לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

זה שאני מוציא לעצמי את המוט.. יש אולי סרטון איך עושים את זה נכון כי לפעמים אני מאבד כוח בקטע הזה.
אני מצאתי דרך שאני לא מאבד בה כמעט בכלל כוח...
אתה מכווץ את השכמות ככה שהידיים שלך יהיה ישרות (מרפקים נעולים), ובהוצאה של המוט, אתה מכווץ את השכמות עד הסוף (מקרב אותן אחד לשנייה), ואז אוטומטית הידיים שלך יקבלו עוד גובה ובגלל שהם נעולות אתה לא תרגיש שהתאמצת בכלל... מקווה שזה היה מובן כי סירבלתי את עצמי קצת

תלוי איך אתה מוציא את המוט, ומה המרחק שלך מהסטנד, כי זה מבזבז המון כוח ומעמיס מאוד על הכתף, ובמשקלים גבוהים יש סיכוי לפציעה.
אבל שוב, זה תלוי.
אם זה בליין סאמנר סטייל אז אין ממש בעיה, לדוגמה:
שים לב שכשהוא מוציא לעצמו, הכתפיים לא עושות רוטציה כלפי חוץ, אלא נשארות אחורה ולמטרה.
הבנאדם תותח, חחחחחחחחחחחח עושה הכל לבד!

אימון 17.9.13
בנץ' 77.5 5X3 PR
סקוואט 70 5X3
דדליפט 105 5X1 PR
הגב ישר?

כל הכבוד.. הבנצ' שלך יותר חזק מהסקוואט?

ממש לא, נפצעתי קלות באזור הזרוע במהלך הסקוואט (בזמן העליה דחפתי את המרפק למעטה בכוח וזה הפעיל עומס על עצם הזרוע, שהתחילה לכאוב מאוד, ככה שהפסקתי עם הסקוואט לשבוע ועכשיו חוזר בהדרגה). העניין המוזר הוא שיכולתי לעשות את כל התרגילים חוץ מהסקואט. בכל אופן, הסקוואט היה קל מאוד מעלה 7.5. תודה רבה.

כמה זמן לקח לך להגיע לטכניקה כזאת מושלמת?

דבר ראשון, היא לא מושלמת, היא כרגע לא רעה בכלל אבל דרוש שיפור ואני עובד עליה.

לשאלה שלך, מעל שנה, אני מחושל קשות מהמאבק הזה לטכניקה טובה במורכבים (למרות שהוא שחיזק אותי מנטלית מאוד) ובגלל זה אני נורא רוצה שחבר'ה כמוך לא יעשו את הטעויות שלי.
אם תרצה, אשלח לך בפרטי לקחים איך ללמוד את התרגילים בצורה נכונה.

דבר ראשון, היא לא מושלמת, היא כרגע לא רעה בכלל אבל דרוש שיפור ואני עובד עליה.

לשאלה שלך, מעל שנה, אני מחושל קשות מהמאבק הזה לטכניקה טובה במורכבים (למרות שהוא שחיזק אותי מנטלית מאוד) ובגלל זה אני נורא רוצה שחבר'ה כמוך לא יעשו את הטעויות שלי.
אם תרצה, אשלח לך בפרטי לקחים איך ללמוד את התרגילים בצורה נכונה.
תודה רבה אשמח עם תשלח

אימון 21.9.13
בנץ׳ 82.5 5x3 PR
סקוואט 85 5x3
מתח 15 5x3 PR
לא היה דדליפט כי האימון נגרר למאוד מאוחר ולא התאפשר לי להפיל מוט של 110 קילו בחצות, עשיתי מתח במקום

נערך לאחרונה:
אימון 21.9.13
בנץ׳ 82.5 5x3 PR
סקוואט 85 5x3
מתח 15 5x3 PR
לא היה דדליפט כי האימון נגרר למאוד מאוחר ולא התאפשר לי להפיל מוט של 110 קילו בחצות, עשיתי מתח במקום
למה אתה לא עושה מתח עם משקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית