הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

הטכניקה שלו טובה למדי, אני לפחות לא רואה שהוא מקבל באונס מהברכיים.
רק אמרתי שזה אפשרי.

עדיין לא ראיתי סקוואט LB ATG, ככה שלפחות לעכשיו, לא היה.
כשתראה - או שזה יהיה משקל לא מקסימלי - או שזה יהיה כשל.

מה שאמרתי לו לגבי המרפקים, נובע מכך שהבחנתי שאצלו, כמו שהיה אצלי, ביציאה מהתחתית המרפקים מזנקים למעלה, וזה גורם לקריסה של החזה ובסופו של דבר לכשל, שינסה, אין לו מה להפסיד, הדוקטור המליץ לי ככה ומאז זה פחות או יותר הסתדר כמעט לחלוטין.
זה מעודד רפיון. שגוי. החזה צריך להיות "בחוץ" יחד עם המרפקים למעלה - כך שהמוט מקובע במקום.
אם אתה לא מרגיש מתיחה בסקוואט בהמאס זה כזה נורא ?
ההאמסטרינגס כנראה לא משנים את אורכם במהלך התרגיל - אלא עובדים באופן איזומטרי. ככה שזה תקין. הבאונס מגיע מהגלוטאוס מקסימוס (התחת) והאדקטורס (המקרבים).

• פותח/ת השרשור
אימון 23.8.13
סקוואט 87.5 5,3,1 קשה מאוד, ניסיתי לרדת לאט והייתי משמעותית פחות חזק
בנץ' 72.5 5,5,4 כמעט סגרתי
דדליפט 90 5X1 קליל

@Beast and cheat - עד היום, התנופה שנוצרה בגלל שירדתי מהר, יצרה עבורי כוח אחורה, והביאה את המוט למעל מרכז הרגל, אולם כעת כשאני יורד לאט, כוח זה לא נוצר והמוט לפני מרכז הרגל. היה לי אותו דבר בדדליפט והרחבתי את העמידה וזה התסדר אז ניסיתי בסט השלישי להרחיב את העמידה (אני עומד כבר מאוד רחב) והמוט הגיע לאמצע הרגל אולם היה לי קשה להפיק כוח ברוחב עמידה כזה (אולי גם הייתי עייף), מה אתה ממליץ? ואם אפשר גם ביקורת על הדדליפט.. תודה

לגביי הסקוואט, אם נחת מספיק בין הסטים (אין בעייה לנוח גם 7-9 דקות), אז נסה את אותו משקל שוב באימון הבא. לא התכוונתי שאתה צריך לרדת לאט, אלא מבוקר:
העניין הוא שאתה קצת נופל למטה. אל תפחד להפעיל כוח גם בירידה על מנת "לבלום אותה" קצת - מה שיגרום לשרשרת האחורית שלך להיות יותר מכווצת. זה מה שהתכוונתי שתחשוב על להתפוצץ למעלה מיד כשאתה מגיע למטה מהרגע הראשון. פשוט רד בצורה מבוקרת יותר.
מה שניתן לראות מהצד נראה בסדר בגדול, אבל לגביי רוחב העמידה לא ניתן לקבל אינדיקציה. בכל אופן פשוט תנסה את אותו משקל באימון הבא, רוחב העמידה צריך להיות ככה שהעקבים ברוחב המותניים או טיפה יותר - עם כפות רגליים פונות החוצה בערך ב30 מעלות (אם הרחבת את העמידה יותר - אז גם את כפות הרגליים תוציא יותר החוצה).

מבחינת הדדליפט,
אתה יכול וצריך לעשות אותו מצויין - פשוט אל תשתולל. כל חזרה תעבוד לפי חמשת השלבים (חוץ משלב 1+2 שאתה לא יכול לעשות כי אתה כבר מחזיק במוט). אל תמתח את הצוואר למעלה, אלא את החזה.
פשוט לך לפי חמשת השלבים כל פעם - וזה יראה מושלם.
בנוסף, תכווץ יותר חזק את הבטן - יש לך טיפה אובר אקסטנשן. בזמן הנעילה לא ניתן לראות אבל סביר להניח שזה גם שם - אל תדחוף אגן קדימה ותכווץ את הזוקפים של הגב התחתון, אלא פשוט תעמוד עם המוט בידיים כאשר האוויר בפנים והבטן עובדת חזק (אל תפחד להתאמץ כמו בשירותים למשל).
הסאונד לא עובד לי, אבל אם זה לא קורה - אז קח נשימה גדולה ועמוקה לפני החזרה, כשהמוט על הריצפה - ותוציא אוויר רק כשהוא שוב על הריצפה.

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי שאתה צריך לרדת לאט, אלא מבוקר

לא הבנתי מה ההבדל בין לאט למבוקר.. מהו בדיוק? ירדתי לאט מדי?

מה שניתן לראות מהצד נראה בסדר בגדול,

לא מטריד שהמוט לפני מרכז הכובד ושהוא לא נע בקו יישר?

כל חזרה תעבוד לפי חמשת השלבים

זה המון זמן בין חזרה לחזרה, וזה לא עושה לי טוב. חוץ מזה נראה כאילו ברגע שאני מרים את המוט (בהנחה ששלבים 1+2 נכונים) הכל מסתדר מעצמו, אתה לא חושב?

לא הבנתי מה ההבדל בין לאט למבוקר.. מהו בדיוק? ירדתי לאט מדי?
לא ניתן להגיד, אבל אולי כן. לאט זה לאט, ומבוקר זה מבוקר - כלומר בצורה שאתה שולט במשקל. להיות בשליטה כל הזמן - לא ליפול. קודם נטית טיפה לנפילה, בגלל זה אמרתי את זה.

לא מטריד שהמוט לפני מרכז הכובד ושהוא לא נע בקו יישר?
כרגע לא. מה שמשנה זה מרכז הכובד של המערכת (המוט + אתה), ובמשקל שהוא עוד לא כבד המוט יכול להיות לפני מרכז כף הרגל בזמן שהמערכת עדיין בשיווי משקל.
בכל אופן, זה מאוד נמוך ברשימה של מה שצריך לדאוג לגביו מבחינת הסקוואט כרגע - גם אם מרכז הכובד של המערכת נמצא לפני מרכז כף הרגל.
אני מהמר שברגע שתרד מבוקר (לא לאט - מבוקר), זה יראה יותר טוב. ובכללי, כשהמשקל יעלה - זה יראה יותר טוב, כי המוט יתפוס חלק גדול יותר מסה"כ המשקל של המערכת.

זה המון זמן בין חזרה לחזרה, וזה לא עושה לי טוב. חוץ מזה נראה כאילו ברגע שאני מרים את המוט (בהנחה ששלבים 1+2 נכונים) הכל מסתדר מעצמו, אתה לא חושב?
זה לא נראה נורא, אבל שים לב לחזרה הראשונה - חלק מההרמה אתה מרים את המוט אחורה קצת, והאגן עולה לפני שהמוט עוזב את הריצפה. במשקלים כבדים יותר זה בדרך כלל גורם לאיבוד הפוזיציה הנכונה של עמוד השדרה - ובכל מקרה זה לא יעיל להתאמץ כמה רגעים לפני שאתה בכלל יכול למשוך. לא סוף העולם.
סה"כ נראה בסדר, רק להקפיד על בטן מכווצת חזק יותר ועל חמשת השלבים.

• פותח/ת השרשור
25.8.13
אימון בן זונה!!
סקוואט 87.5 5X3 תודה לאל
פרס 50 5X3 יש אלוהים
מתח עם 10 5X3 חגורה מזדיינת- אל תקנו, תיק הרבה יותר טוב. אם מישהו רוצה, אני מוכר (לא כדאי לכם).
שישי הבא שתי פלטות בסקוואט @rud חחח
[url]http://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=tl8hwawku_g[/URL]

נראה מעולה, תמשיך להתקדם.
אין לך מתח מעל הכלוב? ולמה אתה יוצא כל כך רחוק מהכלוב בפרס?

25.8.13
אימון בן זונה!!
סקוואט 87.5 5X3 תודה לאל
פרס 50 5X3 יש אלוהים
מתח עם 10 5X3 חגורה מזדיינת- אל תקנו, תיק הרבה יותר טוב. אם מישהו רוצה, אני מוכר (לא כדאי לכם).
http://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=tl8hwawku_g

מתח על מוט כזה בין קירות בבית זה הדבר הכי לא כיף,נוח,טוב בעולם אני לא יודע מה איתך אבל כשאני מנסה בבית לעשות מתח אני מרגיש שאני יכול לעשות חצי ממה שאני עושה במכון או על השער של הבית ספר...נסה אימון הבא לעשות מתח בכלוב-לקחת את המוטות ביטחון לשים אותם על הכי גבוה לקחת את המוט שאתה עושה איתו סקוואט לשים על המוטות ביטחון או על המקום שאתה מוציא ממנו את המוט בסקוואט ובפרס ולעשות עליו מתח את תראה שיהיה לך הרבה יותר טוב, גם המוט יותר דק ואצלי אישית אני מעדיף לעשות מתח על מוט דק מאשר עבה כמו שיש לך בבית האחיזה יותר טובה.
וסחתיין על ההתקדמות.

עריכה:
באמת ראיתי אני חושב בצילום שעבר שיש לך מתח בכלוב למה אתה לא עושה בוא?

• פותח/ת השרשור
נראה מעולה, תמשיך להתקדם.
אין לך מתח מעל הכלוב? ולמה אתה יוצא כל כך רחוק מהכלוב בפרס?

יש לי מתח מעל הכלוב אבל הוא בצורת קשת כזו וזה לא נוח לעשות בו מתח בסופינציה כי הידיות רחוקות אחת מהשנייה.
בפרס, שמתי לב לזה בראשון ותיקנתי מעט, באמת מיותר.

מתח על מוט כזה בין קירות בבית זה הדבר הכי לא כיף,נוח,טוב בעולם אני לא יודע מה איתך אבל כשאני מנסה בבית לעשות מתח אני מרגיש שאני יכול לעשות חצי ממה שאני עושה במכון או על השער של הבית ספר...נסה אימון הבא לעשות מתח בכלוב-לקחת את המוטות ביטחון לשים אותם על הכי גבוה לקחת את המוט שאתה עושה איתו סקוואט לשים על המוטות ביטחון או על המקום שאתה מוציא ממנו את המוט בסקוואט ובפרס ולעשות עליו מתח את תראה שיהיה לך הרבה יותר טוב, גם המוט יותר דק ואצלי אישית אני מעדיף לעשות מתח על מוט דק מאשר עבה כמו שיש לך בבית האחיזה יותר טובה.
וסחתיין על ההתקדמות.

א. אתה מודע לזה שאני מתאמן בבית כן?
ב. אני 1.90, הרעיון שאתה מציע קצת נמוך לי מדי.
ג. המוט חלק, במתח הנוכחי יש ספוגים שיוצרים חיכוך נהדר.
קיצר, אני מבסוט לאללה מהסידור הזה, רק החגורה מעצבנת אותי (איך לעזאזאל לא המציאו פטנט יותר נוח?!)

יש לי מתח מעל הכלוב אבל הוא בצורת קשת כזו וזה לא נוח לעשות בו מתח בסופינציה כי הידיות רחוקות אחת מהשנייה.
בפרס, שמתי לב לזה בראשון ותיקנתי מעט, באמת מיותר.

א. אתה מודע לזה שאני מתאמן בבית כן?
ב. אני 1.90, הרעיון שאתה מציע קצת נמוך לי מדי.
ג. המוט חלק, במתח הנוכחי יש ספוגים שיוצרים חיכוך נהדר.
קיצר, אני מבסוט לאללה מהסידור הזה, רק החגורה מעצבנת אותי (איך לעזאזאל לא המציאו פטנט יותר נוח?!)

אני לא יודע מה הבעיה שלך עם חגורה אבל אם אתה כול כך שונא את זה אתה יכול פשוט לקחת תיק גב ולשים אותו על הבטן עם המשקל בתוך התיק לא ?

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה הבעיה שלך עם חגורה אבל אם אתה כול כך שונא את זה אתה יכול פשוט לקחת תיק גב ולשים אותו על הבטן עם המשקל בתוך התיק לא ?

זה מה שעשיתי עד היום, אבל הוא נקרע.

זה מה שעשיתי עד היום, אבל הוא נקרע.

קח תיק של בית ספר, חייב להיות לך..??
חוץ מזה אם יש לך משקל בבית כדאי לך לשקול את עצמך עם המשקל בזמן אימון שתדע בדיוק כמה אתה שוקל כי יכול להיות שתי אימונים שונים שהמשקל גוף שונה ואז זה יבלבל אותך לא תבין למה לא עלית במשקל מאימון שעבר.

• פותח/ת השרשור
לא בדיוק.
מה הייתה לך הבעיה עם החגורה?

היא מתנדנדת אחורה וקדימה בזמן הסט ופוגעת לי ביציבות.

קח תיק של בית ספר, חייב להיות לך..??
חוץ מזה אם יש לך משקל בבית כדאי לך לשקול את עצמך עם המשקל בזמן אימון שתדע בדיוק כמה אתה שוקל כי יכול להיות שתי אימונים שונים שהמשקל גוף שונה ואז זה יבלבל אותך לא תבין למה לא עלית במשקל מאימון שעבר.

יש לי תיק בצפר, אבל מה אני אהרוס גם אותו?
*שני, אתה צודק, במקרה יצא לי להישקל עם החגורה 98 ק"ג ניראה מה יהיה אימון הבא.

25.8.13
אימון בן זונה!!
סקוואט 87.5 5X3 תודה לאל
פרס 50 5X3 יש אלוהים
http://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=tl8hwawku_g
ת!תח, חבל שאני לא יכול לתת מוניטין. יום שישיrisus

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית