הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגבי CKD

• פותח/ת השרשור TvrSp12
  • פורסם בתאריך

TvrSp12

משתמש משקיע
3,716
2,957
נק' מוניטין:
4,269
3,716
2,957
נתונים
משקל: 82
גובה: 1.80
א"ש: 15-16
RMR ע"פ נוסחה של אחוזי שומן ( LBM*31*1.2) הוא 2566.

כמה שאלות:
1. האם שווה להכנס ל CKD לתקופה קצרה (חודש), או שאין לי מה לצפות לתוצאות בתקופה כזו קצרה (חוץ מירידה בנוזלים)
2. ע"פ הספר בסופי שבוע אני אמור לצרוך כ 1000 גרם פחמימה ע"פ שני ימים, לי זה נשמע קצת מופרז,יש מישהו
שביצע את ההעמסות שלו בדיאטה הזו by the book או שדגלתם בשיטה לאכול הכל מהכל בלי לחשבן.

1)
1)בגדול כן אבל אל תצפה ליותר מידי
2)מבחינת העמסות ניסיתי את שני הגישות והגישה הנקייה הפיקה לי יותר תוצאות, לאחרונה גיליתי שהעמסה אחת לשובועיים מפיקה ירידה מעולה באחוזי שומן אבל היא באה על בסיס משקלי עבודה\ לשיקולך .

• פותח/ת השרשור
1)

1)בגדול כן אבל אל תצפה ליותר מידי
2)מבחינת העמסות ניסיתי את שני הגישות והגישה הנקייה הפיקה לי יותר תוצאות, לאחרונה גיליתי שהעמסה אחת לשובועיים מפיקה ירידה מעולה באחוזי שומן אבל היא באה על בסיס משקלי עבודה\ לשיקולך .

תודה, אני לא מצפה ליותר מידי אני פשוט רוצה להפטר מעוד שומן בדרך הכי מהירה לפני שאני מסיים את הדיאטה שלי.
אני כבר שבועיים על 40-50 גרם פחמימה ואני אמשיך עוד שבועיים של סביבות 25~ ואז נעצור.
מה שכן הגרעון שלי גדול מידי אני צריך להוסיף עוד שומן.

לגבי אימונים אני גם ככה עושה לעצמי עכשיו סוג של ריסט אחרי שעשיתי אימון אישי והבנתי את הטעויות והנקודות שלי לשיפור.
אז משקלי שיא פחות מעניינים כרגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית