ייעוץ דיאטת מחזור פחמימות

• פותח/ת השרשור jman23
  • פורסם בתאריך

jman23

משתמש מתחיל
58
1
נק' מוניטין:
91
58
1
שלום,
אני חזרתי להתאמן לפני חודשיים ואני עומד כרגע בסביבות ה12 אחוז שומן
78קג 185 סמ בן 20.
התחלתי את הדיאטה ואני באמת רואה תוצאות אבל לא כמו שחשבתי.
אני מתאמן לפי תכנית AB ארבע פעמים בשבוע ועוד 3 אימוני אירובי של חצי שעה ריצה כל פעם.
הדיאטה שלי מורכבת כך שאני חמישה ימים בשבוע אוכל סביבות 50-70 גרם פחמימות ו140 גרם חלבון
בשאר הימים אני אוכל כ200-250 גרם פחמימות ואותה כמות של חלבונים.
במהלך החודשיים האלה שמתי לב שהמסת שריר עלתה לי קצת והתחלתי לעלות במשקלים שאני מרים באופן יחסית משמעותי.
עכשיו אני צריך את העזרה שלכם ואת החוות דעת כדי לדעת שאני לא עושה שטויות ומבזבז את הזמן שלי חח
אני רוצה עוד חודש ככה להפסיק ולעלות מסת שריר כמה שיותר נקייה.
בנוסף יש לי שאלה קטנה על הקלוריות בתפריט, אם אני רץ ושורף כ400 קלוריות אני צריך לאכול אותם בחזרה באותו היום או שעדיין לאכול 500 קלוריות פחות מה BMR?
תודה על העזרה 😃

מה שאתה עושה זה העמסת פחממות פשוטה כל שבוע, אין בעיה עם זה.
וכן אתה אוכל אותם חזרה אחרת אתה תהיה בחיסרון של 900 קלורית באותו יום.

• פותח/ת השרשור
מה שאתה עושה זה העמסת פחממות פשוטה כל שבוע, אין בעיה עם זה.
וכן אתה אוכל אותם חזרה אחרת אתה תהיה בחיסרון של 900 קלורית באותו יום.
וזה בעיה להיות בגירעון של900?

וזה בעיה להיות בגירעון של900?
לטווח קצר לא יודע כמה זה יזיק יותר מדי, אבל יש הטוענים שגם ב500 זה גירעון גדול מדי שגוזל יותר מדי שריר אחרי חיטוב לכן כנראה עדיף "ללכת על בטוח" ולהיות בגירעון הכי קטן שעדיין מביא תוצאות מרצות

• פותח/ת השרשור
לטווח קצר לא יודע כמה זה יזיק יותר מדי, אבל יש הטוענים שגם ב500 זה גירעון גדול מדי שגוזל יותר מדי שריר אחרי חיטוב לכן כנראה עדיף "ללכת על בטוח" ולהיות בגירעון הכי קטן שעדיין מביא תוצאות מרצות
הבעיה היא אחי שאני מרגיש שלא הורדתי מספיק אחוזי שומן בשביל להתחיל להעלות מסה מה שכבר חשבתי שיקרה עד עכשיו.
עוד שאלה פשוט לחשב את הbmr שלי ולצרוך 500 פחות?
כי בחלק המאתרים רשום לי שאני צריך לאכול 2800 קלוריות ביום בשביל לרזות מה שלא ניראה
לי הגיוני

נערך לאחרונה:
ב 12 א.ש אין לך מה להיות בגירעון קלורי.

• פותח/ת השרשור
ב 12 א.ש אין לך מה להיות בגירעון קלורי.
אז איך להוריד אחוזי שומן?
והאם התפריט שלי צריך להיות זהה כל השבוע או שפשוט לאכול יותר ולהשלחם קלוריות כאשר אני מבצע פעילות אירובית?

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית