תמונה ארבעה תמונות נחמדות שלי מהזמן האחרון

• פותח/ת השרשור Kosh
  • פורסם בתאריך

Kosh

משתמש מתחיל
102
14
נק' מוניטין:
52
102
14
שתיים מהן לא באיכות מי ישמע,כי הן מהטלפון הקודם שלי,אייפון 3GS שעוד כשהוא היה חדש הייתה לו מצלמה דרעק.

- - - עידכון הודעה - - -

אופס,בטעות פרסמתי פעמיים ועם שגיאה בעברית בכותרת..אבל בהודעה הזאת נמצאות התמונות.

קבצים מצורפים

• IMG_24199.jpg
    IMG_24199.jpg
    KB 78.8 · צפיות: 400
  • IMG_2411.JPG
    IMG_2411.JPG
    KB 40.1 · צפיות: 346
  • IMG_52098.jpg
    IMG_52098.jpg
    KB 20.2 · צפיות: 333
  • IMG_580269.jpg
    IMG_580269.jpg
    KB 12.9 · צפיות: 360
שמע אתה חטוב , אבל אין עליך הרבה בשר במיוחד בגב
פרגון על החזה

אתה שומר על א"ש או שזה אחרי חיטוב?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמע אתה חטוב , אבל אין עליך הרבה בשר במיוחד בגב
פרגון על החזה

אתה שומר על א"ש או שזה אחרי חיטוב?

לא זה ולא זה,אני פשוט מאוד רזה (מלכתחילה)ובאשר לגב,הוא אומנם לא גדול,אבל הוא דיי חטוב בזכות הרבה עליות מתח רחבות שאני עושה.אם אני אעשה חיטוב,לא ישאר ממני כלום..חח:O 20130721_115635.jpg IMG_4075.JPG

תפרט
אתה מתאמן כמה זמן? הפסקות? מה התוכנית שאתה עובד בה? קשה לתת חוות דעת ככה.
מה שכן באופן כללי נראה שיש מסה של מתאמן מתחיל ואתה צריך להוסיף על עצמך עוד הרבה בשר, שיהיה בהצלחה 😃

אם אני זוכר נכון הוא היה ממש רזה ברמה של ילדים רעבים באפריקה והוא עשה שינוי ענק
אבל אין ממש שינוי מהפעם הקודמת תנסה להוסיף קלוריות

• פותח/ת השרשור
תפרט
אתה מתאמן כמה זמן? הפסקות? מה התוכנית שאתה עובד בה? קשה לתת חוות דעת ככה.
מה שכן באופן כללי נראה שיש מסה של מתאמן מתחיל ואתה צריך להוסיף על עצמך עוד הרבה בשר, שיהיה בהצלחה 😃

תסתכל בשירשורים הקודמים שלי אם אתה רוצה לדעת יותר,
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=35862&p=461110#post461110
או באלבומים שלי בגלריה כאן (יש גם לינק בחתימה שלי).אני מתאמן מ-2007 וכל טיפת שריר שיש לי היה קשה מאוד להשיג בגלל שאני אקטומורף קיצוני במבנה הגוף.(אלא עם מישהו יגיד לי אחרת).אני מתאמן בצורת AB (ככה קוראים לזה?) רגיל לגמריי.וכמובן שיש מאבק תמידי עם עניין התזונה.

תסתכל בשירשורים הקודמים שלי אם אתה רוצה לדעת יותר,
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=35862&p=461110#post461110
או באלבומים שלי בגלריה כאן (יש גם לינק בחתימה שלי).אני מתאמן מ-2007 וכל טיפת שריר שיש לי היה קשה מאוד להשיג בגלל שאני אקטומורף קיצוני במבנה הגוף.(אלא עם מישהו יגיד לי אחרת).אני מתאמן בצורת AB (ככה קוראים לזה?) רגיל לגמריי.וכמובן שיש מאבק תמידי עם עניין התזונה.
תנסה להוסיף לתפריט דברים שאתה לא ממש מרגיש אותם נגיד בקבוק חלב או חלב סויה או להוסיף לסנדוויץ עוד פרוסה של גבינה צהובה לאט לאט תמשיך לעלות

לדעתי תעבוד ABC באינטנסיביות יותר גדולה ממה שעכשיו, וגם אין כזה דבר אקטמורף קיצוני, כמבון שיש, אבל הכל בראש, פשוט תאכל יותר אחי וההתקדמות תגיע בהתאם, סומך עליך.

אני מריח כאן מישהו שלא אוכל מספיק, אני זוכר את השרשורים שלך ממזמן וזה לא נראה לי הגיוני שכל כך קשה לך לעלות במסה, אני חושב שכדאי שתפרסם כאן את התפריט שלך..

• פותח/ת השרשור
מי שלא מכיר איך זה באמת להיות אקטומורף(אני מתאר לעצמי שזה מבנה הגוף שלי,כנראה),לא יודע כמה זה קשה להעלות במשקל ובמאסת השריר,וגם בקטע שצריך "לדחוף" הרבה יותר אוכל.עד היום זה לא פשוט לי.אבל בכללית אני מרוצה מהגוף שלי היום,אבל אני יודע שאפשר וצריך לשאוף ליותר.ותסכים שהיום זה הרבה יותר טוב מכשהתחלתי.

שמתי בככונה תמונות "פרונט" בשביל להראות את ההבדלים,חזה הוא שריר קשה לאקטומורפים. sector2994154167.jpg sector408940248-7.jpg IMG_34889.jpg IMG_4212467.jpg

נערך לאחרונה:
מי שלא מכיר איך זה באמת להיות אקטומורף(אני מתאר לעצמי שזה מבנה הגוף שלי,כנראה),לא יודע כמה זה קשה להעלות במשקל ובמאסת השריר,וגם בקטע שצריך "לדחוף" הרבה יותר אוכל.עד היום זה לא פשוט לי.אבל בכללית אני מרוצה מהגוף שלי היום,אבל אני יודע שאפשר וצריך לשאוף ליותר.ותסכים שהיום זה הרבה יותר טוב מכשהתחלתי.

שמתי בככונה תמונות "פרונט" בשביל להראות את ההבדלים,חזה הוא שריר קשה לאקטומורפים.צפה בקובץ המצורף 11774צפה בקובץ המצורף 11775צפה בקובץ המצורף 11776צפה בקובץ המצורף 11777

עזוב ביקורת, כל הכבוד על השינוי היית ממש ניצול פעם.

ממליץ לך על גיינר אם קשה באוכל

שינוי חזק!

אבל באמת נשמע שאתה לא אוכל מספיק
תנסה יותר ארוחות לאורך היום, ולהוסיף דברים שקל לך לאכול

עריכה:
רציתי להוסיף, נראה שאתה עובד בעיקר על חזה ומזניח את השאר. טפל בזה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שינוי חזק!

אבל באמת נשמע שאתה לא אוכל מספיק
תנסה יותר ארוחות לאורך היום, ולהוסיף דברים שקל לך לאכול

עריכה:
רציתי להוסיף, נראה שאתה עובד בעיקר על חזה ומזניח את השאר. טפל בזה

אני מודה שאני עובד הרבה יותר על החזה,כי הוא השריר שבזמנו הכי הפריע לי בגוף שלי,אבל אני לא מזניח את השרירים האחרים,מצורפות תמונות השוואה של אז והיום של הגב והידיים: sector392141960.JPG IMG_0947.JPG IMG_5255.JPG sector459283824.JPG
IMG_4075.JPG sector245268560.JPG
אני מסכים שיש לי עוד הרבה במה להשתפר-במיוחד בגב,בכתפיים/טרפזים וכמובן ברגליים שאותן הזנחתי (דיי מעצלות) והן מאוד רזות בהשוואה לחלק הגוף העליון.

- - - עידכון הודעה - - -

- - - עידכון הודעה - - -

נדירר אהבתי תשיוני תמשיך לעדכן
תודה! 😃

נערך לאחרונה:
פאק אחי היית בתת משקל ברמות קשות מאד!!!!! מוניטין על השינוי, רק כמו שאמרו לך תן דגש גדול יותר לגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית