקה?

לא :\ אבל אני כבר אומר לך הספליט היה חרא , אני חייב לעבוד עליו יש לי פוטנציאל לדחוק 100+ אני עושה משהו בין פוש פרס לספליט (אבל לא פרס אאוט אני שם לב לזה) הפיסוק יצא לי נורא קטן גם...חבל שלא היה מי שיצלם באמת. אימון הבא נצלם ותודה (אם יש היערות על הטכניקה בקלין אשמח לשמוע)

הקלין שלך טוב מאד, אתה צריך להקפיד למשוך טיפה יותר קרוב לגוף. כמו כן אתה צריך לעבוד על כניסה מהירה יותר מתחת למוט. חוץ מזה רק להתחזק 😃

יום ראשון: תיכננתי להתאמן אבל הלכתי לפיזוטרפיה בגלל הפרק כף יד הפיזיוטרפיסט אמר לי שזה לא דלקת אלא שבגלל הטראומה משהו עם הגידים והרצועות והעצמות הקטנות הסתבך , הוא שיחרר לי את זה ואז עשה לי 50 דקות חשמל. אמר לי לא להתאמן היום עם הידייפ אז עשיתי ריצה 5 קמ (30 דקות). מקווה שהיד תשתפר ואני אוכל להתקדם כמו שצריך במשקולנות.

בכל מקרה מחר אימון משקולנות וברביעי גם אימון משקולנות ונראה איך ירגיש עם היד.

שבוע טוב יום שני אימון WL
מהעבודה ישר למכון , אימנתי ואז התאמנתי. בלי הרבה אוכל אז עבדתי עם משקלים יותר נמוכים מהתכנון.

פווארסנאץ 3*5 40 קילו
סנאץ רגיל 40,50,60 הכל ל2*3
משיכות סנאץ 60,70 שניהם ל 2*4
פרונט סקוואט 70 2*3
80,90,100. לשלשות

זהו. מקווה שמחר יהיה יום יותר טוב וביום רביעי יש עוד אימון אישי WL.

סרטון של הסט האחרון בסנאץ זה 60 לא 70 כמו שרשום (חבר צילם ולא ידע כמה משקל כנראה)
בכל מקרה רואים את העייפות ובגלל זה לא עליתי למשקל יותר גבוה , לא נורא פעם הבאה

נערך לאחרונה:
יאללה מגניב , אני אודיע לך אם יוצא לי להגיע.

בכל מקרה יום רביעי אימון ערב:

דדליפט סומו עם רצועות 150*5 160*5 170*3 180 2*1 (2 סינגלים).

מתח סטרייקט 20+15 ואז המשכתי 25-20-25 (סה"כ 105 מתח בכולל)

זהו. יצא יום מצויין
סרטונים של הסינגלים (אני צריך לעמוד קצת יותר רחב, הגב עדיין טיפה מתעגל. בסט הראשון תלשתי ובשני ניסיתי להקפיד על זה)

אני מקווה שאתה לא עושה גם סמוך-קום כמו הבחור שם מאחוריך 😵

תעשה 100 ברפיז (סמוך קום) ברצף ונראה אותך עושה את זה כל חזרה כמו שצריך, בעקרון הסמוך-קום של קרוספיט בתחרות אתה צריך לגעת עם החזה ברצפה ומחיאת כף (עם ניתוק של הרגליים בקפיצה) מעל הראש, אם תעשה כל משהו אחר תקבל NO_REP אם עשית את זה גם בשכיבת רגל-רגל אין בעיה.

תעשה 100 ברפיז (סמוך קום) ברצף ונראה אותך עושה את זה כל חזרה כמו שצריך, בעקרון הסמוך-קום של קרוספיט בתחרות אתה צריך לגעת עם החזה ברצפה ומחיאת כף (עם ניתוק של הרגליים בקפיצה) מעל הראש, אם תעשה כל משהו אחר תקבל NO_REP אם עשית את זה גם בשכיבת רגל-רגל אין בעיה.
לא טענתי לרגע שזה קל
זה פשוט כל כך צבאי, שאני לא מבין איך אפשר לחשוב אפילו לעשות את זה באזרחות 🫤

שונא את התרגיל הזה, העובדה שהתרגיל כל כך קשה ובאותו זמן נראה כל כך ילדותי ומטופש זה משגע אותי

אימון יום שלישי. קרוספיט:

Heavy Fran: 15-9-6
60kg trusters
Strict weighted pullups-10 kg

8:50

מנוחה 10 דקות ואז
'Annie'
50-40-30-20-10
Double unders , sit ups

7:00

זהו היה קשה מאד. הפראן היה קשה וכבר אבל שרדתי.

מחר מקווה להיות מספיק חד לאימון wl

אימון יום שלישי. קרוספיט:

Heavy Fran: 15-9-6
60kg trusters
Strict weighted pullups-10 kg

8:50

מנוחה 10 דקות ואז
'Annie'
50-40-30-20-10
Double unders , sit ups

7:00

זהו היה קשה מאד. הפראן היה קשה וכבר אבל שרדתי.

מחר מקווה להיות מספיק חד לאימון wl
אחך אתה מחלק את המנוחה והעבודה כל שבוע?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית