הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 14 ושוקל 53 ק"ג, מסה או חיטוב?

DanielDadon

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
שלום אני בן 14 שוקל 53 גובה 166
פעם הייתי ילד רזה בגיל קטן אחרי כמה שנים השמנתי הייתי מאוד שמן
בגיל 13 החלטתי לעשות שינוי התחלתי ללכת למכון כושר
היום אני בן 14 ואני כבר לא יודע מה לעשות אמרו לי שהbmi שלי מאוד נמוך
כי הרזתי 3קילו בחודש נשארה לי כרס אני מנסה לפתח קוביות ולהוריד אחוזי שומן
לא מזמן קראו לי למרפאה להפרעות אכילה ואמרו לי שאם לא אעלה במשקל אני לא יגבה
אני לא יודע מה לעשות אני לא רוצה להשמיו אני רוצה קוביות מה לעשות עלייה במסה תשמין אותי לא?
אבל נשאר לי שומן מפעם ולא סיימתי להוריד אותו
ואני כבר לא יודע מסה ולהיסתכן בהשמנה או חיטוב שאני יפסיק לגדול
מה לעשות?

שלום אני בן 14 שוקל 53 גובה 166
פעם הייתי ילד רזה בגיל קטן אחרי כמה שנים השמנתי הייתי מאוד שמן
בגיל 13 החלטתי לעשות שינוי התחלתי ללכת למכון כושר
היום אני בן 14 ואני כבר לא יודע מה לעשות אמרו לי שהbmi שלי מאוד נמוך
כי הרזתי 3קילו בחודש נשארה לי כרס אני מנסה לפתח קוביות ולהוריד אחוזי שומן
לא מזמן קראו לי למרפאה להפרעות אכילה ואמרו לי שאם לא אעלה במשקל אני לא יגבה
אני לא יודע מה לעשות אני לא רוצה להשמיו אני רוצה קוביות מה לעשות עלייה במסה תשמין אותי לא?
אבל נשאר לי שומן מפעם ולא סיימתי להוריד אותו
ואני כבר לא יודע מסה ולהיסתכן בהשמנה או חיטוב שאני יפסיק לגדול
מה לעשות?

תעשה מסה. אתה תעלה גם בשומן אבל בעיקר בשריר ואתה תראה פחות שמן בגלל העלייה במסת שריר.
אם המטרה שלך זה קוביות אז אתה יכול להיות אנורקס ולשקול 40 קילו ובסוף להגיע למיון מתת תזונה(וקוביות שחיף זה סתם מגעיל ונראה לא טוב) - אז בחירה שלך

• פותח/ת השרשור
תעשה מסה. אתה תעלה גם בשומן אבל בעיקר בשריר ואתה תראה פחות שמן בגלל העלייה במסת שריר.
אם המטרה שלך זה קוביות אז אתה יכול להיות אנורקס ולשקול 40 קילו ובסוף להגיע למיון מתת תזונה(וקוביות שחיף זה סתם מגעיל ונראה לא טוב) - אז בחירה שלך

כן אבל אני גם לא רוצה להיות שרירי עם כרס שלא רואים כמעט שום שריר

כן אבל אני גם לא רוצה להיות שרירי עם כרס שלא רואים כמעט שום שריר

1. מסה שמתוכננת נכון לא תהפוך אותך לשרירי ושמן אלא תעלה אותך בשומן בצורה נמוכה ביחס לשריר.
2. אחרי שתהיה לך מסה תעשה חיטוב ואז תוריד את השומן
3. אם תמשיך בדיאטה כרגע(לפי המשקל שאתה יורד אני מניח שזאת דיאטת כסאח או משהו בסגנון) אתה תגיע למצב מסוכן שיכול לפגוע לך בגביהה וגם בחילוף חומרים, מה שיגרום לזה שכשתתחיל מסה אתה תעלה המון בשומן
4. אם אתה עדיין רוצה להמשיך בחיטוב זה בעיה שלך ואני לא יכול להכריח אותך לא לעשות את זה אבל זה טעות ואתה מסכן את עצמך ככה

• פותח/ת השרשור
1. מסה שמתוכננת נכון לא תהפוך אותך לשרירי ושמן אלא תעלה אותך בשומן בצורה נמוכה ביחס לשריר.
2. אחרי שתהיה לך מסה תעשה חיטוב ואז תוריד את השומן
3. אם תמשיך בדיאטה כרגע(לפי המשקל שאתה יורד אני מניח שזאת דיאטת כסאח או משהו בסגנון) אתה תגיע למצב מסוכן שיכול לפגוע לך בגביהה וגם בחילוף חומרים, מה שיגרום לזה שכשתתחיל מסה אתה תעלה המון בשומן
4. אם אתה עדיין רוצה להמשיך בחיטוב זה בעיה שלך ואני לא יכול להכריח אותך לא לעשות את זה אבל זה טעות ואתה מסכן את עצמך ככה
רק שאלה מאיפה אני לוקח את כל הפרטים איך אני עולה נקי במסה מי בונה את התפריט

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
יש גם אפשרות שתהיה על מאזן נייטרלי למשך חודש ופעם בשבועיים תעשה העמסת פחמימות, זה יסדר לך את חילוף החומרים ואז תוכל להתחיל בדיאטה חכמה ומאוזנת, עם גירעון קלורי של 300-500 קלוריות וירידה בקצב טוב.

תעלה במסה בצורה נכונה ולא תראה שמן
תתחיל לקרוא מאמרים ותעלה את המסה מאוכל בריא ולא מסתם ג׳אנק ובנוסף לעבודה נכונה במכון תגיע לתוצאות טובות

אם אתה עכשיו על אחוז שומן גבוה תתחיל חיטוב למשך חודשיים שלוש , ואז תתחיל מסה נקייה ככה היחס בין השריר לשומן יהיה יותר טוב שלא תרגיש שאתה עולה בשומן

על האחוז שומן הגבוה הזה תבנה מסה, ושתהיה במסה שכבר נראית לעין, תעבור לחיטוב.
אל תעשה חיטובים והכל במצב שלך עכשיו. זה מסוכן מאוד! אלא אם אתה רואה את עצמך בדרך קבע במיון.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה אני יעשה מסה אני ימצא דיאטנית שתכין לי תפריט עם המאמר בנוסף ואחרי שאני יגדל יותר לגובה טוב אני יעשה חיטוב בשביל בטן יותר טובה

Back
למעלה תחתית