הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רמת טסט נמוכה הרבה אחרי סייקל

מצב
השרשור נעול

אנונימוסחיפאי

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום רב. לפני כשבעה חודשים סיימתי סייקל של דיבול, טסט ודקה. כעבור 4 חודשים עשיתי בדיקת דם והרמה של הטסט הייתה 5, כעבור עוד 3 חודשים שוב ביצעתי בדיקה והרמה עמדה על 5 שוב. האם אני אמור לדאוג? האם יכול להיות שזו הרמה המקורית של הטסט עוד לפני הסייקל?

שלום רב. לפני כשבעה חודשים סיימתי סייקל של דיבול, טסט ודקה. כעבור 4 חודשים עשיתי בדיקת דם והרמה של הטסט הייתה 5, כעבור עוד 3 חודשים שוב ביצעתי בדיקה והרמה עמדה על 5 שוב. האם אני אמור לדאוג? האם יכול להיות שזו הרמה המקורית של הטסט עוד לפני הסייקל?

כן אם אתה בן 65-70 +

• פותח/ת השרשור
יש לך איזה הצעה?

- - - עידכון הודעה - - -

מישהו אמר לי שכנראה החומרי ניקוי היו מזוייפים. האם כדאי לעשות עכשיו סייקל ואחר כך בניקוי לייצב את הרמה מחדש או שיש אפשרות אחרת?

איך מזייפים את הPCT? שקנית PCT לא קיבלתי כדורים של בית מרקחת? מה היה ה PCT שלך?

מה היו המינונים של הטסט, דקה ודיבול. תהיה גם ספציפי, סוג הטסט וכו'.

בהנחה שלפני שנכנסת לסייקל היית אדם בריא בעל רמות טסט' בנורמה וחשק מיני תקין.
התשובה פשוטה מאוד - לא התאוששת. זה לא משנה מה עשית, איזה כדורים לקחת ואיך.

האם אתה מבחין בעלייה בשומן? חשק מיני ירוד? עייפות כרונית? קושי בהתקדמות במשקלים ואפילו דעיכה? אימונים ללא כוח בצורה מותשת ?

אם ענית על חלק גדול מהם כן, אתה צריך לשאול את עצמך:
האם לפני הסייקל זה גם היה כך?
אם התשובה היא לא, סביר מאוד להניח שרמות הטסט' שלך היו גבוהות יותר ואז בדוק את הדבר הבא:
האם האשכים שלך מרגישים מכווצים יותר מאשר לפני הסייקל?

בכל אופן זה מורכב, אבל עם רמות טסט' נמוכות כאלה קשה לחיות.

• פותח/ת השרשור
מבחינת האימונים התשובה היא לא. המשקלים גבוהים ויש התקדמות, אין עייפות, אין עלייה בשומן, האימונים עם טירוף של כח.
בגלל זה זה מוזר.

לך תעשה בדיקה חוזרת. תעשה TEST TOTAL ו TEST FREE.
תדאג שהבדיקה תהיה בין 8 ל-10 בבוקר.

די לא הגיוני שהסטלן הזה מקפיץ אשכולות מלפני 50 שנה או שמשעמם לו או שהוא סת**
וזה הכי מצחיק שהוא מדבר לעצמו ח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית