הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

האם אני מתאמנת נכון?

• פותח/ת השרשור
אתה מתבלבל, בתגובה שלי לא זילזלתי בליפטרים, תקרא אותה מחדש ושים לב לכל מילה ומספר 😃

מה שבטוח התגובה שלי בהחלט לא רלוונטית כלפי כל אחד, כי הרי מצד שני יש ילדים שמגרבצים כל היום מול המחשב, קוראים מאמרים על פאוורליפטינג ועל כל שעת אימון מקדישים 5 שעות על הפורום (על יבש מה שנקרא)

הRMR הוא מעל 1600, אני אמרתי שהיא שורפת 2000, חיבור וחיסור אתה יודע?

400 קלוריות לשרוף - mission impossible

אני כבר לא עוקבת אחריכם |:
בכל מקרה כל יום אני מתאמנת חוץ משישבת..

אני כבר לא עוקבת אחריכם |:
בכל מקרה כל יום אני מתאמנת חוץ משישבת..

זה מאוד פשוט
האינטרנט מלא במחשבונים, חישוב BMR RMR שריפת קלוריות לפי סוג פעילות גופנית ועוד המון דברים, נכון לעכשיו ענו לך על כל השאלות
מעבר לזה תמשיכי לקרוא,
ואני שוב חוזר - את רוצה את המראה החטוב והשרירי זה יבוא רק עם עלייה במשקל, לאכול 2000 קלוריות יתאים אולי (בתור התחלה) ביום ללא ספורט בכלל, ביום שאת מתאמנת תצטרכי 2300 קלוריות, ולא עושים ספורט כל יום
תקבעי לך 3 /4 ימים ויש צורך ביום מנוחה אחד
את אימון האירובי (שריפת קלוריות כמו שאת קוראת לו) את יכולה לעשות לאחר האימון משקולות, וגם כאן עדיף שתקחי תוכנית מהפורטל כי לפי מה שזה נראה התוכנית שאת עושה היא לא טובה

זה מאוד פשוט
האינטרנט מלא במחשבונים, חישוב BMR RMR שריפת קלוריות לפי סוג פעילות גופנית ועוד המון דברים, נכון לעכשיו ענו לך על כל השאלות
מעבר לזה תמשיכי לקרוא,
ואני שוב חוזר - את רוצה את המראה החטוב והשרירי זה יבוא רק עם עלייה במשקל, לאכול 2000 קלוריות יתאים אולי (בתור התחלה) ביום ללא ספורט בכלל, ביום שאת מתאמנת תצטרכי 2300 קלוריות, ולא עושים ספורט כל יום
תקבעי לך 3 /4 ימים ויש צורך ביום מנוחה אחד
את אימון האירובי (שריפת קלוריות כמו שאת קוראת לו) את יכולה לעשות לאחר האימון משקולות, וגם כאן עדיף שתקחי תוכנית מהפורטל כי לפי מה שזה נראה התוכנית שאת עושה היא לא טובה
אל תשכח להמליץ לה על גלון חלב ביום.

• פותח/ת השרשור
טוב זה כבר התדרדר לסתם דיון מפגר, אני סיימתי את שלי פה..
תודה לכל העוזרים 😃

• פותח/ת השרשור
טוב הצילו!

הלכתי היום לדיאטנית כמו שאמרתי, ופשוט הזדעזעתי.
אמרתי לה מה המטרה שלי (לחטב את הגוף ולפתח שרירים) ושאני צריכה לבנות תפריט בשביל להיות במאזן חיובי ובלה בלה בלה
והיא אמרה שאני ממש לא צריכה את זה, שאני אשאר עם התפריט שלי (1200 קלוריות) ואני לא צריכה להיות במאזן חיובי, ושאני בחיים לא אוכל להיות בודי בילדרית, ושאני ממש לא צריכה לצרוך כמות גדולה של חלבון כמו בשייק שהראתי לה http://www.lbs.co.il/threads/44293/).
אינלי מושג למה היא התכוונה או חשבה אבל אמרתי לה שאני לא מתכננת לנפח כל שריר עד לפיצוץ וללכת לתחרויות ולמרוח את עצמי בשוקולד.. אני כן רוצה שרירים בידיים וsix pack בבטן וכו', והיא פשוט... הזדעזעתי קיצר. (הרגיש לי כמו האנשים שאומרים אתה בחיים לא תגיע למטרה הזאת אז פשוט תפסיק עכשיו. רציתי פשוט לקום וללכת).

היא רוצה שאמשיך בתפריט שלי עם אותה כמות קלוריות וטוענת שאני אצליח להגיע ככה לחיטוב וירידה באחוזי שומן.
נראה לי אני פשוט אפסיק ללכת אליה ואלך לייעוץ אחר (למרות שזה מגיע בחינם עם החדר כושר אבל come on).

אז.. אני צריכה עזרה למטרה שלי.. ייעוץ בעניין / בניית תפריט, הוספת קלוריות וכו'.. אוף אני מיואשת מהעניין של האוכל :😃😃(

אני חושב שאת כבר יודעת מה לעשות, קיבלת את כל המידע שאת צריכה באשכול ובמאמרים בפורטל

והכי חשוב לא להתייחס לאף מילה מהדיאטנית

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאת כבר יודעת מה לעשות, קיבלת את כל המידע שאת צריכה באשכול ובמאמרים בפורטל

והכי חשוב לא להתייחס לאף מילה מהדיאטנית

כן, אני כבר יודעת פחות או יותר אבל זה תמיד מעורר חשש אם אני עושה זאת נכון או לא..

אוף היא כל כך עצבנה אותי, איך היא חושבת בכלל להגיד למישהו דבר כזה.. גרר

כן, אני כבר יודעת פחות או יותר אבל זה תמיד מעורר חשש אם אני עושה זאת נכון או לא..

אוף היא כל כך עצבנה אותי, איך היא חושבת בכלל להגיד למישהו דבר כזה.. גרר
אין דבר יותר טוב מלעשות משהו שאמרו לך שבחיים לא תצליח.. תני לה ביקור אחרי שתגיעי למטרה שלך 😃
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אין דבר יותר טוב מלעשות משהו שאמרו לך שבחיים לא תצליח.. תני לה ביקור אחרי שתגיעי למטרה שלך 😃
בהצלחה

ברור שאני אעשה את זה.. ולא רק לה - לעוד הרבה אנשים. זה רק נותן יותר מוטיבציה להגיע לgoal שלי

תודה! 😃

שלום ,

קצת סדר: תחליטי מה המטרה העיקרית, ירידה באחוזי שומן בצורה רצינית או עליה במאסת שריר.
אנשים רציניים מפרידים את האימונים לתקופת מאסה(עליה במשקל ובמאסת שריר תוך ניסיון עליה מינימלי בשומן) וחיטוב(ירידה במשקל ובשומן בגוף תוך ניסיון שמירה על מאסת שריר)

למתאמנות אישיות שלי בלי עודף משקל מהותי המלצתי לא להתייחס למשקל כי זה רק מספר שיותר מדי אנשים ובמיוחד נשים אובססיביים לגביו(אותנו מעניין אחוז שומן ומבנה גוף)
המעקב שאנחנו עושים בדרך כלל הוא בהיקפים, לרוב הנשים שאימנתי באזור הא"ש שאת מתארת ראינו ירידה של קילו-שתיים או אפילו הישארות על אותו משקל גוף עם שינוי דרסטי לטובה בהיקפים של הירך, זרועות, טבור ואגן, חובה לציין שמי שמתאמנת איתי עשתה אימוני כח לפחות פעמיים בשבוע(משקולות).
לדוג', מתאמנת שלי שקלה 61 קילו כשהתחלנו עם היקף ירך 54 ס"מ, לאחר חודשיים שקלה 60 קילו עם היקף ירך 51 ס"מ- לא ירדה כמעט במשקל גוף, אבל ירדה באחוז שומן ועלתה במאסת שריר(קילו שריר= דחוס יותר מקילו שומן ולכן הירידה בהיקפים)- היקפי טבור ואגן יורדים בצורה דרסטית יותר אפילו 6 ס"מ)

תזונה: צריכה להיות רווית חלבונים עם דגש על מיקו-נוטריאנטים(ויטמינים ומינרלים שמגיעים מירקות ופירות וגם מאגוזים למיניהם), רמה מספיקה של שומן ורמה בינונית של פחמימות.
מה שאני ממליץ זה לאכול באזור הRMR שלך, חלבון בסביבות ה1.8 עד 2 גרם לכל קילו משקל גוף ושומן בסביבות ה0.7-0.9 גרם, שאר הקלוריות מפחמימה.
סיכום של הערכים:
1.8*57=102 גרם חלבון מלא(-408 קלוריות)
0.8*57=45.5 גרם שומן(-410 קלוריות)
הגענו ל820 קלוריות בערך, בהנחה והRMR באזור ה1400 נשלים את השאר מפחמימה(נשארו 580 קלוריות)
145*4= 580 קלוריות

סיכום:
102 גרם חלבון מלא(מוצרי חלב, בשרים, דגים, ביצים וכו')
45.5 גרם שומן(עדיף לא רווי, מאגוזים, שמן זית וכו'-- ברוב המאכלים יש שומן בצורה טבעית לבדוק במחשבון תזונה)
145 גרם פחמימה(לחמים מלאים, אורז, גרנולה, פירות, מיצים וכו' כולם פחמימה)
*אם את לא אוכלת לפחות 2 ירקות ביום ו2 פירות- מומלץ לקנות מולטי ויטמין

מה זה RMR, מה זה חלבון מלא, איך לבנות תפריט עם מחשבוני תזונה הכל קיים בפורטל ותצטרכי לעשות שיעורי בית.
אם יש עוד שאלות תרשמי...

נ.ב
דיאטניות קליניות של קופ"ח ולמעשה 90% מהדיאטניות לא יוכלו לבנות לך תפריט מתאים למטרת אימונים רציניים, מה לעשות רק דיאטנים/ות שמתעסקים/ות עם ספורטאים יודעים/ות מה אנשים שמתאמנים בצורה רצינית צריכים, כמו שיש מהנדס שמתחמחה בתכנה, במכונות, בהנדסת חומרים יש דיאטניות שמתמחות בספורטאים, בגריאטריה, בחולים סוכרתיים וכו' וכו'.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שלום ,

קצת סדר: תחליטי מה המטרה העיקרית, ירידה באחוזי שומן בצורה רצינית או עליה במאסת שריר.
אנשים רציניים מפרידים את האימונים לתקופת מאסה(עליה במשקל ובמאסת שריר תוך ניסיון עליה מינימלי בשומן) וחיטוב(ירידה במשקל ובשומן בגוף תוך ניסיון שמירה על מאסת שריר)

למתאמנות אישיות שלי בלי עודף משקל מהותי המלצתי לא להתייחס למשקל כי זה רק מספר שיותר מדי אנשים ובמיוחד נשים אובססיביים לגביו(אותנו מעניין אחוז שומן ומבנה גוף)
המעקב שאנחנו עושים בדרך כלל הוא בהיקפים, לרוב הנשים שאימנתי באזור הא"ש שאת מתארת ראינו ירידה של קילו-שתיים או אפילו הישארות על אותו משקל גוף עם שינוי דרסטי לטובה בהיקפים של הירך, זרועות, טבור ואגן, חובה לציין שמי שמתאמנת איתי עשתה אימוני כח לפחות פעמיים בשבוע(משקולות).
לדוג', מתאמנת שלי שקלה 61 קילו כשהתחלנו עם היקף ירך 54 ס"מ, לאחר חודשיים שקלה 60 קילו עם היקף ירך 51 ס"מ- לא ירדה כמעט במשקל גוף, אבל ירדה באחוז שומן ועלתה במאסת שריר(קילו שריר= דחוס יותר מקילו שומן ולכן הירידה בהיקפים)- היקפי טבור ואגן יורדים בצורה דרסטית יותר אפילו 6 ס"מ)

תזונה: צריכה להיות רווית חלבונים עם דגש על מיקו-נוטריאנטים(ויטמינים ומינרלים שמגיעים מירקות ופירות וגם מאגוזים למיניהם), רמה מספיקה של שומן ורמה בינונית של פחמימות.
מה שאני ממליץ זה לאכול באזור הRMR שלך, חלבון בסביבות ה1.8 עד 2 גרם לכל קילו משקל גוף ושומן בסביבות ה0.7-0.9 גרם, שאר הקלוריות מפחמימה.
סיכום של הערכים:
1.8*57=102 גרם חלבון מלא(-408 קלוריות)
0.8*57=45.5 גרם שומן(-410 קלוריות)
הגענו ל820 קלוריות בערך, בהנחה והRMR באזור ה1400 נשלים את השאר מפחמימה(נשארו 580 קלוריות)
145*4= 580 קלוריות

סיכום:
102 גרם חלבון מלא(מוצרי חלב, בשרים, דגים, ביצים וכו')
45.5 גרם שומן(עדיף לא רווי, מאגוזים, שמן זית וכו'-- ברוב המאכלים יש שומן בצורה טבעית לבדוק במחשבון תזונה)
145 גרם פחמימה(לחמים מלאים, אורז, גרנולה, פירות, מיצים וכו' כולם פחמימה)
*אם את לא אוכלת לפחות 2 ירקות ביום ו2 פירות- מומלץ לקנות מולטי ויטמין

מה זה RMR, מה זה חלבון מלא, איך לבנות תפריט עם מחשבוני תזונה הכל קיים בפורטל ותצטרכי לעשות שיעורי בית.
אם יש עוד שאלות תרשמי...

נ.ב
דיאטניות קליניות של קופ"ח ולמעשה 90% מהדיאטניות לא יוכלו לבנות לך תפריט מתאים למטרת אימונים רציניים, מה לעשות רק דיאטנים/ות שמתעסקים/ות עם ספורטאים יודעים/ות מה אנשים שמתאמנים בצורה רצינית צריכים, כמו שיש מהנדס שמתחמחה בתכנה, במכונות, בהנדסת חומרים יש דיאטניות שמתמחות בספורטאים, בגריאטריה, בחולים סוכרתיים וכו' וכו'.

וואו ממש עזרת לי, תודה רבה!!
ומה שעשית עם אותה מתאמנת שלך זה חיטוב? (סלח לי על הבורות).
אני לא נשקלת בכלל ולא אוהבת גם, מבחינתי זה מראה חיצוני והרגשה פנימית.. ככה שמבחינת מספרים אני לא מסתכלת חח אבל באמת אתחיל את השיטה של ההיקפים.

וואו ממש עזרת לי, תודה רבה!!
ומה שעשית עם אותה מתאמנת שלך זה חיטוב? (סלח לי על הבורות).
אני לא נשקלת בכלל ולא אוהבת גם, מבחינתי זה מראה חיצוני והרגשה פנימית.. ככה שמבחינת מספרים אני לא מסתכלת חח אבל באמת אתחיל את השיטה של ההיקפים.

אפשר לומר שמה שעשינו זה יותר כיוון של עליה במאסת שריר.
בגלל שהתאמנו רציני עם משקולות והתפריט תזונה לא היה מוגזם (סיפק לה מספיק חלבון, מספיק ויטמינים(ירקות בעיקר) ומינרלים(אגוזים בעיקר)) הגוף שלה עשה את השאר.
אפשר לומר שעשיתי את זה בהצלחה לרוב המוחלט של נשים שהגיעו אליי, מגיל 17 ועד גיל 64

צריך לדעת להתאמן(לא קשה לביצוע אבל דורש הבנה והשקעה מסויימת) נכון ולהבין שתפריט תזונה זה חלק קריטי מאוד, אז צריך לדעת לבנות אותו(לא קשה לביצוע אבל דורש הבנה והשקעה מסויימת)

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אפשר לומר שמה שעשינו זה יותר כיוון של עליה במאסת שריר.
בגלל שהתאמנו רציני עם משקולות והתפריט תזונה לא היה מוגזם (סיפק לה מספיק חלבון, מספיק ויטמינים(ירקות בעיקר) ומינרלים(אגוזים בעיקר)) הגוף שלה עשה את השאר.
אפשר לומר שעשיתי את זה בהצלחה לרוב המוחלט של נשים שהגיעו אליי, מגיל 17 ועד גיל 64

צריך לדעת להתאמן(לא קשה לביצוע אבל דורש הבנה והשקעה מסויימת) נכון ולהבין שתפריט תזונה זה חלק קריטי מאוד, אז צריך לדעת לבנות אותו(לא קשה לביצוע אבל דורש הבנה והשקעה מסויימת)

בהצלחה

אז אני מניחה שלשם פניי מועדות. תודה!
איפה אתה מאמן? 😃

Back
למעלה תחתית