הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להיכנס לכושר של ריצה ?

Moshe Friedland

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
HERCULES GYM
*כותרת*
כרגע אני במצב שאני רץ קצת וישר מתעייף ואני רוצה להעלות את היכולת שלי לריצה
ככה שאני אהיה בכושר של ריצה.
כמה צריך לרוץ ? מתי ? ואיך לשלב עם אימונים בחדר כושר ?

*כותרת*
כרגע אני במצב שאני רץ קצת וישר מתעייף ואני רוצה להעלות את היכולת שלי לריצה
ככה שאני אהיה בכושר של ריצה.
כמה צריך לרוץ ? מתי ? ואיך לשלב עם אימונים בחדר כושר ?

יש את התוכנית הזאת: http://www.run40minutes.com/ ויש גם תוכנית בפורטל לריצת 2000
בקשר לשילוב עם חדר כושר זה תלוי אם אתה במסה או חיטוב בתוכנית שלך ובסדר עדיפויות שלך

• פותח/ת השרשור
יש את התוכנית הזאת: ויש גם תוכנית בפורטל לריצת 2000
בקשר לשילוב עם חדר כושר זה תלוי אם אתה במסה או חיטוב בתוכנית שלך ובסדר עדיפויות שלך
תודה רבה !! זה בדיוק מה שהתכוונתי וחיפשתי !
אני בחיטוב אבל אני מתכנן אולי לרוץ בין הימים שאני בחדר כושר (ראשון שלישי וחמישי > שני רביעי ושישי), למה זה משנה ?
ועל איזה מהירות לרוץ ? כי אני מתכנן לרוץ בחדר כושר...

תודה רבה !! זה בדיוק מה שהתכוונתי וחיפשתי !
אני בחיטוב אבל אני מתכנן אולי לרוץ בין הימים שאני בחדר כושר (ראשון שלישי וחמישי > שני רביעי ושישי), למה זה משנה ?
ועל איזה מהירות לרוץ ? כי אני מתכנן לרוץ בחדר כושר...

1 נראה לי שיהיה לך מאוד קשה להתאושש משלושה ימים אימוני כוח ושלושה אימוני ריצה בשבוע בעיקר בחיטוב. תעשה לפי ההרגשה שלך ואם זה יותר מדי תוריד אימון כוח/אירובי.
2 לדעתי עדיף לך לרוץ בחוץ במסלול ריצה. אם אתה בכל זאת רץ במכון אז תרוץ במהירות של ריצה קלה(אני חושב שבאיזור 9 קמ"ש אבל אני לא בטוח)

• פותח/ת השרשור
1 נראה לי שיהיה לך מאוד קשה להתאושש משלושה ימים אימוני כוח ושלושה אימוני ריצה בשבוע בעיקר בחיטוב. תעשה לפי ההרגשה שלך ואם זה יותר מדי תוריד אימון כוח/אירובי.
2 לדעתי עדיף לך לרוץ בחוץ במסלול ריצה. אם אתה בכל זאת רץ במכון אז תרוץ במהירות של ריצה קלה(אני חושב שבאיזור 9 קמ"ש אבל אני לא בטוח)
תודה על העזרה !!!
1.כן אני יראה כבר בעצמי איך זה מסתדר.
2.יותר נוח לי במכון, אז ה-9 קמ''ש לכל השלבים של הריצה ?

תודה על העזרה !!!
1.כן אני יראה כבר בעצמי איך זה מסתדר.
2.יותר נוח לי במכון, אז ה-9 קמ''ש לכל השלבים של הריצה ?

9 קמש זה לחלק של הריצה ולהליכה זה בערך 5.5
אבל אל תקח את זה בתור דבר קבוע. אתה צריך להיות במהירות של ריצה קלה שנוח לך לרוץ איתה לאורך זמן וההליכה צריך להיות במהירות של הליכה בינונית - מהירה אבל לא ריצה

• פותח/ת השרשור
אבל אל תקח את זה בתור דבר קבוע. אתה צריך להיות במהירות של ריצה קלה שנוח לך לרוץ איתה לאורך זמן וההליכה צריך להיות במהירות של הליכה בינונית - מהירה אבל לא ריצה
אההההה התבלבלתי בכלל אני במסהה חח XD חחחחחח תראה תמשקל שלי
ותודה רבה על העזרה !!!

• פותח/ת השרשור
אה ועוד משהו, מה צריך לעשות קודם, הליכה או ריצה ?

רשום את זה בתוכנית ששלחתי לך. בכל אימון יש ריצה, אחריה הליכה קצרה ושוב ריצה

Back
למעלה תחתית