הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב או מסה?

tomerisra

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום רב!

אני מחר חוזר לאימונים בחדר כושר וכבר נרשמתי למכון...

חשוב לציין שהנתונים שלי הם: גיל:21
גובה 1.72
משקל: 85

ישלי מעל 20 אחוז שומן (לפחות לדברי המדריך) ולטענתו אין שריר

הוא אמר למרות שיש אחוז שומן גבוהה ובנוסף כמעט ואין שריר עדיף להתחיל מתקופת מסה
השאלה היא מה אתם חושבים על הטענה שלו? והאם לפי הנתונים וממה שרשמתי כאן נראה לכם שאני צריך חיטוב או מסה?
תנו חוות דעת בבקשה

אתה צריך לעלות מסת שריר ובנוסף לרדת באחוזי שומן, תחליט עם עצמך מה חשוב לך יותר לתקופה הקרובה. בטענה שלו יש היגיון מצד שני אני באופן אישי לא הייתי ממליץ לשום אדם שכבר מעל 20% שומן להמשיך ולעלות עוד באחוזי שומן... דעתי האישית - תתחיל בחיטוב (לא חייב להגיע ל-10% שומן, אפשר גם להגיע לאיזור ה-13-14 אחוז ומשם להתחיל מסה)...

• פותח/ת השרשור
עוד דעות בבקשה אם אפשר?

במידה ואתה מתאמן מתחיל שלעולם לא דרך בחדר כושר סביר מאוד שגם בחיטוב אתה תעלה קצת שריר
אני אישית הייתי הולך על חיטוב בגלל שב 20 % זה ממש גבוהה בשבילי במיוחד שבשביל שיהיה לך מספיק שריר תצטרך לעשות הרבה זמן מסה , וזה יוביל כנראה לעלייה נוספת בשומן , ולעשות חיטוב כאשר אתה מתחיל ב 22+% שומן זה לפי דעתי ממש קשה החיטוב נמשך הרבה זמן ובכלל זה מעצבן

אבל בסופו של דבר כמו ששחר רשם לך הכל תלוי מה חשוב לך והאם יהיה לך קשה להיות בחיטוב המון זמן

גם לדעתי אתה צריך חיטוב עד ל14%, זה יחסית קל הירידה הזאת לא חייב יותר מדי אירובי אפילו,
משם תעשה כבר מסה.

צודקים, תעשה חיטוב, גם כנראה שאין לך הרבה שריר לאבד ככה שאתה יכול לרדת מהר

אם לא תתחיל חיטוב אתה תסיים כמו גלגל ים הכי טוב תתחיל חיטוב .

Back
למעלה תחתית