עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל חברה מוכרת עם ערכים גבוהים לכפסולה .הבנתי שרצוי מאוד לצרוך אומגה 3, במיוחד שהתחשב בזה שאני לא אוכל דגים.
אני מחפש כדורים אבל אני צריך שלא יהיה להם טעם וריח. זה ממש חשוב שלא יהיה
להם טעם וריח של דגים. על איזה חברות אתם ממליצים?
בנוסף, מה אופן הצריכה?
תודה רבה לעוזרים
הבנתי שיש חברות שאין להם בכלל טעם וריח של דג, אתה מכיר חברה מומלצת כזו?כל חברה מוכרת עם ערכים גבוהים לכפסולה .
כדי להימנע מריח וגרפסים בטעם דג תצרוך את האומגה לפני ארוחות
אפשר הסבר? (לא הצלחתי להבין מגוגל)זה נקרא enteric coating וזה אמור להיות מצוין על האריזה.
מהניסיון שלי אלספה ללא טעםהבנתי שיש חברות שאין להם בכלל טעם וריח של דג, אתה מכיר חברה מומלצת כזו?
)
תודה רבהמהניסיון שלי אלספה ללא טעם
המגילה ששמתי פה כמובן זה רק בשביל שתדע את אופן הצריכה
ומניסיון אישי, לשים אותם במקפיא מוריד 99% מהריח והטעם
אם אתה מעוניין במסת שריר,ממליץ לך לעלות את המינון ל5 גרם של חומצות שמן דגים ביום, המלצה שהיא הרבה מעל הממוצע שממליצים פה.. הנה המחקר שמוכיח את העניין וציטוט מתוך ספר למי שאין כוח לקרוא את המחקר -תודה רבה
אז אני אקנה כדורים של אלספה 600 מ"ג ויצרוך 3-5 כדורים ביום. זה בסדר?
ומה לגבי הenteric coating? מה זה בדיוק?
תודה
כמובן עצומה...יקר לכיס,עדיף כבר סייקלאם אתה מעוניין במסת שריר,ממליץ לך לעלות את המינון ל5 גרם של חומצות שמן דגים ביום, המלצה שהיא הרבה מעל הממוצע שממליצים פה.. הנה המחקר שמוכיח את העניין וציטוט מתוך ספר למי שאין כוח לקרוא את המחקר -
Besides needing omega-3s to survive, the body is more anabolic as
dietary omega-3 increases. Supplementing with omega-3s in
quantities 3 to 4 times recommended can increase the anabolic
signaling of insulin and amino acids
. To build muscle efficiently
takes more than protein, the body needs omega-3s too.
המחקר -
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21501117
והמקפיא לא פוגע בערכים?המגילה ששמתי פה כמובן זה רק בשביל שתדע את אופן הצריכה
ומניסיון אישי, לשים אותם במקפיא מוריד 99% מהריח והטעם
לאוהמקפיא לא פוגע בערכים?
אוקיי תודה.
בקופ"ח כללית מוכרים אומגה 3 של אלספה (1000 מ"ג שמן דגים מתוכם 300 מ"ג dha+epa) במחיר מוזל לבעלי ביטוח מושלם. אני לא זוכר בדיוק כמה אבל בטוח שיותר זול מאשר במקום פרטי.מישהו מכיר במקרה חברה/ מקום זול לקנות ממנו?
אולי. לפני כמה שבועות התפרסם מחקר לפיו צריכה של אומגה 3 מגבירה את הסיכוי לסרטן הערמונית.צריכה של בין 1.8-3.0 גרם של EPA/DHA ביום היא הגיונית
מענייןבקופ"ח כללית מוכרים אומגה 3 של אלספה (1000 מ"ג שמן דגים מתוכם 300 מ"ג dha+epa) במחיר מוזל לבעלי ביטוח מושלם. אני לא זוכר בדיוק כמה אבל בטוח שיותר זול מאשר במקום פרטי. אולי. לפני כמה שבועות התפרסם מחקר לפיו צריכה של אומגה 3 מגבירה את הסיכוי לסרטן הערמונית.