הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת והמלצות

Nimashish

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
69
102
0
שלום לכולם
החלטתי ללכת לייעוץ תזונתי כי לא הולך לי לבד בכל תהליך ההרזיה והחיטוב שלי
שמעתי על יועץ תזונה ונטורופת בשם יעקב (קובי)עזרא האם מישהו מכיר?
אשמח לחוות דעתכם ולהמלצות לכאן או לכאן
והאם מישהו יודע כמה עולה היום לערך פגישת ייעוץ אצל תזונאי טוב (בשביל אינדיקציה )
המון המון תודה ואחלה יום
דנה

אני לא ממש יכול לעזור כי אני לא מכיר אותו ולא יודע מה המחיר בשוק.
סתם מתוך עניין, איזה חלק בתוכנית שלך את חושבת שלא עובד? האם את מצליחה להתמיד בתוכנית תזונה שבנית לעצמך?

• פותח/ת השרשור
חוות דעת

היי משה אני יותר מאשמח לקבל את תגובתך לגבי השאלה שלי
אני מעריכה מאוד את דעתך והיא חשובה לי משום שאני יודעת שאתה מאוד מקצועי
תודה רבה
דנה

לא מכיר את קובי אישית שמועות פה ושם על לקוחות מרוצים וכאלו גם שלא מרוצים (כמו בכל מקום אין מה לעשות).
בכל מקרה הייתי עושה קצת סקר שוק ונפתח עוד אופציות (יאיר להב, שגיא הלוי וכו')

שלום לכולם
החלטתי ללכת לייעוץ תזונתי כי לא הולך לי לבד בכל תהליך ההרזיה והחיטוב שלי
שמעתי על יועץ תזונה ונטורופת בשם יעקב (קובי)עזרא האם מישהו מכיר?
אשמח לחוות דעתכם ולהמלצות לכאן או לכאן
והאם מישהו יודע כמה עולה היום לערך פגישת ייעוץ אצל תזונאי טוב (בשביל אינדיקציה )
המון המון תודה ואחלה יום
דנה

קראת את המדריכים שיש בפורם ?
ניסית להעזר בהם להרכיב תפריט תזונה ותוכנית אימונים ?

קראת את המדריכים שיש בפורם ?
ניסית להעזר בהם להרכיב תפריט תזונה ותוכנית אימונים ?
מחזק.

את לא מצליחה כי את קוראת כתבות והמלצות של מגזינים מעפנים כמו לאשה, מעריב וכל השטויות האלו.

תקראי את המדריך לחיטוב שבאתר (ממליץ שתקראי 5-6 פעמים) כדי להבין כל דבר (ולא לדלג על פרטים שיחשבו לך קטנים כולל העמסות), לשלב תוכנית אימונים (משקולות ואירובי).
ואולי אפילו לעשות לוג התקדמות כדי לראות איפה את עומדת כל תקופה מסוימת.

זה לא שאת לא מצליחה לבד, את עצלנית.
יש לך פה מספיק מאמרים והסברים שקריאה של כמה שעות יחסכו לך כמה מאות שקלים.

• פותח/ת השרשור
חוות דעת והמלצות-ל panic

שלום לך panic
צר לי לאכזב אותך אבל אתה ממש ממש לא מכיר אותי והדבר האחרון שאפשר לומר עלי הוא שאני עצלנית אז אולי פעם הבאה לפני שאתה מחלק תארים לאנשים תטרח לברר מי הם
וההחלטה שלי ללכת לייעוץ באה מכיוון שניסיתי את כל הדרכים כולל עבודה צמודה עם דיאטן ומאמן כושר לאורך תקופה ארוכה וגם אז לא הצלחתי להגיע ליעד שלי וכולל התיעצויות פה בפורום ועבודה עם המדריך לחיטוב של משה אז חבל שאתה שופט לפני שאתה מכיר את הפרטים.
ובכלל השאלה שלי היתה המלצה על יעקב עזרא אבל משום מה אף אחד לא מוכן לתת לי עליו חוות דעת אבל גם זה בסדר .
תודה בכל מקרה על הכל
דנה .

מה את חושבת שיעקב קוסם ? אצלו תקבלי את אותו התפריט עם המאזן השלילי את אותו האירובי ולא רק אצלו אצל כל תזונאי ספורט. כמו שנאמר כבר חבר לבזבז כסף על זה שיגדו לך לאכול פחות ולהתאמן. אם יש לך בעיה כל שהי תעלי אותה לפה ננסה לעזור לך.

בעיקרון אני מבין, יש פה המון פסיכולוגיה וכאשר אתה משלם כסף אתה בסופו של דבר משקיע יותר ולעיתים זה מה שמביא אנשים להגיע לתוצאות.

אני ארשום את מה שכולנו מפחדים לרשום, אין טעם להעזר בתזונאי, לא משנה מי הוא ומה השיטות שלו, הבסיס נמצא בכפות ידייך, תתחילי לחפש ולקרוא מאמרים, תחכימי ותביני בידיוק מה עוזר לך יותר ומה עוזר לך פחות, ההבנה שלך שווה הרבה מאוד כסף, שאת יכולה לחסוך בקלות אם תוותרי על ללכת לתזונאי ותתחילי לקרוא וליישם.

• פותח/ת השרשור
חוות דעת והמלצות - לאור ולשאר החברים

או סוף סוף מישהו מעז לבוא ולומר, כי המלך הוא עירום ...
מודה לך מקרב לב, על היושר והכנות . האמת תמיד משכנעת יותר מכל דבר אחר.
המון המון תודה - אתה מלך !
אני אנסה שוב ... בעצמי, למרות שנראה לי ,שהגוף שלי עובד איך שבא לו ולא ממש לפי הספר
כי זה נראה ,שכשאני עובדת לפי הספר(אני מדריכת כושר דרך אגב) דברים לא זזים. בכל מקרה אני ממש אשמח אם החבר'ה כאן ויש כאן חבר'ה מעולים( אחרת לא הייתי בוחרת להצטרף לפורם המדהים הזה ) ,יוכלו לסייע לי ולעזור לי בתהליך הזה ,כי כמו שמשה כבר ציין לחלק הפסיכולוגי יש משקל די כבד, בכל העניין של תזונה וכושר בכלל ובחלק המקצועי אני יותר מאשמח , לשמוע את חוות דעתכם בכל התהליך הזה.
אז תודה על הכל ואני מקווה שאכן תסכימו לקחת חלק " בפרויקט" שלי
שוב תודה
דנה

תקראי (אולי שוב) את המדריך לחיטוב ותבני בעזרתו תפריט.
לאחר מכן תעלי אותו לפורום ויעזרו לך לתקן (במידה וצריך).
וגם תוכלי לפתוח לוג אימון ותזונה כדי להיות יותר במעקב עם עצמך.

נערך לאחרונה:
נחמד לראות בנות בפורום, אני ממליץ לך אפילו לפתוח בלוג תזונתי (מה רע) כך תוכלי לעשות מעקב אחר עצמך. כמובן שתוכלי לעשות זאת גם אישית אבל בפורום גם אחרים יוכלו ללמוד ואולי להביא לכאן יותר נשים להתייעצות וקבלת ידע.

או סוף סוף מישהו מעז לבוא ולומר, כי המלך הוא עירום ...
מודה לך מקרב לב, על היושר והכנות . האמת תמיד משכנעת יותר מכל דבר אחר.
המון המון תודה - אתה מלך !
אני אנסה שוב ... בעצמי, למרות שנראה לי ,שהגוף שלי עובד איך שבא לו ולא ממש לפי הספר
כי זה נראה ,שכשאני עובדת לפי הספר(אני מדריכת כושר דרך אגב) דברים לא זזים. בכל מקרה אני ממש אשמח אם החבר'ה כאן ויש כאן חבר'ה מעולים( אחרת לא הייתי בוחרת להצטרף לפורם המדהים הזה ) ,יוכלו לסייע לי ולעזור לי בתהליך הזה ,כי כמו שמשה כבר ציין לחלק הפסיכולוגי יש משקל די כבד, בכל העניין של תזונה וכושר בכלל ובחלק המקצועי אני יותר מאשמח , לשמוע את חוות דעתכם בכל התהליך הזה.
אז תודה על הכל ואני מקווה שאכן תסכימו לקחת חלק " בפרויקט" שלי
שוב תודה
דנה
הדבר הכי קשה במדריך לחיטוב זו מתמטיקה ברמה של כיתה ו' מי שמתגבר על זה ויודע קצת הבנת הנקרא יבין את העיקרון, על ידי אותו העיקרון יעבוד התזונאי אולי מה שיעשה הוא ירחיב לך את טווח המזונות שאפשר לאכול, דברים שבד"כ לא מקובלים לאכול אצל כל אחד וכך להרחיב את אותו המאגר מה שבסופו של דבר יכול להוביל להתמדה רבה יותר ככל שיש יותר גיוון.
כאחד שהיה פעם ביעוץ ולא אצל בעל מקצוע אחד, אף אחד לא יכיר ומכיר אותך יותר טוב מעצמך, ואין דבר "תפריט אישי" שמכין בעל מקצוע לעומת אחד כזה שאת מכינה לעצמך.
עם הזמן תתחילי לדעת ערך קלורי של מזונות אפילו בעל פה ולא תצטרכי אפילו לחשוב הרבה, אם יבוא לך X תאכלי X ואם יבוא לך Y תאכלי Y שיהיה שווה ערך זה הכל.
ככה התפריט שלי מתבסס שנים, עם הזמן התחלתי לזכור ערכים של מצרכים בסיסים שהייתי אוכל ביומיום וככה מאריך לעצמי את זמן החיטוב.
בגדול ובלב שלם, כל אחד אבל כל אחד גם מכזה שלא יודע מה זה משקולות יכול תוך 3-4 שעות לדעת איך לבנות תוכנית אימונים + תפריט + עוד ללמד אחרים לעשות זאת, הכל שם נראה מפחיד ומסורבל אבל בסה"כ זה קישקוש אחד צבעוני,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
הכרת תודה

תודה חברים על ההיענות והרצון לעזור אין עליכם !!!
בסופ"ש הבא עלינו לטובה 😃 אני אבנה לי תפריט ותכנית אימונים ,כמו כן אפתח לוג
ויעלה את כל הנתונים כאן על מנת לקבל את חוות דעתכם ,שחשובה לי מאוד!
שוב המון תודה - לכולם !!!
דנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית