הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סומולוב jr לבנץ בחיטוב

Omrykuu

משתמש מתחיל
71
7
נק' מוניטין:
4
71
7
עקב זה שאני עובר 3 חודשים עכשיו לבסיס בלי כלוב וזה שאני כבר לא יכול לאכול כמויות גדולות למסה שם וסתם קצת לגוון
החלטתי להשקיע קצת בפלג עליון ולתת מנוחה לסקואטים ,אני מתלבט בין 3-4 בשבוע
וחשבתי לתת דדליפט אחד באמצע
ואיזה פעמיים צין אפ עם משקל
איך אתם ממליצים לחלק את האימונים ועד כמה נורא זה סומולב בחיטוב מתכנן חיטוב 5-7 קילו לא מעבר בשילוב קריאטין
(האחוזי שומן פחות קריטי תוצאה סופית יותר בגלל הסיטואציה ולהחזיר קצת את התאבון אני חושב שהמסה ממושכת מוציאה לי תחשק לראות אוכל כבר)
הבנץ כרגע בערך 115 לpr
על 85 מ.ג

בתוכנית המקורית יש 4 אימונים בשבוע.
בסבב הראשון שעשיתי, "מרחתי" את 4 האימונים השבועיים על פני שבועיים, כך שעשיתי אימון אחד בראשון ואימון אחד בחמישי, מה שהשאיר את יום שלישי פנוי לבנץ'. בצורה זו סיימתי סבב ב- 6 שבועות.
הסבב השני כבר היה קרוב יותר לתחרות במרץ ולכן הורדתי את הפרס ועברתי לשלושה אימונים בשבוע. כך סיימתי סבב ב- 4 שבועות.
אתה לא מתכוון שיום שלישי נשאר פנוי לפרס?
ואם עושים 3 פעמים בשבוע, אז הולכים לפי המתכונת הרגילה ופשוט מעבירים את האימון הרביעי בשבוע לאימון הראשון של השבוע לאחר מכן?

בס״ד
מאכזב לראות תגובות של אנשים כאלו חסרות כבוד, תתביישו ״ואהבת לרעך כמוך״.
תודה למי שענה לעיניין .

סתום ת'פה ותמות מהר.

אני עושה את זה נכון?

אתה לא מתכוון שיום שלישי נשאר פנוי לפרס?
ואם עושים 3 פעמים בשבוע, אז הולכים לפי המתכונת הרגילה ופשוט מעבירים את האימון הרביעי בשבוע לאימון הראשון של השבוע לאחר מכן?
כן, טעות שלי. תודה על התיקון.

רעיון מעניין שעולה לי לראש - לקחת את כמות הסטים המתוכננת, לעשות חצי מהם בנץ', וחצי מהם פרס (אם זה אי זוגי, אז את החצי "היותר גדול" לתת לבנץ' - נניח אם יש 7 סטים, אז 4 בנץ' ו-3 פרס). כשכמובן - את המשקל בפרס יהיה צריך לבחור יותר נמוך מהאחוזים של התכנית.

בס״ד
מאכזב לראות תגובות של אנשים כאלו חסרות כבוד, תתביישו ״ואהבת לרעך כמוך״.
תודה למי שענה לעיניין .
https://www.lbs.co.il/threads/67807/#post-906914
בבקשה...
קשה להאמין שתוכל להרוויח משהו מסמולוב ג'וניור במהלך גירעון קלורי.
חלק מהתגובות היו קצת מעליבות, אל תיקח קשה, רובם ליצנים...

רעיון מעניין שעולה לי לראש - לקחת את כמות הסטים המתוכננת, לעשות חצי מהם בנץ', וחצי מהם פרס (אם זה אי זוגי, אז את החצי "היותר גדול" לתת לבנץ' - נניח אם יש 7 סטים, אז 4 בנץ' ו-3 פרס). כשכמובן - את המשקל בפרס יהיה צריך לבחור יותר נמוך מהאחוזים של התכנית.
גאוני
3GkZVUE.jpg

אה, אבל לעשות רק שלוש פעמים בשבוע, או פעמיים בשבוע ולהכניס באמצע פרס 3*10 + עבודת בילדינג כלשהי זה כן לעשות את התכנית?
צודק - זה ''לא סמולוב ג'וניור''. קרא לזה איך שבא לך. זה לא העניין המהותי כאן, או מה שאני מעוניין להפיק מהתכנית.

אה, אבל לעשות רק שלוש פעמים בשבוע, או פעמיים בשבוע ולהכניס באמצע פרס 3*10 + עבודת בילדינג כלשהי זה כן לעשות את התכנית?
צודק - זה ''לא סמולוב ג'וניור''. קרא לזה איך שבא לך. זה לא העניין המהותי כאן, או מה שאני מעוניין להפיק מהתכנית.
מי קבע?... הבן של סמולוב?...

I started cutting yesterday (carb nite) and started a new smolov jr cycle.

I will tell you how it goes.

I think should be fine if you are used to it.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית