טוב מי שלא מכיר ולא יצא לו לראות קוראים לי אביב, משרת בהנדסה קרבית ומשתחרר בסוף נובמבר.
התאמנתי שנה לפני הצבא, on\off כשהתחלתי תפקיד(מסוים, עם חמשושים:)
אני אחרי חיטוב דל פחמימה, יש פה תמונות סוף חיטוב: http://www.lbs.co.il/threads/43796/
בן 21.5 1.80 83 kg א.ש. כנראה סביבות ה13%.
מתחיל SS, פעם ראשונה שלי במסה, אני מרשה לעצמי להוסיף טיפה תרגילי עזר כי אני דיי מכיר את הגוף שלי(בשנייה שאני אחשוד שזה מעקב אני אוריד), מתחיל מריסט במשקלים של 20%~.
A:
Squat 3X5
Bench Press\ Incline 3X5 (באינקלין מוסיף 2X8 מקבילים, בבסיס אי אפשר לעשות בנץ' חופשי)
Deadlift 1X5
B:
Squat 3X5
Press 3X5
PullUps 3X5(אי אפשר פראוורקלין בבסיס)
עזר: 2X8 מתח בסופונציה
לפני יומיים מנוחה סט אחד לבייספס, אחד לטריספס
2-3 סטים בטן כל אימון
זהו מנסה לתת כמה שאפשר לפחות עד השחרור(עוד 112 ימים אבל מי סופר:character20:)
מסה ראשונה, בהצלחה לי :sporty074: חזרתי מאימון ראשון היום אחרי שבוע הפסקה(שבוע שטח אחרון בשירות) שיצא לי גם טוב עם הניטראלי שאחרי החיטוב,
האימון הלך ככה:
B:
Squat 3X5 90kg - הלך טוב, די קליל בגלל הריסט.
Press 3X5 43 Kg - גם לא קשה
Pullups 3X5 +10 Kg - הסט הראשון והשני היו פיקס כמו שצריך לעשות מתח, בסט האחרון היה ממש קשה, סיימתי את החזרה החמישית אבל עם דחיפה רצינית :\
אני לפני יומיים מנוחה אז עשיתי סט אחד ליד קדמית, אחד לאחורית ו3 סטים של בטi, בקטנה כזה בסוף האימון.
התאמנתי שנה לפני הצבא, on\off כשהתחלתי תפקיד(מסוים, עם חמשושים:)
אני אחרי חיטוב דל פחמימה, יש פה תמונות סוף חיטוב: http://www.lbs.co.il/threads/43796/
בן 21.5 1.80 83 kg א.ש. כנראה סביבות ה13%.
מתחיל SS, פעם ראשונה שלי במסה, אני מרשה לעצמי להוסיף טיפה תרגילי עזר כי אני דיי מכיר את הגוף שלי(בשנייה שאני אחשוד שזה מעקב אני אוריד), מתחיל מריסט במשקלים של 20%~.
A:
Squat 3X5
Bench Press\ Incline 3X5 (באינקלין מוסיף 2X8 מקבילים, בבסיס אי אפשר לעשות בנץ' חופשי)
Deadlift 1X5
B:
Squat 3X5
Press 3X5
PullUps 3X5(אי אפשר פראוורקלין בבסיס)
עזר: 2X8 מתח בסופונציה
לפני יומיים מנוחה סט אחד לבייספס, אחד לטריספס
2-3 סטים בטן כל אימון
זהו מנסה לתת כמה שאפשר לפחות עד השחרור(עוד 112 ימים אבל מי סופר:character20:)
מסה ראשונה, בהצלחה לי :sporty074: חזרתי מאימון ראשון היום אחרי שבוע הפסקה(שבוע שטח אחרון בשירות) שיצא לי גם טוב עם הניטראלי שאחרי החיטוב,
האימון הלך ככה:
B:
Squat 3X5 90kg - הלך טוב, די קליל בגלל הריסט.
Press 3X5 43 Kg - גם לא קשה
Pullups 3X5 +10 Kg - הסט הראשון והשני היו פיקס כמו שצריך לעשות מתח, בסט האחרון היה ממש קשה, סיימתי את החזרה החמישית אבל עם דחיפה רצינית :\
אני לפני יומיים מנוחה אז עשיתי סט אחד ליד קדמית, אחד לאחורית ו3 סטים של בטi, בקטנה כזה בסוף האימון.
נערך לאחרונה: