הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה ויטמין D כדאי לקנות ?

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
כרגע יש לי 21 ng/ml ואני רוצה להעלות את זה לאזור ה 50-70 לפחות , הלכתי לרופא בהתחלה הוא אמר שאני לא צריך ורק ללכת יותר לשמש וזהו ואמרתי לו שאני רוצה תוסף ואז הוא הביא לי מרשם לטיפות והמינונים שם נראה לי נמוכים למדי . (צירפתי תמונה )
זה בסדר מה שהוא הביא ?

קבצים מצורפים

• דדגשדגשדשג.jpg
    דדגשדגשדשג.jpg
    KB 37.2 · צפיות: 189
כן, 600IU ליום לא ממש יזיז משהו, אם תיקח עשר טיפות ליום זה כבר יהיה יותר טוב (2000IU).
למה אתה לא רוצה לקנות פשוט בעצמך? זה די זול, אפילו בארץ.

תראה לנו איזה אתה יכול לקנות פה ונגיד לך את דעתנו (אסור להביא קישורים לאתרים מחול)

מה הבעיה להיות יותר בשמש? זה הרבה יותר בריא.. מסכים מאה אחוז עם הרופא, עזוב תתוסף. התוסף הזה מתאים למי שבשום פנים ואופן לא יכול להיחשף לשמש או שיש לו בעיה בספיגה של הויטמין. אם אתה לא נכנס לאחת הקטגוריות הללו, אני ממליץ להשיג את הויטמין מהשמש.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה להיות יותר בשמש? זה הרבה יותר בריא.. מסכים מאה אחוז עם הרופא, עזוב תתוסף. התוסף הזה מתאים למי שבשום פנים ואופן לא יכול להיחשף לשמש או שיש לו בעיה בספיגה של הויטמין. אם אתה לא נכנס לאחת הקטגוריות הללו, אני ממליץ להשיג את הויטמין מהשמש.
לא יוצא לי להיחשף לשמש , אני לא יצא החוצה ויטייל בחוץ ויזיע רק בשביל ויטמין D ...

לא יוצא לי להיחשף לשמש , אני לא יצא החוצה ויטייל בחוץ ויזיע רק בשביל ויטמין D ...

תקנה ערסל או שפשוט תשב בחוץ עם אוזניות מול השמש בארבע אחר הצהריים למשך חצי שעה ותראה איך תוך כמה שבועות הוויטמין D שלך עולה.

נערך לאחרונה:
אם אני לוקח 2000 יחב"ל (זה IU ? ) זה נגמר לי תוך חודש הבקבוק הזה של הטיפות חח מאיפה אני יכול לקנות משהו שייתן לי כמות נורמלית ? בסופר פארם יש ?
תחפש
זה בעיקרון ויטמין שעולה גורשים... זו לא אמורה להיות בעיה

אני לוקח כמוסות סופט ג'ל של ויטמין D (של סופהרב) זה מה שהביאו לי לקחת. לוקח כמוסה אחת אחרי האוכל. בגלל שזה ג'ל זה נספג הרבה יותר בגוף. בקשר לשמש, אם נחשפים קצת זה בסדר.. מציע לך לשלב גם וגם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית