הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט של מושבניקפלצת!!!

שובבני שים לב כשאתה נועל שהמוט יעלה ולא יירד באף שלב, בנעילה פה המוט קצת ירד לך וזזת איתו(יש לי זכרון כואב מהopener בתחרות כי פסלו אותי על זה)
אחלה משקל, יש לך עוד 5 בשקט

• פותח/ת השרשור
צודק כי נעלתי ואז משום מה חשבתי שלא נעלתי אז מהבלבול ירד קצת ורציתי לנעול שוב מחדש ויותר טוב.
תודה נחש!

אתה פשוט מפלצת!
לא יכול לחלק מוניטין, תקבל כשאוכל.

איך קוראים ללהקה הזו? כל פעם שאני שומע שירים מהסרטונים שלך אני לא מצליח להוציא אותם מהראש, שירים מעולים (אני בניגוד אליך אוהב מטאל גם מחוץ לאימונים risus)

תודה לכם.
חיטוב שעבר שקלתי 65 על אותו אחוז שומן כלומר עליתי כ5 קילו שריר.
שונא להתפלצן, אבל +5 קילו שמשאיר אותך באותו אחוז שומן, סתם אני זורק - נניח 10%, אומר שמתוך ה5 האלה 10% זה שומן ו90% זו מסה רזה. עלייה של 5 קילו של מסה רזה בלבד, תוריד את אחוז השומן...
עד כאן הפלצנות שלי 🤡

לנושא:
מטורף! אני מסכים עם הנחש, יש לך עוד 5 בשקט. באמת מושבניקופלצת. מוניטין 193ek

• פותח/ת השרשור
מוניטין. חזק ביותר!
תודה !
כל הכבוד! אני מצפה לחמש פלטות בקרוב 😃
5 פלטות בקרוב לחזרות.
אתה פשוט מפלצת!
לא יכול לחלק מוניטין, תקבל כשאוכל.

איך קוראים ללהקה הזו? כל פעם שאני שומע שירים מהסרטונים שלך אני לא מצליח להוציא אותם מהראש, שירים מעולים (אני בניגוד אליך אוהב מטאל גם מחוץ לאימונים risus)
תודה!הלהקה= eluveitie .
כל הכבד ילד!😃
תודה וולד <3
החגורה XXL ניראת כמו זנב עליך.
כל הכבוד אביב.
חח ותחשוב שזו עוד חגורה מידה L , חיררתי 6 חורים חדשים בה וזה החור ה5 החדש. המותן שלי צרה כמו של סדריק הבילדר.
שובבני בזכות השיר הזה סגרתי את האימון בהצלחה! תודה +1
תודה ,בכיף.
שונא להתפלצן, אבל +5 קילו שמשאיר אותך באותו אחוז שומן, סתם אני זורק - נניח 10%, אומר שמתוך ה5 האלה 10% זה שומן ו90% זו מסה רזה. עלייה של 5 קילו של מסה רזה בלבד, תוריד את אחוז השומן...
עד כאן הפלצנות שלי 🤡

לנושא:
מטורף! אני מסכים עם הנחש, יש לך עוד 5 בשקט. באמת מושבניקופלצת. מוניטין 193ek
תודה רבה. ולא הבנתי את הפלצנות :/

תודה רבה. ולא הבנתי את הפלצנות :/
נניח מישהו שוקל 100 קילו על 10% שומן, כלומר 90 קילו מסה רזה ו10 קילו שומן
אם הוא עולה 10 קילו מסה רזה בלבד הוא שוקל 110 - כלומר 100 קילו מסה רזה ו10 קילו שומן, שזה אומר 9.09% שומן.

אם הוא עולה ל110 קילו והוא עדיין על 10% שומן, זה אומר שכעת יש לו בגוף:
11 קילו שומן (+1 קילו שומן = 10% מהעלייה במשקל היא שומן)
99 קילו מסה רזה (+9 קילו מסה רזה = 90% מהעלייה במשקל היא מסה רזה)

אם עלית במשקל ונשארת אותו אחוז שומן (אחוז שומן, זה שונה ממסת השומן האבסולוטית בגופך), זה אומר שהמשקל שעלית מחולק בצורה זהה למשקל הגוף שכבר היה לך.

יש מבין? 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית