ייעוץ smolov jr

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
אהלן
אני מתחיל את הסמולוב ויש לי שאלה
בסמולוב ג'ר אומרים לעשות פעמיים בשבוע
האם אתם חושבים שאפשרי לעשות 3 פעמים בשבוע?

אתה מבולבל,
התוכנית היא 4 פעמים בשבוע, במשך 3 שבועות
WEEK 1
Sunday 70% 6×6
Tue 75% 7×5
Thurs 80% 8×4
Fri 85% 10×3

WEEK 2 Comments
Sunday 70% 6×6 Add 10 – 15lbs (larger increase for larger muscle groups)
Tue 75% 7×5 Add 10 – 15lbs (larger increase for larger muscle groups)
Thurs 80% 8×4 Add 10 – 15lbs (larger increase for larger muscle groups)
Fri 85% 10×3 Add 10 – 15lbs (larger increase for larger muscle groups)

WEEK 3
Sunday 70% 6×6 Add 5 – 10lbs to week 2′s weights
Tue 75% 7×5 Add 5 – 10lbs to week 2′s weights
Thurs 80% 8×4 Add 5 – 10lbs to week 2′s weights
Fri 85% 10×3 Add 5 – 10lbs to week 2′s weights

הנה מחשבון לחישוב מהיר של המשקלים
http://joshmahony.com/weights/smolov_jr.php

• פותח/ת השרשור
תקראו את הכותרת
מדבר על סמולוב גר'.. שהרבה עושים לבנצ' (פעמיים בשבוע)
ריתי לדעת מה דעתכם אם אהפוך אותה ל3 פעמים בשבוע

מדבר על סמולוב גר'.. שהרבה עושים לבנצ' (פעמיים בשבוע) ריתי לדעת מה דעתכם אם אהפוך אותה ל3 פעמים בשבוע

מתוך סקרנות הרצתי חיפוש על הגרסא שאתה מדבר עליה ולא מצאתי. פתחתי כמה אתרים ובכולם מוצגת תוכנית ל-4 פעמים בשבוע, כן מדבר על הסומולוב ג'וניור. ידוע שבד"כ נעשה שימוש בה לטובת בנץ'.
תבדוק שוב

• פותח/ת השרשור
מתוך סקרנות הרצתי חיפוש על הגרסא שאתה מדבר עליה ולא מצאתי. פתחתי כמה אתרים ובכולם מוצגת תוכנית ל-4 פעמים בשבוע, כן מדבר על הסומולוב ג'וניור. ידוע שבד"כ נעשה שימוש בה לטובת בנץ'.
תבדוק שוב
רסמלו הביא לי טבלה פעם
בכל מקרה ראיתי שכמה אנשים עשו פעמיים בשבוע כי רוב אלו שעשו 4 פעמים פצעו את עצמם (ממה שראיתי לפחות)

רסמלו הביא לי טבלה פעם
בכל מקרה ראיתי שכמה אנשים עשו פעמיים בשבוע כי רוב אלו שעשו 4 פעמים פצעו את עצמם (ממה שראיתי לפחות)

מה שהבאתי לך זה לא סמולוב ג'ר,אלא משהו מספר של פאבל.

• פותח/ת השרשור
מה שהבאתי לך זה לא סמולוב ג'ר,אלא משהו מספר של פאבל.
אהה אז חל בלבול
כי הבאת לי את זה בהקשר של סמולוב ג'ר באותו פוסט
יש מצב אתה זורק עלי איזה מאמר בנושא?

אגב מה דעתך על מה שרשמתי?
לעשות את הסמולוב 3 פעמים בשבוע בשביל בנצ'?

לא כתוב שם שום דבר חדשני.

תעשה "פשוט" )כי זה לא פשוט ( את הגוניור הרגילה שלוש פעמים בשבוע ותסיים שבוע אחרי.

אני לא רואה איך בנץ' במתכונת הנוכחית זה רעיון טוב למתאמן טבעי, אחר כך רואים אנשים שקרעו את החזה ונפצעו בגלל תכניות עם עומס יתר.
אני אחרי 5X5 בנץ' מושבת בערך 3 ימים מלחיצה כבדה, אז לעשות באותו שבוע עם הנפח שרשום פה נראה לי פשוט פציעה מחכה להגיע

אני לא רואה איך בנץ' במתכונת הנוכחית זה רעיון טוב למתאמן טבעי, אחר כך רואים אנשים שקרעו את החזה ונפצעו בגלל תכניות עם עומס יתר.
אני אחרי 5X5 בנץ' מושבת בערך 3 ימים מלחיצה כבדה, אז לעשות באותו שבוע עם הנפח שרשום פה נראה לי פשוט פציעה מחכה להגיע
קורטה עושים 8X5 לא? זה אפילו פחות נפח מבתוכנית הזו.
אתה אומר שגם קורטה לא טובה במובן של הנפח המוגזם?

אני לא אומר טובה או לא טובה, אני אישית לא הייתי עושה תכנית שיש בה 3 פעמים בשבוע נפח גבוה בבנץ', 2 אימוני פלג גוף עליון בשבוע נשמע לי די והותר כדי להתקדם בבנץ'.
אני פשוט לא יודע אם תכניות כאלה מתאימות למתאמן טבעי, אם היא לא הייתה טובה לא היו עושים אותה.

אני לא אומר טובה או לא טובה, אני אישית לא הייתי עושה תכנית שיש בה 3 פעמים בשבוע נפח גבוה בבנץ', 2 אימוני פלג גוף עליון בשבוע נשמע לי די והותר כדי להתקדם בבנץ'.
אני פשוט לא יודע אם תכניות כאלה מתאימות למתאמן טבעי, אם היא לא הייתה טובה לא היו עושים אותה.
מובן, תודה על ההסבר 😃

@SmokingSnake

זו פונקציה של רמה (רמת המתאמן - למתאמן מתחיל גם בנץ' פעם וחצי בשבוע כמו בSS זה מספיק בשביל להתקדם). ברור שעם סטרואידים הרמה יכולה וצריכה להיות יותר גבוהה, אבל יש כאלה שהגיעו לרמות שמצריכות תכנונים אגרסיביים מאוד על מנת להתקדם. השאלה הנכונה היא קודם כל מה הרמה של חן. אבל בגדול אני מסכים איתך, התוכנית באופן כללי, מתאימה לזמן סייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית