ייעוץ שילוב בין אירובי לאימונים במכון כושר

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך

asf

משתמש פעיל
591
61
נק' מוניטין:
373
591
61
לאחר חודש שעשיתי ss אני אאלץ להפסיק את התוכנית עוד שבועיים מכיוון שעונת האימונים מתחילה ואנחנו חוזרים מפגרה (כדוריד).
עשיתי את התוכנית ss בישביל להתחזק ולגדול לקראת העונה החדשה(התוצאות מרשימות ואני מרוצה), ועכשיו שהעונה קרבה אני אאלץ לבוא למכון רק 1-3 בשבוע מכיוון שיהיה לי בשבוע 3-4 אימונים בכדוריד ואני לא אוכל לבוא למכון יותר יותר מ-2-3 בשבוע.
עכשיו השאלות שלי זה איזה תוכנית אני יעשה בישביל לנסות ולהמשיך להתקדם בכוח במהלך העונה, חשבתי על תוכנית עם התקדמות שבועית ?
ובנוסף יש לי עוד בעיה-אני יתאמן בכדוריד 3 פעמים בשבוע ולא יהיה לי זמן להתואשש מהאימונים, למרות שכל השנה שעברה התאמנתי 4 פעמים בשבוע בכדוריד ועוד 3 פעמים בשבוע במכון ורוב השבועות כמעט ולא היה לי יום אחד שנחתי בוא-אבל הצלחתי להתקדם ולגדול, למרות שכמובן עם קצת יותר חוכמה הייתי יכול להתקדם ולגדול טוב יותר, לכן אני פונה לעזרה שלכם ? איזה תוכנית לבצע ? (בהנחה שיש לי 3 אימוני כדוריד בשבוע)

תודה לעוזרים.
אני יודע שאני מבקש פה טובה גדולה, אבל כל עזרה שתבוא ממישהו תתקבל בברכה.

נערך לאחרונה:
גיל, גובה, משקל, אחוז שומן מוערך, סקוואט, דדליפט, פרס, בנץ', פאוור קלין?

אתה צריך לבחור את סדר העדיפות שלך, אם אתה רוצה להיות שחקן כדוריד אימוני הכוח צריכים להיות משלימים לאימוני הכדוריד, משהו בסגנון של אימון אחד או שניים בשבוע בעצימות בינונית.
למה שלא תתייעץ עם המאמן של הקבוצה שלך?

• פותח/ת השרשור
גיל, גובה, משקל, אחוז שומן מוערך, סקוואט, דדליפט, פרס, בנץ', פאוור קלין?

שכחתי לתת פרטים:

גובה:176-177
משקל:75
אחוז שומן מוערך:13.5%
סקוואט:95kg-->מעריך שיהיה בסוף התוכנית בעוד שבועיים 100-105kg
דדליפט:90kg--> מעריך שיהיה 100kg
בנץ' פרס:65.5kg--> מעריך שיהיה 70kg
פרס:48kg--> מעריך שאני יסיים עם 52kg
מתח עם משקל עלי:כשאני שוקל 80kg מעריך שאני יסיים עם 82kg במשקל מצטבר. (כולל המשקל שאני שם עלי)
מקבילים:כשאני שוקל 90kg עם המשקל שעלי (אחיזה צרה,מרפקים לאחור)
כל התרגילים שהוזכרו אני מבצע 3 סטים של 5 חזרות חוץ מהמקבילים 3 סטים של 8 חזרות.
מתאמן במכון כושר כבר שנה וחודש, אך רק בחודש האחרון עברתי לתוכנית ss וכל השנה שהייתי בחדר כושר עשיתי תוכניות פיצולים גרועות מאוד עם המון עומס ולא התאוששתי מאימון לאימון.
חוץ מזה אני משחק כדוריד כבר 5 שנים.
כרגע הולכים להיות לי 3-4 אימונים בשבוע רוב השבועות יהיה לי 3 אימונים בכדוריד + מספר אימונים בחדר כושר (לפי התוכנית שאני יעשה)
חשוב לציין שאני ממשיך בתקופת מסה, ואני מעדיף תוכנית עם קצת יותר נפח בשביל להתרכז יותר בגדילה (יותר היפרטרופיה) מאשר תוכנית שהיא כולה כוח.

מקווה שזה יעזור, אם תצטרך עוד פרטים אני יתן בשמחה.

אתה צריך לבחור את סדר העדיפות שלך, אם אתה רוצה להיות שחקן כדוריד אימוני הכוח צריכים להיות משלימים לאימוני הכדוריד, משהו בסגנון של אימון אחד או שניים בשבוע בעצימות בינונית.
למה שלא תתייעץ עם המאמן של הקבוצה שלך?

אני לא מאמין שאני יצא שחקן כדוריד וימשיך עד אחרי צבא (נדיר מאוד שזה קורה-אלא אם כן אתה מקבל ספורטאי מצטיין וזה קשה מאוד) אבל אני גם לא יגיד לך שהכדוריד לא חשוב לי ואני כן רוצה להשתפר בוא פשוט אני לא מוכן להקריב את כולי לכדוריד ואני כן רוצה לנסות ולהשתפר גם באימוני הכוח במקביל לאימוני הכדוריד.
המאמן שלי בקבוצה הוא מאמן מצוין בכל מה שקשור לאירובי-אבל הוא בחיים לא שמע על דדליפט או על פרס ובקשר לאימוני כוח אין לו מושג מהחיים, המקצוע שלו זה פשוט להיות מאמן כדוריד ולא מאמן בחדר כושר אז אני לא יכול להסתמך עליו בשום דבר שקשור לאימוני כוח ושילוב של אימוני כדוריד עם אימוני כוח...למרות ש...יש לנו מאמן אתלטיקה שמדי פעם יש לנו אימון איתו פעם בשבועיים בערך אבל הוא לא אחד שירכיב לי תוכנית והוא גם לא אחד שמבין באימוני כוח, אבל אם יצא לי לדבר איתו אי פעם אולי הוא יוכל לעזור לי קצת ואני יראה אם הוא מתעסק גם קצת באימוני כוח, בנתיים אני יפגוש אותו רק עוד חודשיים שלוש עד אז יש זמן וגם אז אני לא חושב שיהיה לו זמן אלי, לא יהיה לו שום אינטרס לעזור לי כל עוד אני לא שחקן בוגרים.

נערך לאחרונה:
אתה יכול להמשיך SS גם כשתתחיל את האימונים של הכדוריד, פשוט תעבור לפעמיים בשבוע. אם תאכל ותישן טוב, אתה תוכל למשוך את ההתקדמות.
כשאתה נתקע אתה יכול לעבור לליניארית, היא צפויה להתאים.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להמשיך SS גם כשתתחיל את האימונים של הכדוריד, פשוט תעבור לפעמיים בשבוע. אם תאכל ותישן טוב, אתה תוכל למשוך את ההתקדמות.
כשאתה נתקע אתה יכול לעבור לליניארית, היא צפויה להתאים.

אם האימונים יהיו נניח ב-ראשון-שלישי-חמישי או שני-רביעי-שבת
איפה אני יכול לדחוף עוד שני אימונים של ss בשבוע ??
שאתה אומר לעבור ללינארית, אתה מתכוון לעבור לתוכנית שההתקדמות בה היא שבועית ?

נערך לאחרונה:
אם האימונים יהיו נניח ב-ראשון-שלישי-חמישי או שני-רביעי-שבת
איפה אני יכול לדחוף עוד שני אימונים של ss בשבוע ??
שאתה אומר לעבור ללינארית, אתה מתכוון לעבור לתוכנית שההתקדמות בה היא שבועית ?
תלוי באיזה ימים האימונים קלים ובאיזה קשים... שבת ורביעי או משהו כזה. תלוי באימוני הכדוריד.
וכן, בליניארית מתקדמים באופן שבועי, donic צירף קישור להסבר עליה.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית