הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

starting strange

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
עשיתי היום דדליפט דרך אגב, בינתיים אין בעיות. אולי דניאל דיבר עם המנהל חיחיחיחיחיחחי. 🤡

אימון
סקוואט 3X5X50KG הסקוואט עמוק מאוד, נראה כיאלו אני צונח(הינשו!ף יעשש זאת 🤣), אבל לא היה קשה במיוחד.
בנץ טכניקה. 35KG
דדליפט טכניקה 60KG

להתקדם בסקוואט או להישאר על אותו משקל?
אם כן בכמה?

עשיתי היום דדליפט דרך אגב, בינתיים אין בעיות. אולי דניאל דיבר עם המנהל חיחיחיחיחיחחי. 🤡

אימון
סקוואט 3X5X50KG הסקוואט עמוק מאוד, נראה כיאלו אני צונח(הינשו!ף יעשש זאת 🤣), אבל לא היה קשה במיוחד.
בנץ טכניקה. 35KG
דדליפט טכניקה 60KG

להתקדם בסקוואט או להישאר על אותו משקל?
אם כן בכמה?

לא היה קשה?
תתקדם!
כמה שאתה מרגיש....
אם היה ממש קליל 5
אם היה קשה אבל עלה 2.5

לא היה קשה?
תתקדם!
כמה שאתה מרגיש....
אם היה ממש קליל 5
אם היה קשה אבל עלה 2.5
2.5 במיוחד שאני לא במתכונת SS עדיין.
אחרי הסמינר אם הטכניקה תהיה טובה אז ריסט ו5 קילו בסקוואט כל אימון עד 70-80 /כמה שאני אצליח למשוך.

2.5 במיוחד שאני לא במתכונת SS עדיין.
אחרי הסמינר אם הטכניקה תהיה טובה אז ריסט ו5 קילו בסקוואט כל אימון עד 70-80 /כמה שאני אצליח למשוך.

לא משהו אבל גם לא נורא. אם אתה רוצה, אתה יכול להגיע אלי, אני אלמד אותך בחינם.

אתה גם מוזמן פשוט לקרוא לי לאימון איתך ;)
לדעתי ורק לדעתי....
תעשה טיפה יותר רחב...
לא רחב ממש כמו שלי...
טיפה תרחיב 😃

יום ראשון חוזר ל3 אימונים בשבוע.
זה התוכנית פוסט SS (אני אבצע אותה במשך חודש וחצי/חודשיים, עד שהטכניקה שלי תהיה טובה, ריסט ונתחיל SS)
A
סקוואט 3X5 + 2X5 80% משקל רגיל
בנץ פרס 3X5 עלייה של 2.5 קילו
דדליפט 1X5 עלייה של 5 קילו
מתח 3XF
B
סקוואט 3X5 עלייה של 2.5 קילו
פרס 3X5 עלייה של 2.5 קילו
דדליפט 2X5 נשאר על אותו משקל של שבוע שעבר
מקבילים 2XF
C
סקוואט 3X5 משקל כמו אימון שעבר
בוקס סקוואט 2X10
בנץ פרס 3X5 נשאר על אותו משקל
מתח 3XF

משקלי התחלה:
סקוואט 50
בוקס 30
דדליפט 60
בנץ פרס 30
פרס 20(מוט ריק)

אני משתמש בעקרונות של MOO, MOSHE איך להתאמן, אני עובד על הטכניקה, לאט לאט אני אוריד תרגילים(מקבילים ובוקס) עד שנגיע לפרוצדורה של SS.
המטרה לסיים את התוכנית היא:
סקוואט 70 קילו
בוקס 45 קילו
דדליפט 90 קילו
בנץ פרס 45 קילו (אני צופה ריסט)
פרס 30 קילו (אני צופה ריסט)
ואז SS.
אני מוכן לקבל ביקורת על התוכנית, אני לא מקובע אבל אני לא מתכוון לעשות SS עכשיו, במיוחד לא עם טכניקה כמו שלי.

עזוב תוכניות אימונים מסובכות, אתה אוכל כמו שצריך? לדעתי אם אתה עדיין שוקל 51 משהו דרסטי סטייל GOMAD תפור עלייך. אני כמעט מקנא במשקל גוף שלך כי גם לי בא לאכול ככה.

עריכה- אני לא אומר לך לשתות גלון חלב ביום כי אני לא יודע איך זה ישפיע על מערכת העיכול שלך. אל תעשה שטויות.

עזוב תוכניות אימונים מסובכות, אתה אוכל כמו שצריך? לדעתי אם אתה עדיין שוקל 51 משהו דרסטי סטייל GOMAD תפור עלייך. אני כמעט מקנא במשקל גוף שלך כי גם לי בא לאכול ככה.

עריכה- אני לא אומר לך לשתות גלון חלב ביום כי אני לא יודע איך זה ישפיע על מערכת העיכול שלך. אל תעשה שטויות.[/quote]
לא GOMAD ולא נעליים.
😃 אבל מה שכן:
חזה עוף.

זאת בדיוק הבעיה. מה חזה עוף? אתה 50 ומשהו קילו!
כיאלו לאכול הרבה חזה עוף, היום אני אקנה בשר/עוף, בהצלחה לי :D שוב פעם לא הצלחתי להגיע לחד"כ. כוסעמק אני פשוט דופק לעצמי הכל.
יצאתי לשחק כדורסל, דרך אגב, אני אבדוק בשביל פאוור ראק כמה אני הניתור משתפר, בינתיים מגיע לרשת של סל גבוהה, מקווה שאני אהיה 1.70 לגעת בקרש (אחרי SS)

שני דברים:

1) לדעתי האישית- חלבון זה חשוב, אבל מה שבאמת מזיז עניינים בשגרת היום יום של אימונים זה פחמימות, ולך יש את הפריבילגיה לאכול כמה שבא לך. (אחי, אם היה לי את זה הייתי מפרק סירים של פסטה בולונז כל ארוחה)

2) להיות נער מתבגר ולא להיות גדול וחזק (אבסולוטית, אבל במיוחד בהשוואה לשאר הנוער), זאת לא צורה לטעמי. אני בטוח שיש לך את מה שצריך 😃

שני דברים:

1) לדעתי האישית- חלבון זה חשוב, אבל מה שבאמת מזיז עניינים בשגרת היום יום של אימונים זה פחמימות, ולך יש את הפריבילגיה לאכול כמה שבא לך. (אחי, אם היה לי את זה הייתי מפרק סירים של פסטה בולונז כל ארוחה)

2) להיות נער מתבגר ולא להיות גדול וחזק (אבסולוטית, אבל במיוחד בהשוואה לשאר הנוער), זאת לא צורה לטעמי. אני בטוח שיש לך את מה שצריך 😃
קודם כל תודה רבה על המחמאות!
אבל איך אתה יודע שיש לי פריביליגיה לאכול מה שבא לי? מה כי אני כיאלו שוקל מעט והכל? עד הסמינר מתאמן כמו בילדינג, משם התוכנית שלי.
יכול להיות שאני בכלל לא אעשה SS, אלא תוכנית קלה יותר עם התקדמות של פעמיים בשבוע בסקוואט+ספורט מסווים, נחייה ונראה! 😃

כשאמרתי שיש לך את הפריבילגיה לאכול מה שבא לך לא התכוונתי למובן הכלכלי, שבו אני לא מכיר אותך. התכוונתי לכמה שאתה שוקל מול כמה שאתה אמור לשקול.

בילדינג זה אחלה.

כשאמרתי שיש לך את הפריבילגיה לאכול מה שבא לך לא התכוונתי למובן הכלכלי, שבו אני לא מכיר אותך. התכוונתי לכמה שאתה שוקל מול כמה שאתה אמור לשקול.

בילדינג זה אחלה.
לא באמת בילדינג כן, עושה סקוואט לחיצות ומשיכות אבל בעיקר בשביל להזרים דם ולא אלבד את מה שאין.
אני רוצה לבדוק כמה אני אוכל בשבועיים האלו(השאיפה היא חצי קילו לשבועיים) וככה להישאר ולהתקדם. תזונה:מעכשיו כל מה שנכנס לי לפה, יכתב בלוג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית