הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להיכנס לכושר

• פותח/ת השרשור joni 6
  • פורסם בתאריך

joni 6

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום, אני בן 26 1.70 משקל 64, לדעתי 17 % שומן. לאחרונה נכנסתי לכושר 4 פעמיים בשבוע כדורגל כשעתיים 3 פעמיים בשבוע תרגילי משקולות כ חצי שעה.{כפיפות בטן וכו'} כמה שאלות
1: כמה כפיפות עלי לעשות וכמה סטים של כפיפות?
2: על איזה משקל על לעבד במשקולות כרגע אני על 3ק"ג כל יד.
3 איזה תזונה עלי להתחיל.

מה המטרות שלך? יש לך אפשרות לעבוד בחדר כושר?

תשובה ל1,2,3:
http://www.kilogram.co.il/

שב ותתחיל לקרוא, תשקיע זמן בקריאה, תחסוך זמן לא מועיל באימונים שגויים.
בהצלחה.

שלום ג'וני (נכון?) 😃
בוא רק כדי שנוכן לענות לך כמו שצריך תרשום קודם מה אתה רוצה להשיג? להוריד שומן/לעלות מסת שריר? תוכנית אימונים שמותאמת לשחקן כדורגל? יש המון תוכניות והמון תפריטי תזונה, אבל קודם כל אתה צריך להציב מטרה.
וכמו שאביב רשם, כנס לקישור, תכין איזה שעה פנויה ותתחיל לקרוא! משם לומדים המון

תקרא הרבה, תחפש איזה מטרה אתה מנסה להגיע ואז תחפש אימונים במתאימים לזה (חיטוב,מסה וכו)
ואז תחזור עם עוד שאלות 😃 בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אז ככה. אני מנסה כמובן לרדת באחוזי שומן כיום כ-21% , להעלות מעט מסת שריר, לחטב מעט את הבטן לחדר כושר יש לי אפשרות לגשת אך בינתיים אני מעדיף שלא.

שמע אני מציע לך להתחיל מהחלק של החיטוב אם אתה לא רוצה להתחיל חד"כ
תעשה הרבה אירובי, אבל לא רק כדורגל, תנסה לרוץ מעל חצי שעה (גם אם זה בקצב ממש קל)
ותחפש הסברים על תרגילים כמו שכיבות סמיכה בוריאציות שונות כפיפות בטן מתח ואפילו סקואטים בלי משקל וכדו

אחרכך תעבור לחדר כושר או שתקנה קצת משקולות הביתה ותתחיל במסה..

• פותח/ת השרשור
אז ככה אני רץ 3 פעמיים בשבוע חצי שעה 4 ימים בשבוע משקולות +אירובי.. לחדר כושר ניראה לי ארשם גם כי יש מלא וריאציות של משקל שגם כאשר יש לי משקולות בבית זה לא זה.

Back
למעלה תחתית