הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בATG SQUAT

• פותח/ת השרשור VTwo
  • פורסם בתאריך

VTwo

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי. אני רק התחלתי לעבוד בחדר כושר ובדיוק התחלתי SS. עכשיו בסקוואט אני עושה ATG (זה נוח לי יותר) ואני לא בטוח לגבי הטכניקה שלי.
מה שאני עושה נראה בדיוק ככה (לצערי אני לא יכול להעלות את הצילום, אבל ככה זה נראה)-
במאמר בקילוגרם כתוב שבטכניקה לקויה " מושכים את האגן (PPT) וגורמים לאיבוד הלורדוזה בגב, דבר שיכול ליצור לחץ חמור על איזור הגב התחתון. למרות זאת, עליך תמיד להגיע לעומק המירבי שאליו אתה מסוגל להגיע, ללא התעגלות האגן אחורה, משום שהדבר יוביל להתפתחות אידאלית."

האם במקרה הזה הוא מושך את האגן? מה זה בכלל אומר? (יש למישהו הסבר\תמונה?) וזה לא חייב לקרות בATG?!
ולגבי עשיית ATG בSS - האם זה בסדר?

תודה רבה 😃

היי. אני רק התחלתי לעבוד בחדר כושר ובדיוק התחלתי SS. עכשיו בסקוואט אני עושה ATG (זה נוח לי יותר) ואני לא בטוח לגבי הטכניקה שלי.
מה שאני עושה נראה בדיוק ככה (לצערי אני לא יכול להעלות את הצילום, אבל ככה זה נראה)-
במאמר בקילוגרם כתוב שבטכניקה לקויה " מושכים את האגן (PPT) וגורמים לאיבוד הלורדוזה בגב, דבר שיכול ליצור לחץ חמור על איזור הגב התחתון. למרות זאת, עליך תמיד להגיע לעומק המירבי שאליו אתה מסוגל להגיע, ללא התעגלות האגן אחורה, משום שהדבר יוביל להתפתחות אידאלית."

האם במקרה הזה הוא מושך את האגן? מה זה בכלל אומר? (יש למישהו הסבר\תמונה?) וזה לא חייב לקרות בATG?!
ולגבי עשיית ATG בSS - האם זה בסדר?

תודה רבה 😃

לפי מה שהבנתי בSS המודל הוא LB SQUAT-הסווקאט שאתה מבצע הוא הסקוואט האולימפי HB, יש דעות חלוקות לכן ולכן. אני מניח שזה יקרה שאבקכוכבים ובהמותורמאות יגיעו לאשכול הזה.

לפי מה שהבנתי בSS המודל הוא LB SQUAT-הסווקאט שאתה מבצע הוא הסקוואט האולימפי HB, יש דעות חלוקות לכן ולכן. אני מניח שזה יקרה שאבקכוכבים ובהמותורמאות יגיעו לאשכול הזה.
עוד וויכוח שלא ייגמר בעוד 3, 2, 1...

הנה אני אפתיע את כולם - לא משנה איזה סקוואט תעשו, כל עוד תעשו סקוואט ותתקדמו.
רק אל תבחרו בסוג של הסקוואט מסיבות שהן בולשיט מוחלט כמו שסקוואט מסוים מפעיל יותר שרירים או מסת שריר מהשני או שהוא מוריד עומס מהגב, כשההיפך המוחלט הוא הנכון

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שלי נראה ככה אבל בעקרון אני עושה LB. פשוט יורד בדיוק כמו שהוא יורד. (עומק כזה ואותה זווית עם הגב)

ולשאלה ממש חשובה שלא התייחסתם אליה - הטכניקה הזו טובה? כל העניין האגן והגב? כי בדקתי ומבחינת ההתעגלות הגב שלי לא מתעגל אבל בבור הוא מתיישר (אבל לא מתעגל) ובכל הסרטונים שראיתי זה חייב לקרות למעשה. אני באמת לא יודע ואני מפחד שאני דופק לעצמי את הגב

תודה!

בatg אתה יורד לא מבוקר ומקבל את הבאונס מהברך וככה בעצם אתה יוצא מהבור, בlb אתה יורד מבוקר מגיע למתיחה בהאמס ואז יוצר מן אפקט של קפיץ שמוציא אותך מהבור. אם אתה עושה lb atg נראה לי שאתה במשקלים גבוהים וקשים יותר פשוט לא תצליח לצאת מהבור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית