הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רטלין וסטרואידים

• פותח/ת השרשור LiorKim
  • פורסם בתאריך

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
היי , אני בסייקל טסט פרופ ודקה קצר
התחלתי לקחת רטלין עקב לימודים , זה היום הראשון שהתחלתי לקחת כדור 1 והרגשתי מין קפיצות כאלה בלב כאילו שאני מרגיש בכל 3 דקות את הלב פעימה אחת חזקה וחוזר רגיל , זה קצת מפריע .
האם זה נגרם עקב בעיה עם החומרים ?
בעבר צרכתי רטלין ולא הרגשתי כך

אני לא מבין כלום בעניין החומרים , אבל זה לא נראה הגיוני שאתה לוקח כמה חומרים שמשפיעים על גופך ואתה שם לב לזה ואתה לא עושה כלום ? מילא היית אומר מרגיש תשישות וחולשה אבל שזה נוגע ללב אני הייתי מפחד פחד מוות וחושש שיהיו בעיות ...

• פותח/ת השרשור
תראה , לא המשכתי עם הרטלין . לא ידעתי שתהיה השפעה על הלב מלכתחילה , וברור שאני כבר לא ייקח רטלין בזמן סייקל , פתחתי את הפוסט הזה רק כדי להבין למה זה קורה הבנתי שאחד מהדברים מעלה לחץ דם והשני מוריד , אני רוצה להבין את העניין לעומק ...

מה זאת אומרת אחד מהדברים מעלה לחץ דם והשני מוריד? ריטלין הוא ממריץ. יש אנשים שהוא מעלה להם לחץ דם ודופק.

בתור אחד שמשתמש בריטלין כבר 10 שנים, זה מעלה את הדופק, לפעמים בצורה משמעותית.

אתה משתמש מגיל 4?
כן. עד גיל 8 בערך ניסיתי את כל הסוגים של הריטלין לראות מה עובד עליי הכי טוב, וכולם מגבירים את קצב הלב.
כרגע אני עם קונצרטה וכמעט כל הזמן הלב שלי פועל מהר מקצב סטנדרטי.

מעלה את הדופק בלי ספק , אבל לא בצורה משמעותית לדעתי , אם יש לך בעיות לחץ דם עדיף לא להשתמש בכלל ,לגבי שילוב עם סטרואידים אנאבוליים שאלתי בתקופה הסייקל שלי כי גם אני משתמש בריטלין רוקח מוסמך ואמר לי שאין אינטרקציה בין התרופות לפי מה שידוע לו .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית