תוכנית אימונים חדשה+תמונות+בקשה להערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור vasili
  • פורסם בתאריך

vasili

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם,
אני חדש בפורום, אף פעם לא הייתי מתעניין בחדר כושר וגם אם הייתי נרשם אז הייתי הולך חודש ואז מפסיק,
עד שגידלתי קרס בגיל 24 החלטתי שאני מתחיל להתאמן וחזק
אז ככה התחלתי להתאמן ב1/4/2013 התמונה הראשונה היא מה26/04/2013 משקל 98 ק"ג
והתמונה השנייה היא 09/07/2013 משקל 90 ק"ג אני מרגיש יותר כח ועליתי יפה במשקלים
בתחילת החודש קניתי חומצות אמינו BCAA בשביל החיטוב ולאחר שבוע קניתי גם אבקת חלבון
וביקשתי מהמדריך בחדר כושר תוכנית אימונים חדשה התוכנית היא ABCD להלן:

A; גב ויד קדמית
משיכה עליונה במכונה
משיכה עליונה בפולי (אחיזה צרה)
פול אובר בשכיבה עם משקולת
משור בשיפוע עם משקולות
כפיפה בעמידה עם מוט
פטישים
כפיפה בסיבוב
B: חזה יד אחורית
לחיצה בשכיבה עם מוט
לחיצה בשיפוע עליון עם מוט
פרפר בשכיבה עם משקולות
פרפר כבל קרוס
לחיצה צרפתית
לחיצה צמודה עם מוט לבטו
פשיטה עם חבל
C:רגליים
סקווט בסמיט מושין
מכרעיים עם משקולות
דד ליפט
קירוב ירכיים
הרחקת ירכיים
תאומים
D:כתפיים
לחיצה בעמידה עם מוט
הנפות לצדדים עם משקולות
הנפות לפנים עם משקולות
הרחקה לאחור במכונה
חתירה בעמידה עם מוט לסנטר
הרמת שכמות עם מוט בסמיט מושין

20130426_132153(1).jpg 20130709_223936(1).jpg

אשמח לשמוע לעצות ולהערכת אחוזי שומן
תודה מראש

התחלתה להיתאמן ב1/4 ועכשיו אתה עושה abcd?

בשלב הזה גדול עליך ABCD. אתה מתכוון להתאמן חמש פעמים בשבוע לפחות?

תקרא קצת מאמרים באתר, תתחיל להתאמן FBW 3 פעמים בשבוע או AB ותעקוב אחרי ההתקדמות שלך. אתה מתחיל ואתה אמור להתקדם מהר. באשר לתוכנית שלך, אין סיכוי שתראה שינוי משמעותי בזמן הקרוב כלשהו אם תמשיך להתאמן ככה. התוכניות האלו ננטשו על ידי מפתחי גוף לא טבעיים עוד לפני עשרות בטענה שהם לא אופטימלים. אז איזה סיבה, למען כל השדים והרוחות, יש למתאמן טבעי היום להשתמש בהן?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
התחלתה להיתאמן ב1/4 ועכשיו אתה עושה abcd?

כן התאמנתי לפני זה בתוכנית ALL BODY חודש בערך ואז ABC ועכשיו המדריך עשה לי את התוכנית הזאת? מה לא בסדר?

בשלב הזה גדול עליך ABCD. אתה מתכוון להתאמן חמש פעמים בשבוע לפחות?
אני מגיע 4 פעמים בשבוע האם זה לא מספיק?

תקרא קצת מאמרים באתר, תתחיל להתאמן FBW 3 פעמים בשבוע או AB ותעקוב אחרי ההתקדמות שלך. אתה מתחיל ואתה אמור להתקדם מהר. באשר לתוכנית שלך, אין סיכוי שתראה שינוי משמעותי בזמן הקרוב כלשהו אם תמשיך להתאמן ככה. התוכניות האלו ננטשו על ידי מפתחי גוף לא טבעיים עוד לפני עשרות בטענה שהם לא אופטימלים. אז איזה סיבה, למען כל השדים והרוחות, יש למתאמן טבעי היום להשתמש בהן?
כעיקרון זה מה שקיבלתי מהמדריך בחדר כושר אבל אני יבדוק איתו לגבי העניין הזה,
לגבי תוכנית אחרת בדקתי באתר ואני מרגיש שחסר קצת תרגילים בתוכניות מהסוג שהזכרתה למעלה.

תודה על הכוונה

מעכשיו אל תקשיב למאמן שלך שזרק אותך לתכנית פיצולים של 4 אימונים,
תעשה FBW מהפורטל תשקיע יותר באירובי, שים דגש על התפריט ואתה תוריד את הכרס הזאת.

לדעתי 20% שומן קשה לדעת עם התמונות האלה.
בהצלחה!

וואי וואי תחליף מאמן דחוף אחינו.. תוכנית כזאתי לא מתאימה לך

• פותח/ת השרשור
עברתי על תוכנית FBW וראיתי שהתוכנית לא כל כך עשירה בתרגילים זה בערך לכל שריר בין תרגיל ושתיים איך בדיוק זה משפיעה על השריר?,
מה כל העצימות שצריך לעבוד בתוכנית כזאת? האם לעלות משקלים? ראיתי שיש כמה סוגים כאלו ואנשים "משחקים" עם הסטים וחזרות שלהם איך אפשר לדעת נגיד אני רוצה לעבוד על חזה אז אני צריך לעשות יותר חזרות או יותר סטים?
אשמח להסבר קצרצר כי לפי מה שקראתי השריר בשביל שיהיה גדול יותר וחזק יותר צריך להקרע ולהיבנה מחדש אז עם אני לא כל כך מעמיס איך הוא יעבור את התהליך הזה.
תודה מראש

נערך לאחרונה:
עברתי על תוכנית FBW וראיתי שהתוכנית לא כל כך עשירה בתרגילים זה בערך לכל שריר בין תרגיל ושתיים איך בדיוק זה משפיעה על השריר?,
מה כל העצימות שצריך לעבוד בתוכנית כזאת? האם לעלות משקלים? ראיתי שיש כמה סוגים כאלו ואנשים "משחקים" עם הסטים וחזרות שלהם איך אפשר לדעת נגיד אני רוצה לעבוד על חזה אז אני צריך לעשות יותר חזרות או יותר סטים?
אשמח להסבר קצרצר כי לפי מה שקראתי השריר בשביל שיהיה גדול יותר וחזק יותר צריך להקרע ולהיבנה מחדש אז עם אני לא כל כך מעמיס איך הוא יעבור את התהליך הזה.
תודה מראש

אתה צריך להיתאמן במישקלים שמתאימים לך 2 חזרות אחרונות צריכות להיות לך קשה במורכבים
אין לך מה לאכול סרטים אתה מתאמן מתחיל ואתה יכול להיתקדם מהר
קח תוכנית fbw או ab ותרוץ איתה כמו שרשמו לך פה!

ab יותר מיתקדם התוכנית מיתפצלת ואתה יכול לתת לכל שריר יותר סטים ויותר צומת לב
fbw בתוכנית הזאתי אתה מאמן את כל הגוף באימון ככה שמלא סטים אתה לא יכול לעשות כי אתה תיקרוס

דבר ראשון, למה לעזאזל אין לך סקוואט בתכנית?
דבר שני, תעשה AB.. עוד מוקדם לABCD

תעשה לינארית בחיטוב, אתה באזור עשרים אחוז שומן ואז תעשה ss אל תתקרב לפיצולים כל עוד הסקוואט שלך פחות ממאתיים קילו והיות והוא לעולם לא יהיה כזה אז אל תתקרב לפיצולים לעולם. אתה רוצה להעמיק בנושא תקרא מאמרים על התוכנית ss במקום להיכנס לפורום מתחילים ולשמוע חבורה של גלמים שלא יודעים יותר ממך

• פותח/ת השרשור
תעשה לינארית בחיטוב, אתה באזור עשרים אחוז שומן ואז תעשה ss אל תתקרב לפיצולים כל עוד הסקוואט שלך פחות ממאתיים קילו והיות והוא לעולם לא יהיה כזה אז אל תתקרב לפיצולים לעולם. אתה רוצה להעמיק בנושא תקרא מאמרים על התוכנית ss במקום להיכנס לפורום מתחילים ולשמוע חבורה של גלמים שלא יודעים יותר ממך
מעניין תודה,
אני יבדוק את זה

תחליף אימון ותפסיק להקשיב למאמן שלך , תקרא כאן קצת מאמרים

Back
למעלה תחתית