הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יבלות בידיים

OverPower

משתמש קבוע
1,633
13
נק' מוניטין:
3,519
1,633
13
מישהו יודע אם יש איזה תכשיר נגד יבלות שיכול להוריד אותם? אולי סכין מיוחד או משהו כזה.
ואם אפשר אז כמה הוא עולה ואיפה אפשר לקנות. תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע אבל אם יש משהו שיכול להקל אז אני ישמח כי זה כבר מגיע למצב שכואב לי להתאמן (היום נקרעה לי יבלת בגודל של חצי יד והפסקתי את האימון)

תתאמן עם כפפות חצי פתוחות מה הקטע? (עעכשיו יבואו כל ה HARDCORE ויגידו שזה לכוסיות)

תשם לב באיזה תרגילים זה קורה, בהם תשתמש בכפפות.
בתרגילי הקודש לא אמורה להיות בעיה (סקוואט,בנץ',פרס ודדליפט). בתרגילים שאתה שם לב שזה נגרם (תסתכל על העור שהוא נצבט) אז תשם כפפות.

מעבר לכך, אני ממליץ לך באופן כללי לשם כפפות לפרק זמן עד שהיבלות יעברו לך ואז תוכל לחזור להתאמן בלי והעור כבר יהיה קשה וסביר להניח שזה לא יקרה יותר.

1. בזמן פציעה בכף היד תתאמן עם רצועות וכפפות או כל מה שיאפשר לך להתאמן בלי להרע את המצב.
2. תלמד להחזיק את המוט כמו שצריך כדי ששום דבר לא יפתח לך, אצלי זה כבר חלק וקשה.

למישהו הכפפות באמת עוזורת? זה עוזר קצת שזה לא יכאב, אבל עדיין יש יבלות.
חוץ מזה שהאחיזה ממש לא אותו דבר עם כפפות.. ואני האחרון שאגיד הארדקור לא הארדקור, פשוט המוט לא "מרגיש" אותו דבר.

אחרי כל אימון תשרה את הידיים שלך במים חמים ואז תגרד את היבלות עם אבן מחוספסת (מוכרים כאלה בבתי מרקחת אני חושב) ושים קרם ידיים כלשהו אחרי זה.

• פותח/ת השרשור
תתאמן עם כפפות חצי פתוחות מה הקטע? (עעכשיו יבואו כל ה HARDCORE ויגידו שזה לכוסיות)

ככה תהיה לי אחיזה פחות טובה במוט וגם אם אני ישתמש בכפפות אני יכול להתרגל אליהם ואני אני לא טועה בתחרות אסור להשתמש בכפפות (וגם אם מותר אני בחיים לא יבוא עם כפפות פאדיחות:nono:)

תשם לב באיזה תרגילים זה קורה, בהם תשתמש בכפפות.
בתרגילי הקודש לא אמורה להיות בעיה (סקוואט,בנץ',פרס ודדליפט). בתרגילים שאתה שם לב שזה נגרם (תסתכל על העור שהוא נצבט) אז תשם כפפות.

מעבר לכך, אני ממליץ לך באופן כללי לשם כפפות לפרק זמן עד שהיבלות יעברו לך ואז תוכל לחזור להתאמן בלי והעור כבר יהיה קשה וסביר להניח שזה לא יקרה יותר.

זה באמת לא קורה בתרגילי "הקודש", וברגע שאני יוריד את הכפפות זה יקרה עוד פעם, ושוב פעם כפפות לא באות בחשבון.

1. בזמן פציעה בכף היד תתאמן עם רצועות וכפפות או כל מה שיאפשר לך להתאמן בלי להרע את המצב.
2. תלמד להחזיק את המוט כמו שצריך כדי ששום דבר לא יפתח לך, אצלי זה כבר חלק וקשה.

כן באימונים הקרובים אני יתאמן עם רצועות כדי להקל על הכאב, ואני לא יכול לשנות לעצמי את מיקום האחיזה של המוט בתרגילים כמו הנפה / דחיקה רק בגלל היבלת כי זה יפגע לי בטכניקה

אחרי כל אימון תשרה את הידיים שלך במים חמים ואז תגרד את היבלות עם אבן מחוספסת (מוכרים כאלה בבתי מרקחת אני חושב) ושים קרם ידיים כלשהו אחרי זה.

נשמע מצויין אני יקנה מחר לפני האימון יש לך מושג מה המחיר -+?

תודה לכל מי שהגיב וניסה לעזור 🙌

• פותח/ת השרשור
שוב פעם אחי, תודה על ההצעה אבל כפפות לא באות בחשבון, ברגע שאני אפסיק להשתמש בהם היבלות יחזרו ובצורה יותר חמורה כי היד לא תהיה רגילה למוט, ואין סיכוי שאני מתאמן באופן קבוע עם רצועות.

לא התכוונתי שתשנה את הדרך שאתה מחזיק את המוט, אבל תדאג למגנז את הידיים ולפני המשיכה לדפוק משיכה קטנה כדי שהידיים יכנסו למיקום הנכון ככה שהמוט יהיה בדיוק טיפה מעל היבלות, בדיוק בחיבור של האצבע לכרית (אני עושה את זה לפני כל משיכה)

אני לא מבין מה אתם כל כך נגד כפפות מה זה מפריע?

ניסית פעם לעשות דדליפט כבד עם כפפות?

יכול להיות שהיד שלך יותר מידי זזה בזמן המשיכה, תנסה לסגור את היד יותר חזק שיהיה פחות תנועה של המוט על העור.

אני לא מבין מה אתם כל כך נגד כפפות מה זה מפריע?

ברוב המקרים זה יהיה אפילו יותר קשה להחזיק את המוט, בדד ליפט למשל.
ובנוסף לזה הכפפות מגדילות את השטח שהיד צריכה לאחוז, מה שהופך את העסק ליותר משוחרר

אני משתמש בכפפות חצי פתוחות שקניתי בהולמס פלייס וברוך השם ליידים שלי אין שום זכר ליבלות מהמשקולות.
בדדליפט שהייתי עושה פעם באמת זה היה קצת מפריע אבל אפשר לשים רצועה פשוטה וזה מונע את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית