הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכפלת ה-BMR

• פותח/ת השרשור Heavy
  • פורסם בתאריך

Heavy

משתמש מתחיל
178
43
נק' מוניטין:
78
178
43
עד עכשיו תמיד הייתי מכפיל ב-1.2 ואוכל 350~500 מעל , עכשיו קראתי שצריך להכפיל ב-1.5 מי שמתאמן 3~5 פעמים בשבוע ( כמוני )

זה יצא לי 2811 קלוריות נטרלי זאת אומרת 3200 קלוריות בערך למסה עד עכשיו הייתי אוכל 2600~2700 ביום יום ועליתי בחודשיים בערך 2.5 קילו .

מה אני ממשיך מפה ?

2.5 קילו בחודשיים (בהנחה וזו עלייה נקייה ומאוזנת לאורך כל החודשיים) זאת עלייה מעולה
אל תשבור את הראש...מתי שאתה נתקע במשקל - תעלה קלוריות

זה לא נכון להכפיל ב-1.5 זה מאוד מאוד כללי ולא מדויק.. ב1.2 זה פחות או יותר ממוצע נכון לרוב האוכלוסייה (ללא אימונים)...
עכשיו מה שאתה עושה זה לוקח את כל האימונים שיש לך בשבוע, מחשב כל אימון כמה קלוריות (כוח בדרך כלל 150-250 קלוריות, אירובי זה תלוי במרחק), מחשב את כמות הקלוריות של כל האימונים שלך ומחלק ב-7. את התוצאה אתה מוסיף לBMR שהכפלת ב-1.2... לכמות הזאת תוסיף כמה קלוריות שבא לך, אם המטרה שלך לעלות במסה, תוסיף כמה שאתה רוצה רק לא לרדת מזה...

• פותח/ת השרשור
2.5 קילו בחודשיים (בהנחה וזו עלייה נקייה ומאוזנת לאורך כל החודשיים) זאת עלייה מעולה
אל תשבור את הראש...מתי שאתה נתקע במשקל - תעלה קלוריות

אני מתאמן 5 פעמים בשבוע , ממה שקראתי עד עכשיו אני צריך להכפיל ב-1.5 להכפיל ב-1.2 זה אנשים ממוצעים שלא עושים כמעט כלום .
אתה חושב שאם אני יעלה מ-2600 ל-3200 עכשיו אחרי שהכפלתי ב-1.5 והוספתי מה שצריך זה יעשה רק רע ?

העלייה הייתה מאוזנת ד"א אבל משהו לא נראה לי פה לפי התפריט החדש שהכנתי עכשיו אני צריך לאכול 400 גרם פחמימה ביום על משקל גוף 74
הגיוני ?

בכלל קראת את מה שאמרתי?
אל תתעסק בנוסחאו-אתה עולה בסדר גמור,שתתקע-תוסיך קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית