הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS-ofletzet כי צה"ל לא ישבור אותי!

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
טוב מי שלא מכיר ולא יצא לו לראות קוראים לי אביב, משרת בהנדסה קרבית ומשתחרר בסוף נובמבר.
התאמנתי שנה לפני הצבא, on\off כשהתחלתי תפקיד(מסוים, עם חמשושים:)
אני אחרי חיטוב דל פחמימה, יש פה תמונות סוף חיטוב: http://www.lbs.co.il/threads/43796/
בן 21.5 1.80 83 kg א.ש. כנראה סביבות ה13%.

מתחיל SS, פעם ראשונה שלי במסה, אני מרשה לעצמי להוסיף טיפה תרגילי עזר כי אני דיי מכיר את הגוף שלי(בשנייה שאני אחשוד שזה מעקב אני אוריד), מתחיל מריסט במשקלים של 20%~.

A:
Squat 3X5
Bench Press\ Incline 3X5
(באינקלין מוסיף 2X8 מקבילים, בבסיס אי אפשר לעשות בנץ' חופשי)
Deadlift 1X5

B:
Squat 3X5
Press 3X5
PullUps 3X5(אי אפשר פראוורקלין בבסיס)

עזר: 2X8 מתח בסופונציה
לפני יומיים מנוחה סט אחד לבייספס, אחד לטריספס
2-3 סטים בטן כל אימון

זהו מנסה לתת כמה שאפשר לפחות עד השחרור(עוד 112 ימים אבל מי סופר:character20:)
מסה ראשונה, בהצלחה לי :sporty074:
חזרתי מאימון ראשון היום אחרי שבוע הפסקה(שבוע שטח אחרון בשירות) שיצא לי גם טוב עם הניטראלי שאחרי החיטוב,
האימון הלך ככה:
B:
Squat 3X5 90kg - הלך טוב, די קליל בגלל הריסט.
Press 3X5 43 Kg - גם לא קשה
Pullups 3X5 +10 Kg - הסט הראשון והשני היו פיקס כמו שצריך לעשות מתח, בסט האחרון היה ממש קשה, סיימתי את החזרה החמישית אבל עם דחיפה רצינית :\

אני לפני יומיים מנוחה אז עשיתי סט אחד ליד קדמית, אחד לאחורית ו3 סטים של בטi, בקטנה כזה בסוף האימון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה,
שאלה קטנה, אני חושב להתחיל בתפריט AD,
מישהו יכול להמליץ לי? מישהו שניסה והלך לו טוב?

• פותח/ת השרשור
טוב אחרי מחקרים קצרים רק רוצה לעדכן שממחר ה10.8.13 מתחיל AD,
אני מדלג על הימי הסתגלות(12 יום) כי רק לפני שבועיים הפסקתי AD לחיטוב.
מקווה שזה ילך טוב, טיפים לAD מה יתקבלו בברכה risus

• פותח/ת השרשור
האימון של היום(בבסיס):

Squat 95KG - העלתי רק 5 ק"ג, היה סבבה לא קשה מדי, בשלישי נעלה ל100 נראה אם ילך טוב
incline 80 KG - פעם ראשונה שאני עושה אינקיין, האמת שהיה דיי קשה, אני אוסיף 2.5 אולי 5 נראה כבר
Deadlift 100 KG - השיא בחיטוב היה 110, ה100 היה ממש קל, אימון הבא 110 ונתחיל לשבור שיאים
2X8 מקבילים - בראשון בלי משקל בשני משקולת של 8, היה קל, אימון הבא אני אוסיף 10 קילו, נראה איך יזרום משם.

זהו עוד שבוע מתחיל לשבור שיאים אישיים היה אימון ממש טוב 😃

• פותח/ת השרשור
טוב אימון של היום, עם תנאים לא אולטימטיבים, ער מ6 יום שלם בשטח אימון מאוחר והכתפיים עם דומס מהאינקליין(שעשיתי פעם ראשונה ביום ראשון)

B:
Squat 3X5 100KG - העלתי 5 ק"ג, היה טוב לא קל מדי לא קשה מדי, ממשיך עם ה5 קילו לאימון בינתיים.
Press 3X5 45KG - העלתי 2 קילו בגלל העניין עם האינקליין, היה דיי קשה אני אעלה עוד 2.5 אימון הבא
PullUps 3X5 סט ראשון 12.5 קילו(+2.5 מהאימון הקודם) הצלחתי 4 חזרות היה קשה בגלל הכתפיים, 2 סטים שניים עם 10 קילו היה דיי קל, אימון הבא משאיר 10 קילו ולא מעלה.

סה"כ לדעתי אימון טוב לתנאים צבאיים של היום(יום עמוס)
לילה טובבבבבבב 😃

• פותח/ת השרשור
האימון של היום, במכון בעיר ולא בבסיס הכי טוב הכי כיף.

Squat 105 KG 3X5 - היה כבר טיפה יותר קשה, למרות זאת נראה לי שאני אמשיך עם ה+5 קילו לאימון, מה אתם חושבים?
Bench press 83KG 3x5 -
העלתי רק 3 קילו, העניין עם האינקליין בלבל אותי חשבתי שיהיה קשה אבל היה קל, אימון הבא מוסיף 5
Deadlift 110 KG 3X5 - דיי קל, להמשיך עם ה+10 קילו לאימון או להאט?

העיניין עם השבוע בנץ' פרס שבוע אינקליין משגע אותי, קשה לדעת כמה להוסיף חוץ מזה מרגגיש אשש!
יום ראשון אני אעלה בדיקת טכניקה של סקוואט, שלישי של דדליפת.
שבת שלום!

סגור 110 סקוואט ואם קשה תחתוך עלייה ל2.5.
דדליפט תמשיך ב10+, יש עוד זמן עד שתחשוב על לחתוך ל5+.
אני לא מבין מה הבעיה עם הבנץ והאינקליין, תתייחס לזה כתרגילים שונים, כל פעם 2.5 יותר מאימון שעבר.

האימון של היום, במכון בעיר ולא בבסיס הכי טוב הכי כיף.

Squat 105 KG 3X5 - היה כבר טיפה יותר קשה, למרות זאת נראה לי שאני אמשיך עם ה+5 קילו לאימון, מה אתם חושבים?
Bench press 83KG 3x5 -
העלתי רק 3 קילו, העניין עם האינקליין בלבל אותי חשבתי שיהיה קשה אבל היה קל, אימון הבא מוסיף 5
Deadlift 110 KG 3X5 - דיי קל, להמשיך עם ה+10 קילו לאימון או להאט?

העיניין עם השבוע בנץ' פרס שבוע אינקליין משגע אותי, קשה לדעת כמה להוסיף חוץ מזה מרגגיש אשש!
יום ראשון אני אעלה בדיקת טכניקה של סקוואט, שלישי של דדליפת.
שבת שלום!
כל עוד קל לך עם הדדליפט תמשיך..! מה עם התרגילי עזר אתה עושה את מה שכתבת בהתחלה?

• פותח/ת השרשור
טוב צה"ל זיין אותי אתמול עם הנפצות שגרמו לי לדלג על האימון של ראשון,
ברביעי-ראשון אני בטיול "תגלית" (bnanastlyebnanastlyebnanastlye)

ככה שיוצא לי רק שהיום(שני) ומחר אני אכול להתאמן, אני מסדר את זה ככה:
שני:
A: Squat, incline, deadlift, dips
שלישי:
MIX: Squat (70%) , Press, bench press(80%), pullups

ואז יוצא ל4 ימי מנוחה :(
מה דעתכם על ה"קומבינה" הזאת לשבוע המחורבן הזה?

לדעתי תוותר, תן אימון אחד מחר וכשתחזור תמשיך כרגיל.
אתה לא תתאושש והטכניקה תיפגע, ואפשרות לפציעה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי תוותר, תן אימון אחד מחר וכשתחזור תמשיך כרגיל.
אתה לא תתאושש והטכניקה תיפגע, ואפשרות לפציעה.
פציעה? חזה וכתפיים בקושי עבדו היום, אני לא אנסה להתקדם פשוט אותו משקל כמו אימון קודם,
אם אני מוותר יוצא לי 9 ימים ללא עבודה על חזה וגב אימון היום A:
Squat 110 - הוספתי 5 קילו,הכל כמו שצריך לא היה קשה, ממשיך עם ה+5
incline 80KG - היה גרוע יצא לי 4,5,3 עם הקפצות, שונא אינקליין אני חושב לשנות את זה כשאני בבסיס לדאמבלים+(כמה שעצוב להגיד) בנץ בסמית(יוצא פעם-פעמיים בחודש סמית כל השאר רגיל במכון בבית.
Deadlift 120KG - היה קל הוספתי 10, ממשיך עם 10 קילו לאימון.

*כמה שכולנו שונאים סמית אבל אין לי ברירה, שונא אינקליין זה מזיין אותי בכתפיים ומפריע לפרס ומתח באימון B,
מה אתם חושבים על הפתרון הזה?

פציעה? חזה וכתפיים בקושי עבדו היום, אני לא אנסה להתקדם פשוט אותו משקל כמו אימון קודם,
אם אני מוותר יוצא לי 9 ימים ללא עבודה על חזה וגב אימון היום A:
Squat 110 - הוספתי 5 קילו,הכל כמו שצריך לא היה קשה, ממשיך עם ה+5
incline 80KG - היה גרוע יצא לי 4,5,3 עם הקפצות, שונא אינקליין אני חושב לשנות את זה כשאני בבסיס לדאמבלים+(כמה שעצוב להגיד) בנץ בסמית(יוצא פעם-פעמיים בחודש סמית כל השאר רגיל במכון בבית.
Deadlift 120KG - היה קל הוספתי 10, ממשיך עם 10 קילו לאימון.

*כמה שכולנו שונאים סמית אבל אין לי ברירה, שונא אינקליין זה מזיין אותי בכתפיים ומפריע לפרס ומתח באימון B,
מה אתם חושבים על הפתרון הזה?
הבעיה בבנץ' בסמית' שהמוט בבנץ' רגיל לא עולה אנכית אלא באלכסון לכיוון הראש... הסמית' שם הוא אנכי או בזווית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית