הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
שלום אני השתמשתי עד עכשיו באבקת חלבון רגילה כי היה קשה לי להגיע לכמות החלבון הנדרשת שלי, עכשיו היא נגמרה ואני שוקל לקנות את הסופר מאס גיינר של דימנטיז או גיינר אחר שלהם כי אני מתקשה לעלות לאחרונה במשקל עכשיו הבנתי שכל מנה זה 250 גרם פחממה ו50 גרם חלבון.. זה יוצא איזה 10 סקופים למנה זה מטורף לא? זה לא יותר מידי האבקה תיגמר לי תוך פחות מחודש זה מטורף ובשביל לצרוך את כמות החלבון שלי אני יקבל יותר מידי פחממות שהם יהפכו לשומן לא?
אולי שווה לי לקנות את האליט מאס גיינר שהוא 3:1 לפחממה ככה שאני יוכל לצרוך את כמות החלבון שלי ואני עדיין ישאר במסה נקייה
אני שוקל 62 על מטר71

גיינר זה לא זול.
אתה תשמין עם גיינר כי אתה במסה אחרי הכל, ופלוס קלורי קטן מספיק אם אתה לא רוצה להגיע למצב פח. תבין שאם אתה עולה מהר יותר זה לא אומר כלום חוץ משומן

מצד אחד אתה רוצה לעלות במשקל, מצד שני אתה פוחד להשמין. סבלנות

• פותח/ת השרשור
גיינר זה לא זול.
אתה תשמין עם גיינר כי אתה במסה אחרי הכל, ופלוס קלורי קטן מספיק אם אתה לא רוצה להגיע למצב פח. תבין שאם אתה עולה מהר יותר זה לא אומר כלום חוץ משומן

מצד אחד אתה רוצה לעלות במשקל, מצד שני אתה פוחד להשמין. סבלנות
מה אתה מציע לי לעשות בשביל לשמור על נקייה לקחת את ה3:1 או ה5:1 למה בלי זה אני נתקע על המשקל שלי וכן אני מנסה לאכול כמה שיותר

מה אתה מציע לי לעשות בשביל לשמור על נקייה לקחת את ה3:1 או ה5:1 למה בלי זה אני נתקע על המשקל שלי וכן אני מנסה לאכול כמה שיותר

אני מציע שתלך ותקרא הרבה בפורטל

Back
למעלה תחתית