הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איבר פנימי בולט | עזרה !

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אתמול בלילה לפני שינה ששכבתי לי במיטה וסתם הרגשתי כזה את שרירי הבטן . פתאום אני הרגשתי במפשעה בצד שמואל מן משהו בולט זה מרגיש כמו איזה איבר פנימי (מן בליטה של עצם) . אני מרגיש את זה רק כשאני שוכב והבטן רפויה , אני חייב לציין שאין כאב אבל זה דיי מלחיץ אותי ואני לא יודע כ''כ מה לעשות.
נ.ב אם זה קשור אתמול אני מאוד התאמצתי באימון שעשיתי סקוואט אולי זה קשור , כשאני משתעל בעמידה\שכיבה אני לא מרגיש את זה .

מקווה שתוכלו לתת לי כיוון למה אני לא רגוע בכלל.

קבצים מצורפים

• אלכסונים.JPG
    אלכסונים.JPG
    KB 6 · צפיות: 412
אם זה באמת איבר פנימי,זה מזכיר קילה(בקע\הרניה). זה קשור לסקווט כי זה יכול לקרות כתוצאה ממאמץ גבוה במיוחד. אם זה ממשיך להטריד אותך כדאי לך לפנות לרופא ולהפסיק בנתיים מאמצים עצימים.

• פותח/ת השרשור
אם זה באמת איבר פנימי,זה מזכיר קילה(בקע\הרניה). זה קשור לסקווט כי זה יכול לקרות כתוצאה ממאמץ גבוה במיוחד. אם זה ממשיך להטריד אותך כדאי לך לפנות לרופא ולהפסיק בנתיים מאמצים עצימים.
אני לא יודע באמת אם זה איבר פנימי או לא , מה זה עוד יכול להיות ? וממה שאני הבנתי קילה אמור להיות מלווה בכאב , או שאני טועה ?

אני לא יודע באמת אם זה איבר פנימי או לא , מה זה עוד יכול להיות ? וממה שאני הבנתי קילה אמור להיות מלווה בכאב , או שאני טועה ?

אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות, אם זה מטריד אותך אז תפנה לרופא. אני לא בטוח שקילה בהכרח מלווה בכאב.

היה לי בקע מפשעתי כשהייתי ילד (עשיתי ניתוח), לא כאב לי והתיאור שלך בהחלט נשמע כמו קילה (אלא אם כן אתה מתאר את עצם האגן).
לך לרופא המשפחה ושאל, אבחון תוך 20 שניות.

סימפטומים:

• בליטה בצד כלשהו של המפשעה.
  • נפיחות של שק האשכים, ותחושה של “משהו” נוסף בתוך השק, שאינו האשכים עצמם.
  • תחושת צריבה וכאב של הבליטה.
  • כאב או אי נוחות באיזור המפשעה בעיקר בזמן שיעול והתכופפות.
  • תחושת לחץ במפשעה.
  • כאבים באשכים.
  • בתינוקות וילדים קטנים ניתן לשים לב לבקע רק בזמן בכי, שיעול ומאמץ בזמן עשיית הצרכים. בילדים גדולים יותר הבקע עשוי להופיע בעיקר בזמן שיעול, עשיית צרכים ועמידה ממושכת.

ממליץ שתראה רופא בימים הקרובים

סימפטומים:

• תחושת לחץ במפשעה.
  • כאבים באשכים.
  • בתינוקות וילדים קטנים ניתן לשים לב לבקע רק בזמן בכי, שיעול ומאמץ בזמן עשיית הצרכים. בילדים גדולים יותר הבקע עשוי להופיע בעיקר בזמן שיעול, עשיית צרכים ועמידה ממושכת.

פאק עשית לי צמרמורת, מלחיץ רצח

סימפטומים:

• תחושת לחץ במפשעה.
  • כאבים באשכים.

לחפש סימפטומים באינטרנט זה הדבר הכי נוראי שאפשר לעשות לעצמך.
אתה כותב כאב ראש ישר קופץ לך סרטן אשכים ועורק ראשי שעומד להתפוצץ,מיותר לגמרי.

• פותח/ת השרשור
עדכון : רציתי פשוט לרופא משפחה בלי לקבוע תור בלי כלום , למזלי הוא בדיוק סיים לעבוד אבל קיבל אותי בכל זאת .
מסתבר שיש לי עצירות בכלל (דל פחמימה 25 גרם ליום והאמת שלא התווספתי בסיבים בזמן האחרון) , הוא נתן לי סיבים ושלח אותי הביתה .

עדכון : רציתי פשוט לרופא משפחה בלי לקבוע תור בלי כלום , למזלי הוא בדיוק סיים לעבוד אבל קיבל אותי בכל זאת .
מסתבר שיש לי עצירות בכלל (דל פחמימה 25 גרם ליום והאמת שלא התווספתי בסיבים בזמן האחרון) , הוא נתן לי סיבים ושלח אותי הביתה .
facepalm תודה לאל..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נרגת אותי עכשיו חחחחחחחח

תקנה פייבר וואן זה קורנפלקס יחסית זול ומפוצץ סיבים

👏 קורה

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית