הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת לא חריפה במפרק הירך

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
כנראה שיש לי דלקת . הכאב מפריע לי במשקלים כבדים בסקוואט .

1. מה הטיפול הנהוג , ומשך ההחלמה הצפוי ?
2. אסור לי לגמרי לעשות סקוואט ?
3. האם אני יכול לעשות תרגילים שלא גורמים לכאב , כמו דדליפט למשל ?

בדרך כלל בדלקות פשוטות מטפלים בIbuprofen או תרופה שמכילה אותו/תרופות אנטי דלקתיות שמורידות inflammation ומשלבים עם זה מנוחה מוחלטת.
כמה זמן לנוח זה איש מקצוע צריך לומר על בסיס בדיקה מקצועית.

אם יגידו לך לשבת הרבה בבית בצורה שערורייתית(ויגידו), הייתי מקצר קצת את התקופת מנוחה

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל בדלקות פשוטות מטפלים בIbuprofen או תרופה שמכילה אותו/תרופות אנטי דלקתיות שמורידות inflammation ומשלבים עם זה מנוחה מוחלטת.
כמה זמן לנוח זה איש מקצוע צריך לומר על בסיס בדיקה מקצועית.

אם יגידו לך לשבת הרבה בבית בצורה שערורייתית(ויגידו), הייתי מקצר קצת את התקופת מנוחה

כמה זמן לנוח ?
מה לגבי אימוני פלג גוף עליון ?

תקישב אני אומר לך מניסיון מר מאוד אל תתעסק עם דלקות תנוח מנוחה מוחלטת עד שזה יעבור לך ולא יכאב לך להתאמן

• פותח/ת השרשור
תקישב אני אומר לך מניסיון מר מאוד אל תתעסק עם דלקות תנוח מנוחה מוחלטת עד שזה יעבור לך ולא יכאב לך להתאמן

לא עונה לי על הדדליפט ופלג גוף עליון

זה מה שמעניין אותך ? דדליפט ?
תעשה תרגילים לחיזוק ולשיפור טווח התנועה ומתיחות שנעשות ללא כאב יכולים אף הם לתרום לבריאותו של הפרק. שימוש נכון במנוחה, קרח או חום לצורך הרגעת המקום עוזרים גם כן. בשלבים של שחיקה מתקדמת יש לשקול שימוש במקל הליכה על מנת להפחית את העומס מהפרק.

כל עוד אין מאמץ פיזי קשה לרגליים אין לך בעיה, דלקת לא אומרת שאתה צריך להיות על כסא גלגלים.

אני הייתי מוותר על דדליפט בתקופה הזו, כמה זמן לנוח? אני לא רופא ולא אמליץ למישהו עצה כנגד רופא...

• פותח/ת השרשור
נשבר הז מההפסקות הארורות האלה . לא מספיק עדיין לא חזרתי לעצמי , ואני לא אפסיק שוב תחיטוב בגלל זה , אז כנראה אחלש שוב . :(((

מבין אותך זה הכי מבאס שיש גם אני ככה חזרתי להתאמן לפני 3וחצי חודשים והנה אני כבר בהפסקה של שבועיים מאימונים וזה רק עולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית