הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

אין לי כמעט שום סיכוי גם ככה. אני ומהירות לא הולכים ביחד. אבל ננסה..

דווקא ראיתי שהתחלת לעשות מטקונים, אולי זה ישפר לך את המהירות 😃

ותאשר אותי בפייסבוק, אני רוצה להתחיל איתך

הקלין די מכוער, במיוחד יחסית אליך. גם לי יש אותה בעיה שרגל אחת (גם אצלי זו שמאל) הולך באלכסון אחורה והשנייה קצת קדימה.
סחתיין על המשקל 😃
מתי אתה מצפה לחזור ל-WL בצורה רצינית?

הקלין די מכוער, במיוחד יחסית אליך. גם לי יש אותה בעיה שרגל אחת (גם אצלי זו שמאל) הולך באלכסון אחורה והשנייה קצת קדימה.
סחתיין על המשקל 😃
מתי אתה מצפה לחזור ל-WL בצורה רצינית?

קלין בסדר, הקבלה עם הרגליים הייתה מוזרה. זה קרה לי בדיוק אותו דבר ב115 אבל לא אכפת לי זה סה"כ פווארקלין
אני מתכנן לסיים את ה5\3\1 בערך בדצמבר ואז להתחיל תוכנית וויטליפטינג , אולי אולי אני אעשה את בולגרית איזה חודש לפני (אם לא אגיע עדיין ל190-200 סקוואט)
התחרויות של הWL מתחילות בינואר, אני לא בטוח אתחרה בקרוספיט השנה נראה. בWL אני אתחרה

קלין בסדר, הקבלה עם הרגליים הייתה מוזרה. זה קרה לי בדיוק אותו דבר ב115 אבל לא אכפת לי זה סה"כ פווארקלין
אני מתכנן לסיים את ה5\3\1 בערך בדצמבר ואז להתחיל תוכנית וויטליפטינג , אולי אולי אני אעשה את בולגרית איזה חודש לפני (אם לא אגיע עדיין ל190-200 סקוואט)
התחרויות של הWL מתחילות בינואר, אני לא בטוח אתחרה בקרוספיט השנה נראה. בWL אני אתחרה
טעות. בקרוספיט אפשר לזכות בכסף, בוויטליפטינג רק במבטא רוסי וכאבי גב.

יום שבת:
סקוואט סבב שני 5/3/1
135 (5+) ל10
אינקליין בנץ עד 75 ל2*10

מטקון.

יום שני:
בנץ (+3) 100 ל10
מתח עם 25 3*5
זוקפים בפריצ׳ר עם 15 3*12
מאסל סנאץ 40,50 3*3
פוואר סנאץ סינגלים עד 90

אימון ראשון באוניברסיטה , היה ממש נחמד. תודה ל @coldfire שתמך , יש אישור להצטרף למחתרת?

הוא לימד אותך לעשות דדליפט גם?;)

יפה על ה 10 בבנץ, ואתה עושה את הפאוור סנאצ'ים בסוף הסשן של וונדלר?

ביום רביעי הדדליפט

כן עשיתי את זה בסוף האימון

בדכ עושה סנאצ'ים אחרי בנץ או שסתם התחשק???

לא , סתכל על הלוג מקודם
אני עושה בנץ מתח, זוקפים ובטן
אבל לא היה בטן אז סתם עשיתי קצת פווארים כי השבוע לא בטוח שייצא לי עוש להניף

יום שני:
בנץ (+3) 100 ל10
מתח עם 25 3*5
זוקפים בפריצ׳ר עם 15 3*12
מאסל סנאץ 40,50 3*3
פוואר סנאץ סינגלים עד 90

אימון ראשון באוניברסיטה , היה ממש נחמד. תודה ל @coldfire שתמך , יש אישור להצטרף למחתרת?

יש אישור, אבל היה לך עוד 4 בבנץ׳ 😣

צורי אם תרגיז אותי אני אוסיף חזרה בבנץ' על כל משקל שתעשה רק כדי שלא תישן טוב בלילה

יום רביעי
דדליפט +3 , 165 ל5
עם האדיפוואר היה די סבבה
ג׳רקים עד pr 125

סרטים אני אעלה מחר.

@coldfire

מה אומר? היה קצת מוזר . הייתי בטוח שהטכניקה על הפנים אז עצרתי בחמישית אבל יכול להיות שהיו לי עוד 2 בטנק.

זה הג'רק 125PR

הדדליפט נראה לא רע. שים לב שהאגן עולה קצת לפני שהמוט עוזב את הרצפה. יעזור לך אם תחשוב פחות על להוריד את האגן ויותר על להרים את החזה. זה גם יכניס אותך לכיווץ יותר טוב.

ג׳רק יפה!

יום ראשון :

סקוואט +3
140 ל8 (בלי חגורה בלי ברכיות) היו עוד כמה חזרות אבל הברך קצת כאבה. אז זה מספיק

@coldfire
הנפות עד 95 לסינגל
משיכות הנפה עד 120 ל2

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית