הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

צריך עזרה בקשר לפיקדון

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
אני לא מבין כלום בקשר לזה..
עכשיו אני בבנתק פועלים ואני רוצה לעשות פיקדון (או תכנית חיסכון לא יודע מה ההבדל) אני רוצה ליצור מין תכנית שכל פעם שאני ירצה אני יכניס כסף לפקדון הזה(זאת אומרת לא בהוראת קבע) ואני לא יוכל לגעת בפיקדון הזה נגיד ביום יום כשאני רוצה למשוך מזומן או להשתמש בכרטיס אשראי..
מישהו יכול ליעץ לי מה לעשות ולהסביר לי את הדברים?
תודה

1. בכל בנק יש יועץ השקעות. כדאי לך לקבוע פגישה איתו, כדי לאפיין את הצרכים שלך, ובכך הוא יוכל לייעץ לך באילו מסלולי השקעה כדאי לך לבחור.
2. ישנם הרבה אתרי אינטרנט (כלכליסט, ביזפורטל, דה-מרקר וכו'), שדרכם אתה יכול לקרוא כתבות/מאמרים/דעות ולהבין קצת יותר. זה מאוד מאוד חשבו לדעתי, לפני שאתה חושב איפה להשקיע את הכסף שלך (גם אם זה אומר תוכנית חסכון פשוטה).

אני לא ממש בעד תוכנית חיסכון בבנק, אתה מקבל איזה שני אחוז בשנה, עדיף לשים את הכסף בקרן נאמנות \ תעודת סל בסיכון נמוך, והצפי הוא ל5%-6% בשנה רגילה. כמובן שאתה גם יכול להפסיד, אבל בlong run זה יותר משתלם.
האחוזים שאתה מקבל בבנק זה בערך כמו האינפלציה ככה שאתה לא באמת מרוויח כסף, אלא רק שומר על הערך שלו. סתם חבל...

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש בעד תוכנית חיסכון בבנק, אתה מקבל איזה שני אחוז בשנה, עדיף לשים את הכסף בקרן נאמנות \ תעודת סל בסיכון נמוך, והצפי הוא ל5%-6% בשנה רגילה. כמובן שאתה גם יכול להפסיד, אבל בlong run זה יותר משתלם.
האחוזים שאתה מקבל בבנק זה בערך כמו האינפלציה ככה שאתה לא באמת מרוויח כסף, אלא רק שומר על הערך שלו. סתם חבל...
נו איך אני מחליט מה אני עושה?? אין שום ידע בנושא..
והמטרה שלי היא עוד 3 שנים אחרי צבא לקחת את הכסף ולטוס לאנשהו..

2%? באיזה בנק אתה? אני רץ!

אני בבינלאומי, הוצע לי פריים - 2.35 (0.4%) לשנה על פקדון של 15,000.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית