הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קצת משקולנות פווארקלין ופוורסנאץ

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
יום חמישי- פוואר סנאץ 40 שלשה 50 שלשה 60 שלשה 70 RM1 PR

אחרי זה פוואר קלין- 60-70-80 שלשות ו90 לשלוש סינגלים:

עדיין משיכה ראשונה קצת דדליפטיט אני יודע, עוד משהו לביקורת?

לדעתי עבודה מצויינת.
אבל זה נראה קצת איטי, לא?והקפיצה הזאת..לא מורידה לך מהיציבות?

• פותח/ת השרשור
האיטיות היא כי המשיכה הראשונה שלי לא בשמיים. וגם יש לי בעיה עם הברכיים מעל הברך אני יודע טוב אבל צריך עוד עבודה על המשיכה הראשונה והלעבור את הברכיים בצורה הנכונה. ותודה
לגביי הקפיתה זה פשוט כי אני מנסה להתפוץ בקפיצה מאמין שבמשקל גבוה יותא זה כבר לא יהיה ממש הניתוק הזה

אגב, אני לא מבין גדול או משהו אני פשוט לומד הרבה בגלל זה אני שואל 😛
פשוט הבנתי שהקפיצה זה לא דבר כזה מומלץ מבחינת יציבות והמשיכה צריכה להיות מהירה..
זה לא קצת מוזר שהמשיכה שלך חלשה קצת?כאילו..לא עושים דדליפט בקרוספיט?:X

מה בדיוק ההבדל בין פאוור סנאצ' לסנאצ' רגיל? עומק הירידה?
ועל הדרך, למה בעצם לעשות את הוורסיה הראשונה (בהנחה שהיא מאפשרת פחות משקל)?

המשיכה הראשונה שלך אכן אטית, אבל אני אוהב את העובדה שאתה שומר על זווית גב דיי אופקית גם כשהמוט מעבר לברך. זה אגב דבר שדימאס עשה נהדר. בדיוק ככה זה צריך להיות.
משיכה ראשונה יותר מהירה תתן לך פלוס גדול, אבל טכנית זה יהיה יותר קשה לבצע את המשך המשיכה כשהראשונה מהירה.

לגביי אופן המשיכה הראשונה,
אני מקבל באופן חד משמעי את הגישה של ריפטו - שזה צריך להיות דדליפט לכל דבר. במקרה שלך המוט מתחיל קדימה מידי, והכתפיים מתחילות אחורה מידי (בסטאפ).

• פותח/ת השרשור
ההבדל הוא לווא דווקא עומק הירידה אלא הגובה של המוט, בפוואר המטרה היא להביא את המוט כמה שיותר גבוה (הפועל היוצא מזה שאתה לא אמור לרדת לאובר האד סקוואט של התרגיל)
פוואר (ב2 הוורסיות) משפר אותך באספקט של ה"התפוצצות"

ביסט- לגבי הstart, עבדתי עם המאמן האישי שלי ופשוט הגענו לפוזיציה הזאת כי שם הכי קל לי לעבור את הברך בקלין ולהשאיר את מרכז הכובד באמצע הרגע, מה שהיה קורה שהייתי מושך צמוד מההתחלה הייתי מקבל מכה בברך מהמוט ואז לא מצליח להתפוצץ בזמן וגם הייתי נופל קדימה, בצורה הזאת אני שומר על מרכז כובד הכי טוב ומצליח לעבור את הברך כמו שצריך.
המטרה היא בסופו של דבר לא לעלות כמו שאתה אומר במשיכה של דדליפט (למרות שריפ אומר) אלא למשוך גם עם הקוואדס אבל אני עוד לא שם, לאט לאט זה ייסתדר .

ביסט- לגבי הstart, עבדתי עם המאמן האישי שלי ופשוט הגענו לפוזיציה הזאת כי שם הכי קל לי לעבור את הברך בקלין ולהשאיר את מרכז הכובד באמצע הרגע, מה שהיה קורה שהייתי מושך צמוד מההתחלה הייתי מקבל מכה בברך מהמוט ואז לא מצליח להתפוצץ בזמן וגם הייתי נופל קדימה, בצורה הזאת אני שומר על מרכז כובד הכי טוב ומצליח לעבור את הברך כמו שצריך.
המטרה היא בסופו של דבר לא לעלות כמו שאתה אומר במשיכה של דדליפט (למרות שריפ אומר) אלא למשוך גם עם הקוואדס אבל אני עוד לא שם, לאט לאט זה ייסתדר .
בתיאוריה, לפי ריפ, אתה אמור כמה שפחות לשנות את זווית הגב (ביחס לריצפה) עד שהמוט עובר את הברכיים. ככה שהקוואדס הם המנוע, השרשרת האחורית אך ורק שומרת על זווית הגב קבועה על מנת שהכוח יעבור מהקוואדס למוט ולא שסתם תיישר רגליים בעודך מחזיק את המוט שעדיין "נח" על הריצפה. גם בדדליפט, וגם בפאוור קלין. מבחינה טכנית זה לא פשוט, אני למשל גם בדדליפט לא עושה את זה אפילו קרוב לשלמות, אבל אם אתה עושה את זה טוב - זה הכי יעיל, ויש לך המון "מקום" להתפוצץ.

• פותח/ת השרשור
אני יודע מה התיאוריה ע"פ ריפ (ואין לי כוח לעוד דיון ריפ VS משקולנים) אבל אני משתדל לעבוד לפי התיאוריה המשקולנית יותר...

אתה מעביר משקל לאצבעות מוקדם מדי, הכל הולך קדימה.
לכן אתה גם נוטה לדפוק את המוט בברכיים (לטענתך). משקל על העקבים מזיז את הברכיים אחורה.
לפי דעתי אתה לא מספיק סבלני ורוצה למשוך מוקדם מדי. שווה לעבוד מתלייה גבוהה.

• פותח/ת השרשור
דווקא לפי הסרטון יצא לי to clear my knees בצורה הכי טובה שעשיתי עד היום ולכן אני נוטה לשמור על הטכניקה ככה, שאני שומר משקל על העקבים (מה שעשיתי בעבר) הייתי ממש הולך אחורה , הייתי מושך כמו דדליפט שזאת לא המטרה שלי במשיכה הראשונה המטרה היא לשמור את המשקל על מרכז כף הרגל. ומה זאת אומרת לא מספיק סבלני ורוצה למשוך מוקדם מידי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית