הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת אימונים בגלל בוחן כושר..

• פותח/ת השרשור eli100
  • פורסם בתאריך

eli100

משתמש מתחיל
129
5
נק' מוניטין:
21
129
5
גו אקטיב קרית אונו
אהלן חברה.
אני עושה
A - חזה + יד קדמית (יום שלישי)
B - גב + יד אחורית (יום חמישי)
C - רגליים + כתפיים (יום ראשון)

יש לי ביום ראשון בוחן כושר שהעיקר בו זה המקבילים והמתח שמבקרה שתיהם יוצאים יום חמישי...
האם זה בסדר שמחר ביום שלישי אני יעשה את האימון גב ויד אחרוית וביום חמישי חזה + יד קדמית?
אני פשוט מעדיף שהשרירים ינוחו יותר מיומיים למקסימום תוצאות.
תודה.

תעשה ביום חמישי רק רגליים.
ביום שלישי תוסיף לאימון שלך גם את הכתפיים... זה הכי טוב שאתה יכול לעשות לדעתי

• פותח/ת השרשור
אתה גם ככה לא נותן להם לנוח בתוכנית הזאת, מה זה משנה?
חח לא הבנתי, התוכנית לא טוב או מה?
אם יש לך הצעות לשיפור אני יותר מאשמח לשמוע.

תעשה ביום חמישי רק רגליים.
ביום שלישי תוסיף לאימון שלך גם את הכתפיים... זה הכי טוב שאתה יכול לעשות לדעתי
האימון רגלים כפתים הוא ביום ראשון בכלל לא רלוונטי אחי, לא הבנת את השאלה שלי ניראה לי

האימון רגלים כפתים הוא ביום ראשון בכלל לא רלוונטי אחי, לא הבנת את השאלה שלי ניראה לי
הבנתי את השאלה. אתה לא הבנת את התשובה..
תשנה את התוכנית שלך לשבוע הזה ככה שיצא שיום חמישי יהיה לך אימון רגליים (רק רגליים). יום ראשון ושלישי תעשה איזה אימון שבא לך כשלאחד מהם אתה מוסיף כתפיים.

זה לגיטימי להחליף בין השתיים, אתה יכול גם באופן קבוע להחליף לחזה+יד אחורית ככה היד אחורית פועלת חזק יותר גם בחזה וגם בתרגילים הספציפיים לשריר

התוכנית רעה, תקרא את המאמר על ss ותחפש את ההודעות המרתקות של ביסט אנד צ׳יט.
אתה יודע מה? נעשה בשבילך את העבודה בגלל שאני חבר.

המאמר:
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

וההודעה הידועה לשמצה של מנהל פורום אימונים @Beast and cheat (סליחה אם לקחתי את הקרדיט):
הגעתי, ואני הולך להפתיע:
התוכנית היא לא תוכנית.

הוא שאל אם התוכנית טובה?!!!! מה קשור מוניטין שלילי ?! @Rasmalo

התוכנית רעה, תקרא את המאמר על ss ותחפש את ההודעות המרתקות של ביסט אנד צ׳יט.
אתה יודע מה? נעשה בשבילך את העבודה בגלל שאני חבר.

המאמר:
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

וההודעה הידועה לשמצה של מנהל פורום אימונים @Beast and cheat (סליחה אם לקחתי את הקרדיט):
הגעתי, ואני הולך להפתיע:
התוכנית היא לא תוכנית.

הוא שאל אם התוכנית טובה?!!!! מה קשור מוניטין שלילי ?! @Rasmalo
אני דווקא חושב וזו דעתי(ותאמת שאין צורך ממש להקשיב לי כי אני מתאמן שהתחיל להתאמן לפני שבוע)שאם כל הכבוד לSS אפשר גם להתקדם בתוכנית FBW/AB שיש בהם התקדמות, יש בהם שימוש בתרגילים מורכבים כמו (סקוואט, בנץ, דדליפט, חתירה, מתח, פרס, מקבילים, פאוורקלין ובאימון האחרון בשבוע יד קדמית ובטן. ועבודה בטווח חזרות נמוך.

אני דווקא חושב וזו דעתי(ותאמת שאין צורך ממש להקשיב לי כי אני מתאמן שהתחיל להתאמן לפני שבוע)שאם כל הכבוד לSS אפשר גם להתקדם בתוכנית FBW/AB שיש בהם התקדמות, יש בהם שימוש בתרגילים מורכבים כמו (סקוואט, בנץ, דדליפט, חתירה, מתח, פרס, מקבילים, פאוורקלין ובאימון האחרון בשבוע יד קדמית ובטן. ועבודה בטווח חזרות נמוך.

אפשר להתקדם בהכל אבל למה לעשות את זה כשבSS תתקדם מהר יותר?!

אפשר להתקדם בהכל אבל למה לעשות את זה כשבSS תתקדם מהר יותר?!
אפשר, בגלל זה אני עושה אותה עכשיו :D
אבל זאת תכנית שדורשת הרבה, וואלה אנשים מפחדים ממנה. ותראה הרבה חברה פה התחילו עם FBW / AB ובסופו של דבר עברו לSS (והם ביצעו את התרגילים המורכבים) כי הם הבינו שזאת הדרך היעילה והמהירה ביותר להתחזק ולצבור מסה.

אפשר, בגלל זה אני עושה אותה עכשיו :D
אבל זאת תכנית שדורשת הרבה, וואלה אנשים מפחדים ממנה. ותראה הרבה חברה פה התחילו עם FBW / AB ובסופו של דבר עברו לSS (והם ביצעו את התרגילים המורכבים) כי הם הבינו שזאת הדרך היעילה והמהירה ביותר להתחזק ולצבור מסה.

אני לא ממש מבין מה אתה מנסה להגיד, למה ציינת שאפשר להתקדם גם בתוכניות אחרות? אם אתה מודע לעובדה שבSS הוא יתקדם הכי מהר. מה אתה רוצה לשים לו רגליים?

אני לא ממש מבין מה אתה מנסה להגיד, למה ציינת שאפשר להתקדם גם בתוכניות אחרות? אם אתה מודע לעובדה שבSS הוא יתקדם הכי מהר. מה אתה רוצה לשים לו רגליים?
לא לשים רגליים, להפך. אני מנסה לעזור לו, אם זה לא היה טוב אז אני לוקח את הדברים שלי בחזרה.
אני רק אומר שגם אם הוא לא בוחר SS יש עוד אופציות שהם פחות טובות מSS, אבל הם טובות.

לא לשים רגליים, להפך. אני מנסה לעזור לו, אם זה לא היה טוב אז אני לוקח את הדברים שלי בחזרה.
אני רק אומר שגם אם הוא לא בוחר SS יש עוד אופציות שהם פחות טובות מSS, אבל הם טובות.

תגיד, אם היה לך X כסף והיו מציעים לך שתי מכוניות, האחת טובה והאחת פחות טובה באותו מחיר. במה היית בוחר? אתה מבין שאתה מציע לו משהו שהוא לא צריך?

תגיד, אם היה לך X כסף והיו מציעים לך שתי מכוניות, האחת טובה והאחת פחות טובה באותו מחיר. במה היית בוחר? אתה מבין שאתה מציע לו משהו שהוא לא צריך?
מהשאלה ששאלת עולות שתי בעיות.
אחת:כמה עולה לתקן תאוטו במקרה שיש צורך.
שנייה: כמות הדלק לקילומטר.

בכלל לא, בכל מקרה הבעייה מהתחלה הייתה בשאלה שלך, אבל SS היא התוכנית הטובה ביותר למתאמן המתחיל(עד שיוכיחו אחרת)
והדלק לקילומטר-הכנסה קלורית ליום.

אני לא מדבר בכלל על SS, יש לך שתי מכוניות, האחת טובה והשנייה טובה פחות באותו מחיר (כולל צריכת דלק והכל) במה תבחר?

אני לא מדבר בכלל על SS, יש לך שתי מכוניות, האחת טובה והשנייה טובה פחות באותו מחיר (כולל צריכת דלק והכל) במה תבחר?
אבל ההשוואה הזאת לא כוללת בחשבון אתזה שSS דורשת מאמצים גובהים יותר מFBW מבחינה של צריכה קלורית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית