הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטת פטל (תוסף תזונה)

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
קראתי בכמה אתרים שזה מומלץ.. חרטא שיווקית או שזה באמת עובד?
הנה דוגמא מאתר ישראלי שמסביר בקטנה
http://www.diet-pharm.co.il/products/best-sellers/דיאטת-פטל/

מעניין אותי אם יש מוצרים "טבעיים" שמזרזים את החילוף חומרים ועוזרים לשריפת שומן...

רוצה משהו שעובד ??? לך על lipo 6 אוו oxylite pro

• פותח/ת השרשור
רוצה משהו שעובד ??? לך על lipo 6 אוו oxylite pro
כרגע אני לא רואה סיבה להשתמש בזה...

סתם מעניין אותי אם זה הכל גימיקים או שזה באמת אמיתי(הפטל)

היה על זה משהו בתכנית בוקר בערוץ 2 אמרו שזה עובד לא הייתי מסתמך על זה הדבר הטוב ביותר והטבעי ביותר שאני מכיר זה cardio

• פותח/ת השרשור
אתה מביא פרסומת בתור סימוכין?
הבאתי דוגמא בשביל שיבינו על מה אני מדבר...
גם באתרי "בריאות" שלא מוכרים את המוצר המליצו על זה

אני שואל פה אם מישהו שמע על זה, ואם יש מחקרים רלוונטים בלי אינטרס כלכלי שעשו על זה

אני שואל פה אם מישהו שמע על זה, ואם יש מחקרים רלוונטים בלי אינטרס כלכלי שעשו על זה
אני לא בטוח אם לחב' החדשות של פוקס אין אינטרס כלכלי (מי יודע, אולי ספקי התמצית סרבו לפרסם אצלם), אבל אם להאמין להם, נכון לפברואר שנה זו: "However, to date there is not even one human study demonstrating any weight loss at all as a result of consuming raspberry ketone."

הם מצרפים תפריט מומלץ, לי זה נראה כמו חרטא אחת גדולה
כנראה אנשים שאמרו שזה עובד פשוט עקבו אחרי התפריט ועל הדרך קנו מהם את הכדורים האלה

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח אם לחב' החדשות של פוקס אין אינטרס כלכלי (מי יודע, אולי ספקי התמצית סרבו לפרסם אצלם), אבל אם להאמין להם, נכון לפברואר שנה זו: "However, to date there is not even one human study demonstrating any weight loss at all as a result of consuming raspberry ketone."

הם מצרפים תפריט מומלץ, לי זה נראה כמו חרטא אחת גדולה
כנראה אנשים שאמרו שזה עובד פשוט עקבו אחרי התפריט ועל הדרך קנו מהם את הכדורים האלה

זה מה שביקשתי... גם לי זה נראה חרטא אמרתי אני אבדוק פה אם מישהו מכיר מחקרים על זה בשביל להסיר ספק.

זה מה שביקשתי... גם לי זה נראה חרטא אמרתי אני אבדוק פה אם מישהו מכיר מחקרים על זה בשביל להסיר ספק.
בינתיים גם למדתי שהרעיון להשתמש בקטון שבפטל הוא לא חדש, כבר בשנות ה-60 (למה, לכל הרוחות, נוהגים להוסיף "של המאה הקודמת"? מישהו יכול לחשוב שאני מדבר על שנות השישים של המאה החמש-עשרה? או שאני רואה את העתיד?) שווקו חומרים כאלה, ואני יכול להבטיח לך שאם הם באמת היו עובדים לא היו עוברות חמישים שנה עד שהיית שומע על זה... כל מה שהתחדש הוא שמישהו מהיזמים הבין שהפראיירים ההם כבר התחלפו בחדשים 😃

לכן אני אומר: עזבו אותי מהשטויות שלכם, רק תמצית מפולי קפה ירוק! ותה טיבטי! ודיאטת HCG, כמובן. כדי לזרז עוד יותר את התהליך אני מוסיף גם הודיה גורדוני פלוס (יש חיה כזאת). כל אחת מאלה מדברת על 500 קלוריות ליום, כך שאני אוכל 2000 ודי מרוצה מהתוצאות.

Back
למעלה תחתית