ייעוץ חטאים קטנים בדל פחמימה

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
נגיד וחטאתי במשו מתוק חד פעמי באמצע (הדל 30-40 ג ביום)
מה עושים? אירובי ?
כמה זה אקוטי?

• פותח/ת השרשור
אחדד
מה עושים כדי לצמצם נזקים
אפדרין קפאין לקפיצת האינסולין ? אירובי עצים? בינוני?
תשובות מלומדות בבקשה זו שאלה היפוטתטית רבותי

לא הייתי מזיז את ההעמסה, אם מדובר על "חטא" כמו איזה קוביית שוקולד לא צריך לעשות סיפור.
אל תהפוך את זה להרגל קבוע, ויש לך העמסה פעם בשבוע, תשמור את הדברים האלה ליום הזה.

כולנו בני אדם ולכולנו יש "חטאים" בחיטוב, לא צריך לעשות מזה סיפור, מה שכן שזה לא יקרה הרבה אם בכלל.

• פותח/ת השרשור
כיוון שזה מקרה היפותטי אז נגיד שיום אחד אכלתי יותר פחמימות מהרגיל ושמרתי על המסגרת הקלורית של החיטוב ושבוע אחכ עשיתי אותו דבר עם חרגיה מהמסגרת הקלורית איך אני מתנהג בכל אחד מהמקרים מה עדיף לעשות כדי לצמצם נזקים?

כיוון שזה מקרה היפותטי אז נגיד שיום אחד אכלתי יותר פחמימות מהרגיל ושמרתי על המסגרת הקלורית של החיטוב ושבוע אחכ עשיתי אותו דבר עם חרגיה מהמסגרת הקלורית איך אני מתנהג בכל אחד מהמקרים מה עדיף לעשות כדי לצמצם נזקים?
הייתי הולך על חריגה בפחמימה אך לא בקלוריות (כל עוד אתה שמרת על רמת חלבון טובה)..אבל מותר לא להיות קרש כל הזמן בחיטוב,זה בסדר

תלוי בכמה פחמימה אכלת ותלוי בדיאטה שלך
נניח ב UD2 ההמלצה להישאר על 50-70 גר' פחמימה ביום, אז אם אכלת 50 גר' וכשנשברת אכלת עוד 10 גר' אז אינלך מה לדאוג אתה עדיין על הכמות המומלצת, האומנם זה מקפיץ את האינסולין ואינסולין הוא הורמון אנטי קטבולי שזה אומר שאתה מפסיק לפרק שומן..אבל תוך כמה שעות אתה חוזר ל ketosis וממשיך לרדת
תמיד תסתכל על הטוטל שלך תבדוק שאתה לא עובר את הכמות המומלצת. וגם אם עברת, לא נורא! חד פעמי לא יפגום לך.. מקסימום תרד פחות באותו יום

קודם להתוודות מול הכומר!
וברצינות, כל עוד מדובר במשהו קטן פעם בשבוע (איזה פחית קולה, כמה קוביות שוקולד, ולא שקית שטוחים 200 גרם או ארוחה במקדונלדס מוגדלת+גלידה סאנדיי) אז שטויות אחי, האינסולין אולי יקפוץ קצת, ואולי תעבור את הכמות פחמימה בכמה גרמים אבל פסיכולוגית אני בטוח שזה עזר לך ובראייה כוללת אפילו שווה את זה.
שים לב שזה לא נהיה הרגל וזה חד פעמי, תשמור את הדברים האלה להעמסות מידי פעם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית