נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
אני עושה הייבר ולא שם את המוט ממש על הטרפז אלא טיפה טיפה מאחוריו. שם הוא נח לי בצורה הכי בטוחה בעוד על הטרפזים ממש ממש כואב לי ולא נוח לי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העלתי לפורום סירטונים וכולם אמרו שהטכניקה שלי טובה וטובה מאוד אבל אם להיסתכל מקרוב או בלייב הברכיים גולשות, כשאני מתיישב יותר אחורה הסקוואט נהיה יותר LB במנח HB אבל אני לא גולש לפחות
אני עדיין לא מצליח להחליט אם לעשות HB או LBיכול מאוד להיות שזו בעיה שהיא באמת הרבה פחות קשה משאתה חושב, עד כדי כך שכשרואים סרטון בכלל לא רואים את זה. בכל מקרה, תנסה להרים את האצבעות פעם הבאה שאתה עושה. יכול להיות שזה יעזור לך לשמור את המשקל על העקב.
אני עדיין לא מצליח להחליט אם לעשות HB או LB
אני חושב אני אסיים את המעט שנשאר לי בSS בLB אמצה את ההתקדמות בתרגיל כמה שאפשר ואז אעשה SS לHB למצות את ההתקדמות כמה שאפשר אני אבדוק כמה היה הקארי אובר ואני אחליט לפי זה.קודם כל, בהחלט אפשר לקחת את התחת קצת אחורה גם ב-HB.
דבר שני, אתה תמיד יכול לעשות את שניהם לסירוגין (אימון-ימון, שבוע-שבוע, שבועיים-שבועיים), או איך שלא תרצה.
אני חושב אני אסיים את המעט שנשאר לי בSS בLB אמצה את ההתקדמות בתרגיל כמה שאפשר ואז אעשה SS לHB למצות את ההתקדמות כמה שאפשר אני אבדוק כמה היה הקארי אובר ואני אחליט לפי זה.
מה דעתך על תיכנון כזה ?
@Beast and cheat - טל אכפת לך שאני אארגן דיון בינך לבין אלחנן ביטן (מאמן הכושר של מכבי ראשון כדורסל) לגבי איך כדורסלנים צריכים לעבוד בהיבט הגופני? יש לו תאוריה לגבי עבודה למניעת פציעות לפני צבירת הכוח שהוא טוען שלמד מהאמריקאים.
http://proathletesisrael.com/2012/08/24/אלחנן-ביטן/
אני בטוח שאוכל ללמוד המון מדיון כזה.
אולי הוא גם טוען את זה, לא יודע. אבל זה אני טוען (שוב - כמובן עם הסתייגות לגביי אנשים גדולים, וכמובן שאנתרופומטריות ונתונים גנטיים נוספים יכולים להטות את הכף - זה לא חקוק בסלע, אלא כללי. כמו שבLB מרימים יותר, וכמובן שזה מאוד תלוי גם במה אתה מתאמן).טווח תנועה זה רק חלק מהעניין. לא ראיתי אגב שום מקום שריפטו אמר שבסומו אתה אמור להרים יותר. אבל מצד שני, אני לא עוקב אחריו כמוך, אז אולי תאיר את עיניי.
לא הסכמנו בכלל שריפטו הזריק גרם טסט כל שבוע מגיל 16 ולמרות זאת כל חייו היה חלשלוש?ריפטו והיותו של ריפטו סוס מטורף שאוהב LB הם רפרנס בדיוק באותה מידה כמו נבחרת הפאווורליפטינג של נורווגיה.
למה שזו לא תהיה חולשה של פושטי האגן לשמור על מנח הגב בזמן שהקוואדס פושטים את הברך?זה תלוי גם בנקודות החלשות שלך - אם הדדליפט שלך נתקע כי אתה לא מצליח לעבור את הס"מ הראשון, אז הארבע ראשי שלך דורש עבודה. אם הוא נתקע למעלה, אז ה-PC דורשת עבודה.
אין לי בעייה בגדול, אבל מעדיף שלא - נטו מטעמים עסקיים. אני מאמן ספורטאים גם, אני יודע שאני ככל הנראה היחיד שמתעסק בזה ומאמן באופן הזה ("הנכון", לדעתי), ואין לי אינטרס ללמד אחרים לעשות את המקצוע שלי.@Beast and cheat - טל אכפת לך שאני אארגן דיון בינך לבין אלחנן ביטן (מאמן הכושר של מכבי ראשון כדורסל) לגבי איך כדורסלנים צריכים לעבוד בהיבט הגופני? יש לו תאוריה לגבי עבודה למניעת פציעות לפני צבירת הכוח שהוא טוען שלמד מהאמריקאים.
http://proathletesisrael.com/2012/08/24/אלחנן-ביטן/
אולי הוא גם טוען את זה, לא יודע. אבל זה אני טוען (שוב - כמובן עם הסתייגות לגביי אנשים גדולים, וכמובן שאנתרופומטריות ונתונים גנטיים נוספים יכולים להטות את הכף - זה לא חקוק בסלע, אלא כללי. כמו שבLB מרימים יותר, וכמובן שזה מאוד תלוי גם במה אתה מתאמן).
לא הסכמנו בכלל שריפטו הזריק גרם טסט כל שבוע מגיל 16 ולמרות זאת כל חייו היה חלשלוש?
וזה לא נכון, כי לריפטו יש טיעונים. להגיד שצריך לעשות כמו נבחרת נורווגיה כי הם מרימים הרבה זה טיעון מקולקל.
למה שזו לא תהיה חולשה של פושטי האגן לשמור על מנח הגב בזמן שהקוואדס פושטים את הברך?
הרי, בתכלס אפשר לפשוט את הברך בקלות - בלי שמירה על מנח הגב (שמתבצע ע"י הPC) המוט ישאר על הריצפה בעוד הברכיים ישרות לחלוטין.
אני שואל ברצינות, לא מטריל.
אין לי בעייה בגדול, אבל מעדיף שלא - נטו מטעמים עסקיים. אני מאמן ספורטאים גם, אני יודע שאני ככל הנראה היחיד שמתעסק בזה ומאמן באופן הזה ("הנכון", לדעתי), ואין לי אינטרס ללמד אחרים לעשות את המקצוע שלי.
שיחות עם מנהלי קבוצות \ מאמנים ענפיים אני אשמח לקיים. גם מול מאמן הכוח הנוכחי שלהם, אבל אז לו לא יהיה אינטרס לעשות את זה.
חוץ מזה, שאני יכול לחסוך לך - 99% שזה סתם יהיה דיון שלי נלחם נגד הconventional wisdom שמלמדים בתארי הsport science למיניהם.
לגבי דדליפט - אם הברכיים נפשטו בלי שהמוט עלה זה אומר שהארבע ראשי לא היו מסוגלים לעשות את עבודתם. פושטי האגן יכולים להיכשל רק תחת עומס. בהגדרה אין עומס כשהמוט עדיין מונח על הרצפה.
אתה מתקדם מעולה בבנץ', כל הכבוד...19.11.13
Bench Press 90kg 5x3 PR
77.5kg 1x10
Wide pull up 10,6,3,1
Tricep extension 20kg 2x10
Bicep 20kg 2x12
Sit up 3x25
Twins 3x20
חח הרגת אותי, twins...19.11.13
Bench Press 90kg 5x3 PR
77.5kg 1x10
Wide pull up 10,6,3,1