הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת אימונים בגלל בוחן כושר..

• פותח/ת השרשור eli100
  • פורסם בתאריך

eli100

משתמש מתחיל
129
5
נק' מוניטין:
21
129
5
גו אקטיב קרית אונו
אהלן חברה.
אני עושה
A - חזה + יד קדמית (יום שלישי)
B - גב + יד אחורית (יום חמישי)
C - רגליים + כתפיים (יום ראשון)

יש לי ביום ראשון בוחן כושר שהעיקר בו זה המקבילים והמתח שמבקרה שתיהם יוצאים יום חמישי...
האם זה בסדר שמחר ביום שלישי אני יעשה את האימון גב ויד אחרוית וביום חמישי חזה + יד קדמית?
אני פשוט מעדיף שהשרירים ינוחו יותר מיומיים למקסימום תוצאות.
תודה.

שמע, יש המון מידע בפורטל, בנעוצים ובפורום בכללי. רוב השאלות כבר נשאלו, והן רק חוזרות על עצמן. להסביר לכל אחד מחדש זה חסר טעם - אני באופן אישי, פשוט מפנה למקור שממנו הוא צריך לשאוב את המידע (לפחות הראשוני) ומשם להמשיך. הדברים הבסיסיים שצריך להגיד למתאמן מתחיל נכתבו כאן לא פעם ולא פעמיים, ואני לא רואה שום דבר רע בהפנייה למקורות הרלוונטיים.
מה שכן קורה, וזו בעייה בתחום האימונים (ובכללי בחיים, אבל בתחום הזה במיוחד), זה שיש אנשים שבטוחים שהם יודעים הכל, לא מסוגלים לטעות ואחרי 5 אימונים כבר באים ללמד את כל האבות כאן איך לעשות ילדים. ואז מתווכחים על שטויות. ואז באמת קוטלים אותם. אבל בכללי, מתאמנים מתחילים כמעט תמיד פשוט מופנים למקור המידע הראשוני לפנייה שלהם. זה לפחות מה שאני עושה.

אם כך אני מקווה שכולם ילכו בדרך שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית